نکات کلیدی درباره دوران نامزدی (بخش دوم)
ازدواج, نامزدی, خودشیفته, کمالطلب, مهارتهای ارتباطی
نکات کلیدی در دوران نامزدی که باید به آن توجه کرد.
چکیده: اگر شما قبل از ازدواج، عجولانه یا از سر احساسات، فردی را انتخاب کرده اید، دوران نامزدی زمان خوبی برای شناخت طرف مقابل شما است. در ادامه مقاله قبلی، به سایر نکات مهمی که باید در این دوران به آن توجه کافی داشته باشید، اشاره میکنیم. لطفا از این موارد غفلت نکنید.
تعداد کلمات 584 / تخمین زمان مطالعه 3 دقیقه
تعداد کلمات 584 / تخمین زمان مطالعه 3 دقیقه
مقدمه
اکنون که در آستانه ازدواج قرار گرفته اید، چه م یکنید؟ حتما می گویید به همراه نامزدتان مشغول تهیه و تدارک مقدمات ازدواج هستید، یا از این دوران به عنوان شیرین ترین دوران زندگی مشترک، استفاده می کنید؛ اما لحظه ای صبر کنید؛ شما می توانید علاوه بر موارد فوق، از این دوران به نحو احسن برایش شناخت همسرآینده تان نیز استفاده کنید. با ما همراه باشید.
نکات کلیدی برای کسانی که در آستانه ازدواج قرار گرفته اند
* وقتی که در برقراری ارتباط چندان موفق نیستیم، بعید است ازدواج خوبی داشته باشیم؛ زیرا ازدواج به «مهارتهای ارتباطی» بالایی احتیاج دارد. البته مهارتهای ارتباطی موضوع پیچیدهای نیست. در درجه اول ارتباط با خودمان باید درست باشد. به عنوان نمونه کسی که خودکمبین است غالبا به خاطر عشق و تعهد با دیگران ارتباط برقرار نمی کند، بلکه به خاطر پرکردن ضعفهای درونیاش مبادرت به این کار می ورزد. همسر چنین آدمی همیشه باید جوری عالی رفتار کند که این آدم خودکمبین، اعتمادبهنفس نداشتهاش را از او دریافت کند، و این در واقع به یک رابطه انگلی عاطفی تبدیل میشود.
بیشتر بخوانید: مهارت های ارتباطی در انتقال پیام
* وقتی «خودشیفته» هستی، ازدواج نکن؛ زیرا همیشه احساس میکنی حرفهای تو، سلیقه تو، طرز حرف زدن تو، مطالعات تو، دینداری تو، اخلاقیات تو و سکوتهای تو خیلی خاصاند و همسرت باید فعلا تو و رازهای نبوغت را کشف کند. آدمهای خودشیفته به راحتی توانایی نادیده گرفتن احساسات و شعور دیگران را دارند و حتی ممکن است به خودشان حق بدهند به راحتی خیانت کنند.
بیشتر بخوانید: با همسر خودشیفته ام چگونه رفتار کنم؟
* مراقب آدمهایی باشید که ظاهر اجتماعی موفقی دارند و خیلی حواسشان به همه جزییات زندگی شما هست! گاهی این افراد زمینه اختلال شخصیتی «پارانویا» دارند؛ یعنی شک و بدبینی. بدبینها زندگی خود و شما را پس از ازدواج جهنم میکنند. ایشان استعدادی عجیب و هوشی سرشار و عقلی ناقص دارند! تمام هم و غمشان این است که شما در نامزدی قبلی خود چه تجربیاتی داشتهاید، کدام رستورانها رفتهاید. در نتیجه همه ساعاتی که باید صرف رشد شما در ارتباط عاطفیتان شود، حرام قانع کردن یک آدم مریض میشود. بهترین دوران برای شناسایی رفتارهای افراد شکاک، دوران نامزدی است..یادتان نرود آدم شکاک ویروسی به شما میزند که بعدا توجه نرمال یک آدم نرمال را خیلی کم و ناکافی ببینید.
بیشتر بخوانید: اختلال شخصیت پارانویید
* مراقب باشید خیلی «کمالطلب» نباشید و با ادم کمال طلب نیز ازدواج نکنید؛ زیرا انسان کمالطلب چنان همه چیز را سخت میگیرد (نامزدی، مراسم عروسی، تشریفات بعد از ازدواج) که زندگی جهنم میشود. کمالطلبها فقط وارد بخشهایی از زندگی میشوند، که برنده شوند و لذت بسیاری از فرصتهای ناب زیستن را از دست میدهند.
گردآوری: خانم حدیثه اسفندیار
منبع: برگرفته از سخنان دکتر فرهنگ هلاکویی روانشناس و مشاور خانواده
بیشتر بخوانید:
* نکات کلیدی درباره دوران نامزدی (بخش اول)
* این مرد قصد ازدواج ندارد
* نشانه های مردی که قصد ازدواج دارد؟
* تاثیر آموزش مهارتهای زندگی در زنان خانه دار (بخش اول)
* تاثیر آموزش مهارتهای زندگی در زنان خانه دار (بخش دوم)
سبک زندگی مرتبط
تازه های سبک زندگی
ارسال نظر
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}