شهاب الدین نحوی
ملیت : ایرانی
-
قرن : 13
منبع : دانشمندان و بزرگان اصفهان (جلد دوم)
سید محمد تقى معروف به شهاب الدین فرزند علامهى فقیه سید محمد حسن. عالم فاضل زاهد. در شب غرهى ماه رجب سال 1263 متولد، و در نیمه شب چهارشنبه غرهى رجب سال 1340 وفات یافته، در تخت فولاد جنب پدر خویش مدفون گردید.
مقدمات و سطوح را نزد برادر خود: حاج سید مهدى نحوى، و برادر دیگرش: سید محمد (كه در جوانى به سال 1275 وفات یافته است) فراگرفته؛ سپس جهت تكمیل در محضر مرحومین حجتین: ملا حسین على تویسركانى، و آقا میر سید محمد شهشهانى حاضر شده، سالها از محضر آنان مستفید گشته، ضمنا به درس آخوند ملا عبدالجواد خراسانى حكیم، و میرزا محمد على قاینى حاضر شد؛ سپس به مجلس حاج سید اسدالله بیدآبادى اختصاص یافته، و از خواص اصحاب ایشان گردید؛ ضمنا مدتى نیز از درس مرحوم میر محمد صادق كتابفروش استفاده برده، و مدت دو سال به درس حاج شیخ محمد باقر مسجد شاهى حاضر شده، تا در اغلب علوم از ریاضى و طبیعى و حكمت و فقه و اصول و ادب تبحرى یافت.
سپس تا آخر عمر به خدمت خلق، و عبادت خالق پرداخته، مورد احترام خاص و عامه قرار گرفته، در نزد عموم طبقات، محترم و مقبول القول بود. از آثارش كتابى است جنگ مانند، در دو قسمت 1- در فواید متفرقه، از نظم و نثر عربى و فارسى و فقه و حدیث و تفسیر
2- مجموعهاى از مراسلات استادش حاج سید اسدالله بید آبادى كه به علما و غیره نوشته، و این قسمت شایستهى كمال توجه مىباشد.
تازه های مشاهیر
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}