حسین درود آبادی همدانی
ملیت : ایرانی
-
قرن : 14
منبع : گنجینه دانشمندان (جلد هفتم)
(1343 -1280 ق)، عالم دینى. وى پس از تحصیلات مقدماتى به نجف اشرف مهاجرت نموده و درس ملا حسینقلى همدانى را در آنجا درك نمود. سپس به موطن خود بازگشت. از آثارش: «در المنضود فى اجوبه مسائل الیهود»؛ «شرح اسماء الحسنى»، عربى؛ «الشموس الطالعه فى مشارق زیارت الجامعه»، عربى.[1]
سید حسین بن سید محمدتقى درودآبادى همدانى متوفى 1344 عالمى جلیل و فقیهى فاضل و اخلاقى كامل از شاگردان میرزا بزرگ شیرازى در سامره و میرزا حبیباللَّه رشتى و آخوند ملا حسینقلى همدانى و میرزا حسین خلیلى در نجف اشرف و داماد عالمه سید محمدشاه عبدالعظیمى و داراى مقامات معنوى و سیر و سلوكم و حسن باطن و تقوا و صلاح بوده و در حدود 1319 ق به همدان مراجعت و به خدمات دینى و وظائف شرعى پرداخته تا در سال 1344 ق وفات و در مقبره شخصى مدفون شده است.
آثار و تألیفات او از این قرار است 1- تنبیه الراقدین و جمال الوافدین در اخلاق 2- ملخص الاصول 3- الشموس الطالعه در شرح زیاره الجامعه 4- القسطاس المستقیم 5- الرد على التثلیث 6- الدر المنضود 7- التحفه الرضویه 8- تفسیر القرآن ناتمام 8- شرح اسماء الحسنى وى داراى دو فرزند دانشمندان به نام آقا سید فخرالدین و آقا سید ابوالفضل عارفى بوده است.
تازه های مشاهیر
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}