جواد میر عظیمی
ملیت : ایرانی
-
قرن : 14
منبع : گنجینه دانشمندان (جلد چهارم)
حاج سید جواد میر عظیمى مراغهاى از علماى معاصر تهرانند. ایشان در ماه رجب 1340 ه. ق، در مراغه بدنیا آمدند و تحصیلات ابتدائى و متوسطه را در همانجا طى و بعد مقدمات را نزد جناب آقاى شیخ حسین پیشنماز بالوقیه مراغه و آقاى حاج شیخ ابراهیم بادكوبهاى و عالم ربانى حاج شیخ محمد تقوى خوانده و از كمالات روحى آنان رضوان اللَّه علیهم شمهاى بهره بردند.
سپس بعزم تكمیل مقدمات سه سال در شهر تبریز متوطن شده و در حوزهى تدریس اساطین فقها و اصولا حاضر شدند. سپس بامر و توصیه یكى از اساتید عظام نوراللَّه مرقده بقصد تكمیل سطح و اخذ معقول به مشهد تشرف حاصل نموده و سه سال در حوزه تدریس حضرت الاستاد الحاج سید احمد یزدى معروف باستاد و آیتاللَّه حاج شیخ مجتبى قزوینى و آیتاللَّه شیخ هاشم قزوینى عطراللَّه مرافدهم فقه و اصول و معقول را آموختند و تفسیر و اخلاق و مقدارى از خارج متاجر را محضر مرحوم آیتاللَّه ربانى میرزا مهدى الاصفهانى آموخته بودند.
در سنهى 1367 ه.ق در قم متوطن گردیده در مجلس تدریس بعضى از اعاظم حوزه مباركه حاضر شدند. معظم له در مدت اقامت خود در قم به تدریس و اقامه جماعت حسبالامر مرحوم آیتاللَّه حجت در مسجد حاج میرزا عبداللَّه كیهانى در محلهى در بهشت اشتغال داشتند.
آثار علمى و قلمى عدیدهاى دارند كه ذیلاً بعضى از آنها از نظرتان مىگذرد.
1- تلخیص الفراید للشیخ الانصارى قده
2- تلخیص التقریرات قسمت اصول علمیه للنائینى قده.
3- كتاب كفارات در اسلام فارسى استدلالى.
4- ترجمه و شرح رساله حضرت امام جعفر الصادق علیهالسلام و آن اولین حدیث كتاب روضه كافى است.
5- ترجمه و شرح خطبهى حضرت سجاد علیهالسلام.
6- ترجمه و شرح خطبهى حضرت زینب علیهاالسلام.
7- دو نشریه بنام جریمهى روزه خواران.
8- جریمهى مرتكبین محرمات حج.
9- مجموعههایى در فنون مختلفه.
از باقیاتالصالحات ایشان فرزند برومند و مؤدب ایشان آقاى سید میر حسین میر عظیمى حسینى است كه از محصلین متدین و جدى حوزه علمیه قم مىباشد.
تازه های مشاهیر
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}