عبدالسلام آل طیب
ملیت : ایرانی
-
قرن : 14
منبع : گنجینه دانشمندان (جلد پنجم)
سید عبدالسلام آلطیب از علماء اعلام معاصر شوشتر است كه در سال 1330 قمرى در شوشتر متولد شده و پس از پرورش در خدمت والد ماجدش به تحصیل پرداخته و مدتها در خدمت برادر معظم له آیتاللَّه آقا سید محمدمهدى آلطیب طابت تربته و مرحوم آیتاللَّه فى العالمین آقاى حاج شیخ محمدكاظم طاب ثراه تلمذ نموده تا به درجه اجتهاد رسیده و آن دو بزرگوار اجازه اجتهاد او را به خط مبارك خود مرقوم فرمودند و در خلال این مدت از محاضر دیگران از آیات عظام و مراجع تقلید انام استفاده نموده.
و پس از فراغ از تحصیل به تألیف و تصنیف و حاشیه استدلالى بر عروةالوثقى علامه طباطبائى نوشتهو به نظر مرحوم آیتاللَّه العظمى آقاى حجت كوهكمرى رسانیده و آن مرحوم تقریظى كه اثبات و تصدیق اجتهاد ایشان را مىكند مرقوم فرموده و تمجید وافرى از تحقیقات ایشان مىنماید.
بالجمله معظم له حاوى كمالات نفسانیه از علم و عمل و تقوى و ورع و جامع بین فن فقاهت و وعظ و صاحب تألیفات در فقه و غیره مىباشند.
بیانات و نصایح و مواعظ منبرى ایشان همه دلنشین و جالب قلوب مستمعین است و در ماه رمضان و شبهاى ایام عاشوراء مسجد ایشان به آن وسعت بسیار كه دارد پر مىشود و هزارها نفر در خارج و اطراف مسجد از اهالى شهر و اطراف آن براى استفاده حاضر مىشوند و صداى ضجه و ناله از مردم بلند مىشود از این جهت بسیار كمنظیر است حقا منابرش منابر مرحوم حاج شیخ جعفر شوشترى را مجسم مىكند.
مكاشفات و منامات عجیب و غریبى براى ایشان و منابرشان دیده شده است.
فعالیت ها : : مشاهیر / عالمان و دانشمندان / فقه-اصول فقه
تازه های مشاهیر
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}