احمد فقیه امامی
ملیت : ایرانی
-
قرن : 14
منبع : گنجینه دانشمندان (جلد نهم)
حاج سید احمد فقیه امامى (معروف به امامى) فرزند مرحوم آیتاللَّه آقاى حاج سید عطاءاللَّه فقیه امامى العریضى در سال 1312 شمسى در اصفهان متولد شده و نسب شریفش به جناب على بن جعفر عریضى فرزند كوچك امام جعفر صادق علیهالسلام منتهى مىشود وى تحصیلات ابتدائى خود را در اصفهان گذرانیده و سطح را در اصفهان نزد اساتید ادبیات و والد ماجدش به پایان رسانده است.
در سال 1332 شمسى از اصفهان به قم آمده و بقیه سطوح عالى را در حوزه علمیه قم خدمت آیتاللَّه حاج سید محمدباقر سلطانى و آیتاللَّه حاج میرزا محمد مجاهدى تبریزى به پایان رسانیده و در 14 صفر 1333 شمسى به درس خارج مرحوم آیتاللَّه العظمى بروجردى رضواناللَّه علیه شركت نموده و در همین ایام هم مدتى در جلسه درس مرحوم آیتاللَّه محقق داماد و مرحوم علامه طباطبائى حاضر و استفاده نموده و در روز چهارشنبه دهم ربیعالاول 1376 در جلسه درس خارج مكاسب آیتاللَّه العظمى خمینى (كه همان روز شروع شده بود) شركت نموده و نیز از ابحاث خارج اصول معظمله استفاده كرده و تقریرات درسهاى ایشان را تا روز سهشنبه 18 جمادىالاولى سال 1384 قمرى نوشته است.
در ماه شعبان همین سال به اصفهان مراجعت نموده و اشتغال به تدریس و تبلیغ و اقامه جماعت و تأسیس كتابخانه و تألیف كتب و رتق و فتق امور مردم فرموده و تا حال تحریر این كتاب و این ارقام چهارشنبه چهاردهم صفرالمظفر 1412 قمرى موفق مىباشند. ادام اللَّه توفیقه.
تازه های مشاهیر
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}