اصغر محمدی
ملیت : ایرانی
-
قرن : 14
منبع : گلزار مشاهیر
نقاش، طراح، مجسمهساز.
تولد: 18 شهریور 1317، بروجرد.
درگذشت: 19 اسفند 1366.
اصغر محمدى در سال 1340 به دانشكدهى هنرهاى زیباى دانشگاه تهران راه یافت و تحصیل در رشتهى نقاشى را آغاز نمود. یك سال بعد، به مطالعه و پژوهش در زمینهى آموزش و پرورش هنرى كودكان و نوجوانان پرداخت و در عین حال به امر آموزش هنرهاى نقاشى در مدارس رو آورد. این تلاش وى منجر به برگزارى یك سلسله نمایشگاههاى متعدد از بهترین آثار نقاشى كودكان و نوجوانان در دانشگاه تهران، مؤسسهى كیهان، پاركها، مدارس و كانونهاى مختلف دیگر در سال 1342 بود. در سال 1344 به عنوان هنرآموز هنرهاى تجسمى به استخدام وزارت فرهنگ و هنر سابق درآمد و یك سال بعد از دانشكدهى هنرهاى زیبا فارغالتحصیل گردید.
در سال 1346 نخست به آموزش چهار دوره معلیمن كودكستان (وابسته به ادارهى كل تعلیمات ابتدایى) پرداخت و آنگاه به تربیت پنجاه نفر دانش آموختگان هنرستانهاى وزارت فرهنگ و هنر سابق، براى آموزش همت گماشت. در همین سال به تدریس هنرهاى تجسمى در مؤسسهى (انستیتو) تربیت مربیان امور هنرى كه شامل یك دورهى فوق دیپلم براى معلمان امور تربیتى مدارس بود، روى آورد. محمدى به سال 1347 گردآورى و تدوین بخشى از كتاب راهنماى نقاشى كودكان را به انجام رسانید و دو سال بعد تدریس رشتهى آموزش و پرورش هنرى در مدرسهى عالى پاریس را نیز بر دامنهى فعالیتهاى آموزشى و پژوهشى خویش اضافه كرد.
به سال 1350 به منظور مطالعه و پژوهش و شناخت بیشتر مسائل هنرى، به ایتالیا و دیگر كشورهاى اروپایى سفر كرد. پس از بازگشت به ایران در سال 1352 به تدریس رشتهى «دكوراسیون» در مؤسسهى تكنولوژى تهران و همچنین تدریس رشتهى هنر و كاردستى در دانشگاه مكاتبهاى و یك سال بعد به تدریس رشتهى طراحى در دانشكدهى معمارى و شهرسازى دانشگاه شهید بهشتى و پیكرهسازى در دانشكدهى هنرهاى تزئینى پرداخت. در سال 1369 به دورهى دكتراى دانشگاه سربن در رشتهى تاریخ هنر راه یافت و پس از بازگشت به ایران در سال 1358 مجددا به سرپرستى هنرستان هنرهاى تجسمى پسران برگزیده شد و از سال 1362 تدریس در مجتع دانشگاهى هنر را نیز بر عهده گرفت.
آثار وى در جشنوارهها و نمایشگاههاى زیر شركت داشته است: چهارمین دو سالانهى منطقهاى تهران (1343)؛ نمایشگاه «25 سال آفرینش هنرى» موزهى ایران باستان (1347)؛ ششمین دو سالانهى پاریس (1348)؛ نمایشگاه روز جهانى حقوق بشر (1349)؛ نمایشگاه انفرادى تندیس در خانه آفتاب (1350)؛ جشنوارهى بینالملى نقاشى (كانى سورمر) فرانسه (1351)؛ نمایشگاه گروهى در اصفهان (1353)؛ نمایشگاه دهمین سال افتتاح گالرى قندریز (1353)؛ اولین نمایشگاه بینالمللى هنر تهران (1353)؛ شركت در نمایشگاه فضا و حجم انجمن ایران و آمریكا (1354)؛ نمایشگاه «نگرش به پنجاه سال هنر ایران» (1355)؛ نمایشگاه گروهى «خانه بینالمللى هنر» پاریس، نمایشگاه نقاشى و تندیس در گالرى «وركامر» پاریس (1356).
اصغر محمدى سرانجام در نوزدهم اسفند سال 1366 درگذشت.
فعالیت ها : : مشاهیر / هنر / تندیس مشاهیر / هنر / نقاشي-طراحي
تازه های مشاهیر
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}