نقی سعادتجوی عصر
ملیت : ایرانی
-
قرن : 14
منبع : شرح حال تخصصی استادان و دانشیاران کشور (جلد اول)
سال تولد: 1331، مرتبه علمى: دانشیار، رشته: شیمى كاربردى، دانشكده: شیمى، دانشگاه: تبریز
خلاصه شرح حال تخصصى
سوابق تحصیلى:
كارشناسى در رشته شیمى از دانشكده علوم دانشگاه تبریز، كارشناسى ارشد در رشته رنگ و رنگرزى از دانشگاه لیدز انگلستان، دكترا در رشته رنگ و رنگرزى از دانشگاه لیدز انگلستان.
مرتبه علمى:
استادیار بخش شیمى دانشكده علوم دانشگاه كرمان، دانشیار دانشكده شیمى دانشگاه تبریز.
زمینههاى علمى و تحقیقاتى:
ساخت تعدادى از رنگهاى آزوى اسیدى براى استفاده در رنگرزى الیاف پشمى، سنتز و بررسى خواص و كاربرد مواد پایهاى داروهاى ظهور عكاسى رنگى، سنتز و بررسى كاربرد آنها در رنگرزى الیاف گوناگون، راهنمایى، مشاوره و نظارت بر 3 پایاننامه كارشناسى ارشد و دكترا.
تألیفات
تعداد تألیفات (نگارش یا ترجمه كتاب) بزبان فارسى: 3
تعداد تألیفات (نگارش یا ترجمه كتاب) بزبان خارجى:-
زمینه علمى تألیفات:
شیمى و تكنولوژى رنگ، فیزیك رنگ، شیمى رنگ، صنایع رنگسازى، صنایع رنگرزى نساجى، سنتز آزمایشگاهى رنگهاى گوناگون، شناسایى رنگها و آزمایشات مختلف رنگرزى.
مقالات
تعداد مقالات بزبان فارسى: 17، تعداد مقالات بزبان خارجى: 7
زمینه علمى مقالات:
سنتز كتونهاى جدید، رنگهاى دى فنیل متان جدید، رنگهاى ترى فنیل متان، رنگهاى آزوى دیسپرس و بررسى طیف جذب الكترونى آنها، استخراج رنگهاى طبیعى و استفاده از آنها در رنگرزى.
فعالیت ها : : مشاهیر / عالمان و دانشمندان / تدریس
تازه های مشاهیر
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}