عزت الله نوذری
ملیت : ایرانی
-
قرن : 14
دكتر عزت اله نوذري در سال 1323در رودسر بدنيا آمد.وي پس از اخذ ديپلم در ايران تحصيلات دانشگاهي خود را از مقطع كارشناسي تا دكتري در دانشگاههاي گرانس و وين بانجام رساند.در سال 1357 به ايران بازگشت و در سال 1358 به استخدام دانشگاه تربيت معلم در آمد،و از سال 1364 به دانشگاه شيراز منتقل شد و هم اكنون با درجه علمي دانشياري در آنجا مشغول به تدريس و تحقيق است.
گروه : علوم انساني
رشته : تاريخ
گرايش : تاريخ اجتماعي
خاطرات کودکي : بهترين و به ياد ماندني ترين خاطره عزت اله نوذري رفتن به كلاس اول ابتدايي بود كه همواره در شادي وصف ناپذيري بسر مي برد.
اوضاع اجتماعي و شرايط زندگي : عزت اله نوذري در خانواده مذهبي به دنيا آمد و بزرگ شد .پدرش كارمند عاليرتبه وزارت دارايي در تهران بود و اهل هنر و شعر و تاريخ است.پدر بزرگ دكتر نوذري نيز با شعر شاعران و تاريخ مانوس بود.
تحصيلات رسمي و حرفه اي : عزت اله نوذري پس از دريافت ديپلم از ايران تحصيلات دانشگاهي خود را از مقطع كارشناسي تا دكتري در رشته تاريخ گرايش تاريخ اجتماعي در دانشگاههاي گرانس و وين بانجام رساند.
فعاليتهاي ضمن تحصيل : عزت اله نوذري در حين تحصيل در خارج از كشور بطور مستقل در فعاليت هاي عليه رژيم شركت مي كرد.
همسر و فرزندان : عزت اله نوذري متاهل و داراي دو فرزند پسر است. فرزند ارشد ،روزبه نوذري داراي مدرك كارشناسي عمران و متاهل است. ديگر فرزندش ،آرش نوذري كه داراي كارشناسي حسابداري و متاهل مي باشد.
وقايع ميانسالي : عزت اله نوذري پس از دريافت دكتري رشته تاريخ اجتماعي ايران در سال 1357 به ايران بازگشت و در سال 1358 به استخدام دانشگاه تربيت معلم درآمد.ودر سال 1364به دانشگاه شيراز منتقل شد .وي هم اكنون با رتبه علمي دانشياري در همين دانشگاه به تدريس و تحقيق مشغول است.
مشاغل و سمتهاي مورد تصدي : عزت اله نوذري عضو هيئت علمي و دانشيار دانشگاه شيراز است.وي بغير از شركت در كميته هاي متعدد آموزشي ،پژوهشي و تكميلي پست اجرايي ديگري نداشته است.
فعاليتهاي آموزشي : عزت اله نوذري در طول 28 سال تدريس بطور متوسط در هر ترم ميانگين 12 ساعت مشغول به تدريس بوده است.
ساير فعاليتها و برنامه هاي روزمره : عزت اله نوذري در كنار تدريس در دانشگاه شيراز به تحقيق و پژوهش مي پردازد.
جوائز و نشانها : عزت اله نوذري تعداد 27 لوح تقدير از دست روساي دانشگاهها در سمينارها و غيره دريافت كرده است. به عنوان مثال محقق نمونه در دانشگاه شيراز در سال 1379 است.
چگونگي عرضه آثار : عزت اله نوذري داراي 12 كتاب تخصصي در رشته تاريخ و 38 مقاله منتشر شده در ژورنالهاي داخلي و خارجي است.
--------------------------------------------------------------------------------
آثار :
1 اروپا در قرون وسطي
ويژگي اثر : تاليف
2 انقلاب فرانسه
ويژگي اثر : تاليف-در دست تهيه است
3 ايران و تاريخ
ويژگي اثر : تاليف
4 پژوهش پيرامون ايلات و كوليهاي استان مركزي
ويژگي اثر : تاليف
5 تاريخ اجتماعي ايران در دوجلد
ويژگي اثر : تاليف-جلد اول : از آغاز تا مشروطيت-جلد دوم : از مشروطيت تا انقلاب اسلامي
6 تاريخ احزاب سياسي در ايران
ويژگي اثر : تاليف
7 تاريخ معاصر جهان
ويژگي اثر : تاليف
8 جنبش در تاريخ معاصر ايران
ويژگي اثر : تاليف
9 روش شناخت در تاريخ
ويژگي اثر : تاليف
10 سالشمار تاريخ ايران
ويژگي اثر : تاليف
11 شخصيت از آغاز تا عصر روشنگري
ويژگي اثر : تاليف
تازه های مشاهیر
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}