ملیت :  ایرانی   -  قرن : 14

معصومه آباد (زاده ۱۳۴۱ در آبادان)، عضو شورای شهر تهران دوره چهارم است.وی همچنین نویسنده کتاب «من زنده‌ام» است. خانم اباد در اولین اسارتگاه با فاطمه ناهیدی اشنا شد وقتی ایشان و شمسی بهرامی را اسیر گرفتند معصومه او را مریم نامید و به عنوان هواهر خود معرفی کرد بعد از مدتی با حلیمه ازمده اشنا شدند پس مدتی اسارت به زندان الرشید بغداد منتقل شدند زیرا رژیم بعث معتقد بود خلنم اباد یک پاسدار است و ان هارا به زندان امنیتی منتقل کرده بودند. بعد از چند دوره اعصاب غذا به خانم اباد و همراهانشان اجازه دیدار با نیرو های صلیب سرخ داده شد و کد اسارت دریافت کردند دولت ایران برای اسرا قرآن فرستاده بود که بهترین هدیه برای خانم اباد و همراهانش بود اولین نامه عیی که ایشان پس از چندین سال اسارت به خانواده خود نوشتند شامل چند کلمه بود من زنده ام معصومه اباد زندان الرشید بغداد

اسارت

وی ۳۳ روز پس از آغاز جنگ عراق علیه ایران در تاریخ ۲۳/۷/۱۳۵۹ به همراه سه زن دیگر به نام‌های فاطمه ناهیدی، شمسی (مریم) بهرامی و حلیمه آزموده در حال مأموریت هلال احمر، در جادهٔ ماهشهر به آبادان به اسارت نیروهای عراقی درآمد و ابتدا به اردوگاه مرزی تنومه و سپس به زندان‌های استخبارات و الرشید و چندی بعد به اردوگاه موصل و الانبار برده و سه سال و شش ماه بعد در تاریخ ۰۱/۰۲/۱۳۶۲ آزاد شد.

وی در زمان اسارت ۱۷ سال سن داشت.

معصومه آباد هم اکنون عضو چهارمین دوره شورای شهر تهران (دوره کنونی ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶) است. او در انتخابات این دوره در لیست آبادگران ایران اسلامی قرار داشت.

او مدتی در دانشگاه لندن در رشتهٔ «جنین‌شناسی» تحصیل کرد اما پس از مدتی این رشته را رها کرد و به ایران برگشت و در دانشگاه شهید بهشتی در رشتهٔ بهداشت باروری دکتری گرفت. وی هم اکنون رئیس هیئت مدیرهٔ نظام پزشکی ایران است.

سوابق اجرایی

از سوابق علمی - اجرایی معصومه آباد می‌توان به عضویت در سومین دوره شورای شهر تهران، مسئول انجمن اسلامی دبیرستان ۱۳۵۹-۱۳۵۶، بسیج ویژه ۱۳۵۸، مسئول درمانگاه محرومین درون مرزی ۱۳۶۷-۱۳۵۶، رئیس بخش زنان و زایمان بیمارستان نجمیه ۱۳۷۷-۱۳۷۵، مسئول موسسه فرهنگی بروج، مشاور مدیر کل شهرداری تهران اشاره کرد. از زنان جانباز ایران به شمار می‌آید و مسئولیت نامگذاری‌ها را در شورای شهر تهران بر عهده دارد. معصومه آباد در انتخابات چهارمین دوره شورای شهر تهران در لیست آبادگران ایران اسلامی قرار داشته و توانست به شورای چهارم نیز راه پیدا کند. کتاب من زنده‌ام خاطرات وی از دوران اسارت است.