امريکا / ماجرايي
رنگي / 87 دقيقه
بازيگران عمده: جف گلدبلوم، اليزابت پرکينز، الکساندر پالاک، ميريام مارگوليس و (صداي) توبي مگواير، الک بالدوين، شان هيز، سوزان ساراندون، جو پانتوليانو، مايکل کلارک دانکن، جان لوريتس و چارلتن هستن.
کارگردان: لارنس گاترمن.
خلاصه ي داستان: آدم ها بي خبرند که قرن ها جنگي پنهاني بين سگ ها و گربه ها جريان داشته است؛ و حالا مدتي است آتش بسي شکننده برقرار شده و باعث شده در قلمرو حيوانات نظم و آرامشي برقرار شود. اما ديري نمي گذرد که تعادل قدرت به هم مي خورد، زيرا محققي به نام «پروفسور برودي» (گلدبلوم) داردروي واکسني کار مي کند که همه ي آلرژي هاي انسان را نسبت به سگ ها از بين مي برد.
شرح فيلم: گربه ها و سگ ها اميدواري برادران وارنر را براي عرضه ي يک فيلم موفق خانوادگي (حتي با فروش صد ميليون دلاري) يک سر بر باد داد، در وهله ي اول قرار دادن گربه ها در نقش خبيث هاي ماجرا، تماشاگران گربه دوست را اصلا خوش نيامد و در وهله ي بعد ترکيب استفاده از حيوانات زنده و ديجيتالي، جلوه ي قابل قبولي از فانتزي فيلم به دست نداد.