حسینی : هدف اصلی باید رفتار قرآنی باشد / امروز هزاران نفر مشغول حفظ و قرائت قرآن هستند
آیین افتتاحیه هشتمین دوره آموزشی، ارزیابی و انتخاب قاریان و حافظان ممتاز برای اعزام به مسابقات بین المللی در تهران برگزار شد.
به گزارش راسخون به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین سید مصطفی حسینی رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با خیر مقدم به حافظان، قاریان و اساتید قرآنی اظهار داشت: افرادی که محشور با قرآن هستند در روایات تحت عنوان حافظان قرآن و حامل قرآن نامیده می شوند، چرا که انس با قرآن دارند.
وی با اشاره به شان و جایگاه حافظان و قاریان قرآن از دیدگاه روایات و احادیث خاطرنشان کرد: در بهشت نیز، بالاترین جایگاه متعلق به این افراد است.
حجت الاسلام حسینی با استناد به آیات قرآنی اظهار داشت: همه تلاش هایی که در زمینه قرآنی صورت می گیرد، این است که این افراد تربیت شده و نقش موثرخود را ایفا کنند و در همین راستا در جمهوری اسلامی هدف از فعالیت های قرآنی این است که سیر و فکر ما قرآنی باشد و این منوط به توجه به قرآن است.
رئیس مرکز امور قرآنی متذکر شد: ثواب های فراوانی در روایات و سیره ائمه در مورد قرائت قرآن با صوت زیبا و سایر روش پسندیده وجود دارد و این ها جزء مقدمات انس با قرآن است.
وی گفت: ما خداوند را شاکریم که به برکت خون شهدا، انقلاب اسلامی ورهنمودهای مقام معظم رهبری جریان قرآنی به حرکت در آمده است و امروز هزاران نفر حافظ قرآن و صدها هزار نفر نیز در مسیر یادگیری قرآن قرار گرفته اند.
حسینی متذکر شد: اگر ما می خواهیم افرادی را برای یادگیری قرآن تربیت کنیم، در این مورد باید اسوه هایی قرآنی نیز داشته باشیم.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف یادآور شد: هیچ مسیری بهتر و مستند تر از قرآن وجود ندارد.
حسینی با اشاره به لزوم تحول و تعالی در برگزاری مسابقات قرآنی تاکید کرد: این ها ابزار و وسایل لازم و واجبی است که باید به آنها توجه کنیم، اما هدف اصلی باید رفتار و اعمال قرآنی در میان ما باشد.
وی گفت: جایگاه قرآن سینه مومن است و قرآن کتاب زندگی هدایت و سعادت است و اگر از افرادی انتظار رفتار قرآنی داشته باشیم، آنها همان اهل قرآن و حاملان قرآن هستند.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف تاکید کرد: اساتید و معلمان قرآنی علاوه بر اینکه یک هدفی را در این همایش دنبال می کنند باید آموزه هایی از خود برای نشر و گسترش قرآن داشته باشند.
گفتنی است در این نشست که به مدت سه روز ادامه خواهد داشت، ارزیابی دقیقی از منتخبین در شرکت کنندگان به عمل خواهد آمد.
همچنین در هشتمین دوره آموزش، ارزیابی و انتخاب قاریان و حافظان ممتاز، 12 نفر از اساتید حفظ و 21 نفر از قاریان برتر در مقطع بزرگسالان و در بخش شکوفه ها حضور دارند.
به گفته دبیر این دوره آموزشی، در این نشست سه روزه، جلساتی با موضوع نگاهی به مسابقات مطرح بین المللی، کارگاه صوت، صحت حفظ، تجوید، وقف و صحت حفظ برگزار خواهد شد.
/2759/
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}