تاثیر جدایی والدین در بروز اختلالات روان تنی نوجوانان
طبق یک مطالعه جدید، نوجوانانی که والدین شان از هم جدا شده اند بیشتر در معرض خطر علائم اختلال سایکوسوماتیک یا روان تنی قرار دارند.
طبق یک مطالعه جدید، نوجوانانی که والدین شان از هم جدا شده اند بیشتر در معرض خطر علائم اختلال سایکوسوماتیک یا روان تنی قرار دارند.
به گزارش راسخون به نقل از مهر، آن دسته از کودکانی که عمدتاً به دلیل جدایی پدر و مادر با یکی از والدین زندگی می کنند بیش از کودکانی که با هر دو والد خود زندگی می کنند دارای علائم اختلال روانی بودند. اختلال روان تنی یا سایکوسوماتیک، مشکلات جسمی ناشی از فشار و اندوه روانی است.
در این مطالعه محققان داده های مربوط به حدود 150 هزار نوجوان سوئدی بین سنین 12 تا 15 سال را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. آنها علائم احتمالی این اختلال نظیر سردرد، دل درد، اختلالات خوابی، تمرکز ضعیف، کاهش اشتها، احساس تنش، ناراحتی و سرگیجه را ارزیابی کردند.
به گفته محققان عواملی نظیر کیفیت رابطه بچه ها با والدین شان، یا سلامت خانواده، تفاوتی در علائم یافت شده در کودکان در شرایط خانوادگی متفاوت نداشت.
محققان اذعان می دارند که علائم اختلال روان تنی با استرس مرتبط است و زندگی در دو خانه متفاوت می تواند برای بچه ها تنش زا باشد. با این حال محققان عنوان می کنند که این استرس از طریق حفظ رابطه نزدیک با هر دو والد قابل کاهش است.
/987/
تازه های اخبار
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}