یک روان شناس گفت: با تشویق مناسب و استفاده از روشهای تقویتی درست می‌توان فرزندان را به مطالعه ترغیب کرد.
 
 
 به گزارش راسخون به نقل از باشگاه خبرنگاران ، حسین ابراهیمی مقدم، روان‌شناس با اشاره به راهکارهای ترغیب کودکان به مطالعه بیشتر اظهار کرد: در دنیای امروز، امر فراگیری دانش و بدست آوردن اطلاعات بدون استفاده از مطالعه امکان پذیر نیست به همین خاطر لازم است که فرزندان را به هر نوع ممکن برای مطالعه بیشتر ترغیب کنیم. 
 
ابراهیمی مقدم افزود: روشهای مختلفی برای ترغیب کودکان به مطالعه وجود دارد که می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: نخست آنکه فرزندانی انگیزه مطالعه کودکان را بدست می‌آورند که الگوهای مرتبط با مطالعه کردن را شاهد باشند. به عبارتی دیگر نمی‌توان توقع داشت که پدر و مادری اهل مطالعه نباشند اما فرزندشان به مطالعه علاقمند باشد. 
 
وی تصریح کرد: از طرفی دیگر با تشویق مناسب و استفاده از روشهای تقویتی درست می‌توان فرزندان را به مطالعه ترغیب کرد. 
 
ابراهیمی مقدم در ادامه گفت: به کار بردن واژه‌هایی چون احسنت، باریکلا و آفرین و یا تکان دادن سر، آنچنان انگیزه‌ای در کودک به وجود می‌آید که او برای مطالعه به طور خود به خود ترغیب می‌شود. 
 
این روانشناس اضافه کرد: از طرفی دیگر قرار دادن کودک در محیطی که افراد آن اهل مطالعه هستند، بسیار اثر گذار است. 
 
ابراهیمی مقدم افزود: در زمان آشنایی کودک به مطالعه و کتاب‌خوانی بهتر است از کتاب‌هایی که جنبه شاد و مفرح، با عکسهای متنوع و ترجیحا کارتونی استفاده شود تا احساس خوبی در کودک به وجود آید و به تدریج به مطالعه ترغیب شود. 
 
وی در پایان گفت: در نهایت در دوران کودکی می‌توان با استفاده از خواندن داستان از روی کتاب به او آموزش دهیم که خود به تنهایی در آینده قادر به مطالعه شود این روشهامی‌تواند زمینه سازی برای مطالعه کودک در سال‌های آتی شود. 
 
 
/987/