مدیرکل دفتر امور زنان آموزش و پرورش با اشاره به اجرای طرح مقابله با بیسوادی دختران در ۱۰ استان کشور گفت:‌ طی ارتباط با خانواده دانش‌آموزان، از طریق روش‌های تشویقی و فرهنگسازی آنها را برای حضور دخترانشان در مدارس ترغیب می‌کنیم.
 
 
 
به گزارش راسخون به نقل از تسنیم مهناز احمدی در پاسخ به این پرسش که دفتر امور بانوان وزارت آموزش و پرورش برای حمایت از دانش‌آموزان دختر بازمانده از تحصیل چه برنامه‌هایی دارد؟‌اظهار داشت:‌ تمام تلاش آموزش و پرورش در این جهت است که دانش‌آموزان دختر از تحصیل بازنمانند اما به دلیل برخی مشکلات که عمدتا ریشه در مسائل فرهنگی خانواده‌ها دارد،‌دانش‌آموزان دختر از تحصیل محروم می‌شوند.
 
وی افزود: در برخی از مناطق محروم و مرزی نیز کمبود امکانات تحصیلی باعث می‌شود، خانواده‌ها اجازه ندهند دخترانشان برای ادامه تحصیل به مدارس روستاهای همجوار یا شبانه روزی‌ها مراجعه کنند.
 
مدیرکل دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش گفت:‌تلاش می‌کنیم تا دانش‌آموزان دختر بازمانده از تحصیل را خانه به خانه شناسایی کرده و طی تعامل و گفت‌وگو با خانواده‌‌ها،‌آنها را متقاعد کنیم تا اجازه ادامه تحصیل دخترانشان را بدهند.
 
احمدی افزود:‌هم‌اکنون در استان‌های سیستان و بلوچستان،‌خراسان شمالی، هرمزگان و برخی استان‌‌های مرزی بیشترین تعداد دانش‌آموزان دختر بازمانده از تحصیل را داریم که تلاش مدیران کل آموزش و پرورش این استان‌ها کاهش تعداد این دانش‌آموزان است.
 
وی یادآورشد: یکی از وظایف دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش ترغیب و شناسایی دانش آموزان دختر برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر است و امسال در قالب تفاهم نامه با مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بحث مقابله با بیسوادی دختران را پیگیری می‌کنیم و بر این اساس طرح، مقابله با بیسوادی دختران به ویژه در دوره ابتدایی در 10 استان کشور اجرا می‌شود.
 
 
مدیرکل دفتر امور زنان وزارت آموزش وپرورش ادامه داد:‌ در این طرح، با خانواده دانش‌آموزان ارتباط برقرار کرده و با استفاده از روش‌های تشویقی و فرهنگ سازی آنها را متقاعد می‌کنیم که اجازه ادامه تحصیل فرزندانشان را بدهند و اقلامی نیز در اختیار خانواده‌ها قرار می‌گیرد.
 
 
 
 
 
/987/