عضو هیأت مدیره انجمن عفونی کودکان با اشاره به علل گوش‌درد در کودکان، گفت: عدم درمان این بیماری و بی‌توجهی والدین به آن سبب ناشنوایی کودکان می‌شود.

 

به گزارش راسخون به نقل از فارس ، حسین معصومی اصل در رابطه با گوش درد در کودکان اظهار داشت: این بیماری، بیشتر به دلیل عفونت گوش میانی ایجاد می‌شود، البته عفونت گوش داخلی و خارجی نیز می‌تواند علت بروز این مشکل در کودکان باشد.

 
وی افزود: در صورتی که گوش‌درد در کودکان با تب همراه باشد، والدین باید هر چه سریع‌تر فرزندشان را نزد پزشک متخصص برده و جهت درمان به موقع بیماری آن اقدام کنند، چرا که در صورت عدم درمان گوش‌درد یا بی‌توجهی به این بیماری، پارگی پرده گوش و درنهایت ناشنوایی در کودکان ایجاد می‌شود.
 
عضو هیأت مدیره انجمن عفونی کودکان ادامه داد: آلرژی و حساسیت در کودکان، استعمال دخانیات توسط پدر و مادر، همچنین عدم بهداشت دهان و دندان در کودکان و تغذیه نامناسب آنها از جمله مواردی به شمار می‌رود که سبب بروز یا تشدید عفونت گوش میانی می‌شود.
 
معصومی اصل با اشاره به اینکه گوش درد در کودکان می‌تواند به دلیل عفونت قارچی گوش خارجی ناشی از شنا کردن در استخر ایجاد شود، عنوان کرد: گوش درد در کودکان زیر 2 سال بیشتر از سایر کودکان حائز اهمیت بوده و در صورت ایجاد تب همراه با این بیماری، والدین باید نسبت به درمان فوری آن اقدام کنند.
 
وی تأکید کرد: والدین نباید به هیچ عنوان برای درمان گوش درد در کودکشان خوددرمانی کنند و باید از مصرف آنتی بیوتیک به صورت خودسرانه بپرهیزند. همچنین گرم کردن گوش هنگام درد تأثیر در درمان آن نداشته و اندکی به صورت موقتی می‌تواند این مشکل را در کودکان کمتر کند.
 
وی با بیان اینکه تجمع عفونت در گوش می‌تواند عوارضی همچون ناشنوایی برای کودکان را به همراه داشته باشد، گفت: میزان عفونت گوش در جوامع مختلف متفاوت بوده و می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد.
 
به گفته عضو هیأت مدیره انجمن عفونی کودکان، عفونت لوزه‌ها و بزرگی آنها می‌تواند عفونت گوش میانی را افزایش دهد و سبب بیشتر شدن درد در گوش کودکان شود. 

 

/117/