نماینده ایران در اولین مسابقات بین المللی قرآن بانوان با کیفی دانستن سطح این رقابت ها گفت : این حضور می تواند جایگاه بانوان در فعالیت های قرآنی را نشان دهد، ضمن اینکه لبیک به فرمایش و منویات مقام معظم رهبری در حوزه حفظ قرآن نیز است.

به گزارش راسخون به نقل از ستاد خبری اولین مسابقات بین المللی قرآن کریم بانوان، زینب محمدنژاد، نماینده ایران در این رقابت ها با ابراز خرسندی از فراهم شدن زمینه برگزاری مسابقات بین المللی قرآن در بخش بانوان، اظهار کرد: با توجه به اینکه مسابقات بین المللی ویژه بانوان برای نخستین بار است که در ایران برگزار می شود و کشورهای اسلامی نیز نمایندگان خود را به این مسابقات اعزام کرده اند، قطعاً این رویداد تاثیر بسزایی در معرفی چهره حقیقی ایران اسلامی داشته باشد.

محمدنژاد درباره سطح کیفی این رقابت ها که برای نخستین بار است، برگزار می شود، افزود: سطح کیفی برگزاری و نیز محفوظات شرکت کنندگان حاضر، مطلوب برگزاری رقابت های بین المللی است. با توجه به اینکه اولین دوره ای است که این رقابت ها برگزار می شود اما متسابقین از نظر حسن حفظ و صوت همگی در سطح بالا و فراتر از انتظار هستند.

حافظ کل قرآن کریم با تحسین سازمان اوقاف و امور خیریه در برگزاری منظم و منسجم مسابقات بین المللی قران کریم، بیان کرد: علیرغم فشردگی برنامه ها و حضور بیش از 400 شرکت کننده اما نظم و انسجام برنامه ها بسیار خوب و در شان رقابت های بین المللی است.

وی با اشاره به نشست صمیمانه شرکت کنندگان در این مسابقات با حجت الاسلام محمدی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در این جلسه حفاظ سایر کشورها ضمن بیان نظرات و دیدگاه های خود، این مسئله را بیان کردند که علیرغم تلاش برای نمایش چهره ای نادرست و غیرواقعی از جمهوری اسلامی توسط برخی کشورها، با حضور در ایران و مشاهده امنیت و آرامش این کشور، نظرشان تغییر یافته و فضایی صمیمانه را شاهد بوده اند.

نماینده ایران در اولین مسابقات بین المللی قرآن بانوان تصریح کرد: این گردهمایی فرصتی برای حضور ملت های مسلمان گرد هم است و باعث می شود تعاملات قرآنی چندجانبه شکل بگیرد و شرکت کنندگان تعامل مضاعفی در حوزه برنامه ها و فعالیت های قرآنی داشته باشند. این گردهمایی قرآنی در واقع مجالی است تا ملت های مسلمان بیش از پیش با یکدیگر تعامل داشته باشند.

محمدنژاد با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در مورد برکات حضور موثر زنان در جامعه و همچنین تاثیر برگزاری این مسابقات در تحقق منویات معظم له ابراز کرد: این مسابقات فرصت خوبی برای معرفی بخشی از جامعه قرآنی بانوان است هرچند که باید زودتر از این برگزار می شد اما همین قدر که به منصه ظهور رسید و امروز شاهد برگزاری اولین دوره آن هستیم، می تواند گام بلندی در راستای ارتقای فعالیت های قرآنی بانوان باشد.

نماینده جمهوری اسلامی ایران در اولین مسابقات بین المللی قرآن بانوان ادامه داد: اگرچه استعداد بانوان در حوزه قرآن بالا است اما تا قبل از این تا مرحله کشوری مسابقات قرآن پیش می آمدند اما این رویداد فرصتی است تا بانوان استعدادهای خود را در عرصه بین المللی نیز نشان دهند.

وی تاکید کرد: حضور بانوان در این مسابقات اقدام مبارکی است و فعالیت های قرآنی در این سطح را نشان می دهد. اینکه بسیاری از بانوان فعال قرآنی ما در رشته حفظ پیشرفتی کنند اما در خانه بمانند و کسی نداند که آنها  فعال قرآنی هستند، مطلوب نیست. این حضور می تواند جایگاه بانوان در فعالیت های قرآنی را نشان دهد ضمن اینکه لبیک به فرمایش و منویات مقام معظم رهبری در حوزه حفظ قرآن نیز است، و اینگونه حفاظ در سطح بانوان نیز معرفی می شوند.

 محمدنژاد در مورد تاثیر این مسابقات در ایجاد وحدت اسلامی گفت: قاعدتا این اتحاد میان مسلمین بوده است که سبب شد بانوان در این رویداد قرآنی از اقصی نقاط جهان حضور بهم رسانند. به هرحال تبلیغات سوء دشمن سبب شده بود تا برخی چهره خشنی از ایران را بشناسند ولی حضور در این مسابقات قاب متفاوتی را به آنها معرفی کرد و می توانند حقیقت را در مورد ایران اسلامی منعکس کنند.

 نماینده ایران در اولین دوره مسابقات بین المللی قرآن بانوان در مورد تاثیر این مسابقات در انس هر چه بیشتر بانوان با کلام الله مجید، بیان کرد: از همان زمان که که انسان با قرآن انس می گیرد این تاثیر آهسته و پیوسته خود را نشان می دهد و نیازی نیست همه برای ایجاد انس در مسابقات یا رویدادهای بزرگ قرآنی شرکت کنند. عمل به قرآن مهم است ولی نهایتا این مسابقات سبب شد تا متسابقین دور هم جمع شده و تجربه قرآنی خود را به اشتراک بگذارند.

گفتنی است، اولین مسابقات بین المللی قرآن کریم بانوان از سوم تا پنجم اردیبهشت با حضور نمایندگانی از 20 کشور جهان در مصلی امام خمینی(ره) در حال برگزاری است.
/2759/