خطیب موقت نماز جمعه تهران در توصیه ای به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، توجه به استقلال ملی، عظمت، سربلندی و اقتدار ملت را مهم برشمرد و افزود: ما طاغوت را بیرون کردیم و در هشت سال دفاع مقدس، جنگ را با پیروزی پشت سر گذاشتیم؛ این مردم را نباید از جنگ ترساند؛ این کار با روحیه انقلاب فاصله دارد.

به گزارش راسخون به نقل از میزان، آیت الله کاظم صدیقی خطیب موقت نماز جمعه تهران در خطبه‌های امروز نماز جمعه ضمن تبریک فرارسیدن نیمه شعبان سالروز ولادت حضرت حجت ابن الحسن العسکری (ع) اظهار کرد: حضور ما در صحنه سیاسی کشور و سرنوشت یک ملت، هم مظهر ایمان ما به خداست و هم مظهر خودباوری است.

وی در همین رابطه گفت: ما بر اساس اعتقاد و باور دینی به پای صندوق‌های آرا می‌آییم؛ مادامی که انقلاب نشده بود؛ اسلام زندگی، اسلام سیاست، اسلام جهاد، اسلام فرهنگ، اسلام بازار و اسلام تربیت به صحنه نیامده بود؛ ما با حضور در پای صندوق‌های آرا در نظام اسلامی نشان می‌دهیم سکولار باطل است و جدایی دین از سیاست بی محتوا و جهنمی است.

خطیب موقت نماز جمعه تهران در ادامه با اشاره به موضوع انتخابات گفت: توصیه اول انتخاباتی من، عمل به مرّ قانون است؛ هم مجریان و ناظران و برگزار کنندگان و هم نامزدهایی که به صحنه آمدند و برای به دست گرفتن سکان مدیریت کشور علاقمند هستند، باید به مرّ قانون عمل کنند؛ رئیس جمهور قانون‌شکن آبرو ندارد و از همان روز اول می‌لَنگد.

وی افزود: توصیه دوم، اعلام صریح برنامه‌های نامزدهای ریاست جمهوری در خصوص ترویج گفتمان تقویت مستضعفین است؛ نامزد‌ها در تبلیغاتشان به حاشیه و شرق و غرب نروند و به مطالب بی ربط به انتخابات متوسل نشوند؛ ما با سیل بیکاران، فقرا و گرفتاران مواجهیم.

آیت الله صدیقی ادامه داد: توصیه سوم، توجه به استقلال ملی و عظمت و سربلندی و اقتدار ملت است؛ ما طاغوت را بیرون کردیم و در هشت سال دفاع مقدس جنگ را با پیروزی پشت سر گذاشتیم؛ این مردم را نباید از جنگ ترساند؛ این کار با روحیه انقلاب فاصله دارد؛ ملت ما عزیز و سرافراز است؛ نباید ملت را تحقیر کرد و دشمنان را بزرگ نشان داد؛ ما پیرو امامی هستیم که فرمود: "ما آمریکا را زیر پا له می‌کنیم"؛ حیات سیاسی ما وابسته به اقتدار ماست؛ ما با اقتدار در برابر قدرتهای بزرگ ایستادیم؛ آن روزی که این اقتدار را از ما بگیرند روز نابودی ماست.

وی افزود: توصیه چهارم، حفظ آرامش و اتحاد ملت است؛ نباید گسل‌های قومیتی را تحریک کرد؛ ملت ما همه با هم برادرند، نباید آن‌ها جزیره‌ای و خط کشی کرد؛ برادران ما در شرق کشور مبتلا به فقر هستند و در اثر همین فقر قاچاق مواد مخدر آنجا بیداد می‌کند؛ باید فقر را در آنجا ریشه کن و به آن‌ها کمک کرد؛ ترساندن مردم و سلب امنیت مردم هم محاربه و هم افساد فی الارض است.

خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: توصیه پنجم، رعایت اخلاق است؛ نامزد‌ها فکر نکنند کسی آن‌ها را نمی‌بیند؛ حرف‌های نامزدهای ریاست جمهوری بازتاب آخرتی، اجتماعی و سیاسی دارد؛ باید اخلاق را همه نامزد‌ها رعایت کنند؛ نامزدهای انتخابات خدا را در نظر بگیرند و جامعه را به چالش نکشانند.

وی در ادامه با بیان اینکه مردم نیز در انتخابات پیش رو باید توجه کافی و کامل داشته باشند، تاکید کرد: تابع هر گرایشی هستید دلتان برای کشورتان بسوزد و سراغ کسانی بروید که برای شما دلسوزند و در برابر اجانب قدرت مقاومت دارند.

آیت الله صدیقی تاکید کرد: سال ۸۸ عده‌ای امنیت مملکت را به بازی گرفتند، اما با دیوار مستحکم مردم روبرو شدند؛ این دیوار همچنان پابرجاست.

آیت الله صدیقی در ادامه با اشاره به سند ۲۰۳۰ یونسکو گفت: مسئله ۲۰۳۰ در آموزش و پرورش بی سرو صدا پذیرفته شد.رهبرانقلاب به آقایان گفته بودند نباید این اجرا شود.دیدیم که مقام معظم رهبری در خصوص سند ۲۰۳۰ انتقاد کردند؛ ما مسلمانیم، فقه داریم، رساله عملیه داریم، اخلاق داریم؛ چگونه می‌شود چند کشور فاسد بیایند به کشور ما برنامه بدهند و شورای عالی انقلاب فرهنگی هم آن را قبول کند؟ نمی‌توان بر روی این مساله چشم را بست؛ این یک هشدار و عبرت است.

وی در ادامه گفت: مساله تاسف بار و تاثربرانگیز دیگری که پیش آمد برای حماس در فلسطین و به رسمیت شناختن دشمنان قاتل بود؛ البته دیدیم که گروه جهاد و مردم فلسطین و حزب الله زیر بار این موضوع نمی‌روند. 

آیت الله صدیقی همچنین گفت: در هفته‌ای که گذشت دیدیم که مردم به پاخاسته و غیور بحرین با حضور ایثارگرانه و عاشقانه خودشان، برای چندمین بار محاکه جعلی شیخ عیسی قاسم را به عقب انداختند؛ رژیم آل خلیفه چه زمانی می‌خواهد بیدار شود؛ نظامیان سعودی هم وارد بحرین شده اند؛ جهان عرب و سازمان کنفرانس اسلامی و سازمان ملل، تا چه زمانی می‌خواهند چشم خود را بر جنایات سعودی‌ها در یمن ببندد؟
/2759/