رئیس مرکز امور قرآنی اوقاف گفت : در گذشته دستگاه‌های مختلف خودشان مسابقات را برپا می‌کردند، اما امروز که ستاد عالی برپایی مسابقات قرآن محوریت خود را در نظارت بر برگزاری مسابقات قرار داده است، روند بهتری را شاهد هستیم.

به گزارش راسخون به نقل از شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید مصطفی حسینی رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، در خصوص معیار تجلیل از دستگاه‌های برتر در برگزاری مسابقات قرآن کریم اظهار کرد: یکی از اقداماتی که در ستاد برگزاری مسابقات قرآن صورت می‌گیرد نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها در برگزاری مسابقات قرآن است که در این راستا کمیته نظارت و ارزیابی ستاد عالی مسابقات این وظیفه را برعهده دارد.

وی ادامه داد: معیارهایی که این کمیته در نظر داشته به چند قسمت تقسیم می‌شود که می‌توان به کسب نمره کمی مطلوب از شاخص‌های نظارت و ارزیابی مسابقات، نوآوری در برپایی مسابقات،کسب نمره کمی مطلوب در زیرساخت‌های لازم در شبکه استانی، برگزاری مطلوب و هماهنگ اولین دوره مسابقات نابینایان، برگزاری منظم و برنامه‌ریزی شده مسابقات در سطوح مختلف، تنوع رشته و فراگیر بودن مخاطبین و نمره کمی مطلوب از شاخص‌های ارزیابی و نظارت در جشنواره‌های قرآن و عترت وزارت ارشاد اشاره کرد.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف تاکید کرد: البته در دوره های آتی  نیز براساس ارزیابی که کمیته نظارت و ارزیابی خواهد داشت امیدواریم دستگاه‌های دیگر هم به خیل برگزیدگان اضافه شوند.

حجت‌الاسلام حسینی در خصوص ارزیابی سازمان اوقاف از برپایی مسابقات قرآن گفت: از آنجایی که امروز یک انسجام در ستاد عالی برپایی مسابقات قرآن شکل گرفته است طبعا منجر می‌شود که دستگاه‌ها در بخش فنی، تبلیغ و ترویجی توجه بیشتری بکنند و خودشان را به آن استانداردها نزدیک‌تر کنند.

وی افزود: در گذشته گاهی اوقات دستگاه‌ها خودشان مسابقات را برپا می‌کردند اما امروز که ستاد عالی برپایی مسابقات قرآن محوریت خود را در نظارت بر برگزاری مسابقات قرار داده است روند بهتری را شاهد هستیم.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف در پایان در خصوص تعداد دستگاه‌های برگزیده و اسامی آنها گفت: پنج دستگاه در این دوره منتخب شدند که به ترتیب وزارت آموزش‌و‌پرورش، سازمان بهزیستی، ارتش جمهوری اسلامی ایران، نهاد رهبری در دانشگاه‌ها ومعاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد می‌باشند.
/2759/