دبیر کارگاه آموزشی کنترل پروژه جی آی اس سازمان اوقاف مشخص شدن دقیق املاک موقوفه با استفاده از سامانه جی آی اس و انجام تحلیل‌های مکان محور در سازمان اوقاف را از مزایای این پروژه دانست و گفت : در کنترل پروژه جی آی اس تعدادی از لایه‌های مختلف در سازمانها و نهادهای دیگر که می‌توانند به سازمان اوقاف کمک کنند، جمع‌آوری می‌شود.

به گزارش راسخون به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، مهدی زنگنه؛ دبیر کارگاه آموزشی کنترل پروژه جی آی اس سازمان اوقاف درباره اهداف برگزاری این کارگاه  در سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: از اهداف برگزاری این کارگاه این است که می‌توانیم اطلاعات وارد شده در سامانه جامع موقوفات و بقاع متبرکه در ادارات کل و ادارات اجرایی را اصلاح کنیم.

وی مشخص شدن دقیق املاک موقوفه با استفاده  از سامانه جی آی اس  و انجام تحلیل‌های مکان محور در سازمان اوقاف را از مزایای آن دانست و گفت: با توجه به اینکه امکان جذب نیروهایی متخصص در این زمینه وجود ندارد، مجبوریم از طریق آموزش به همکاران در ادارات کل و ادارات اجرایی آنها را با فرآیند کاری آشنا کنیم.

زنگنه ادامه داد: در کنترل پروژه جی آی اس تعدادی از لایه‌های مختلف در سازمانها و نهادهای دیگر که می‌توانند به سازمان اوقاف کمک کند جمع‌آوری می‌شود؛ یعنی رقبات با شرایط خاص مشخص خواهد شد.

وی گفت: از مزایای دیگر کنترل پروژه جی آی اس  این است که در پروژ‌ه‌های سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف، براساس معیارهایی مشخص می‌شود که در کجا سرمایه‌گذاری انجام گیرد.

دبیر کارگاه آموزشی کنترل پروژه جی آی اس  سازمان اوقاف افزود: یکی از کارهای مهمی که جی آی اس می‌تواند انجام دهد این است که با همکاری سازمان ثبت اسناد واملاک ،اطلاعاتی که در جی آی اس  ثبت می‌کنیم را در اطلاعات سازمان ثبت اسناد هم ثبت خواهیم کرد؛ مزیت این کار این است که باعث می‌شود یک رقبه چندین ما لک پیدا نکند.

زنگنه با بیان اینکه سال ۹۷ پنج دوره ۱۶ ساعته کارگاه کنترل پروژه جی آی اس  برگزار خواهد شد ، خاطرنشان کرد: سال گذشته ۱۲۰ ساعت دوره آموزشی داشتیم که طبق آمار ارائه شده توسط معاونت توسعه ۹۵ درصد شرکت‌کنندگان سطح رضایتشان عالی بوده است.
/2759/