مجید مجیدی، کارگردان سینمای ایران، به برخی خبرها پیرامون تخریب یک امامزاده واکنش نشان داد.

به گزارش راسخون به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف وامور خیریه، ماجرای امامزاده دست ساخته مجید مجیدی، داستانی‌ ساختگی‌ است که این روزها در بسیاری از کانال‌های تلگرامی دست به دست می‌شود. در این کانال‌ها ماجرا در قالب خاطره‌ای از مجید مجیدی عنوان شده و روایت این فیلمساز را از ساخت امامزاد‌ه‌ای به دست خودش بازگو می‌کند.
نقل این خاطره که از زبان مجیدی نوشته شده، به شرح زیر است : «برای تهیه قسمتی از یک فیلمم به روستایی در شمال کشور رفتیم. بخاطر اینکه نخواهیم مسافتی را تا امامزاده‌های اطراف طی کنیم و بچه‌ها اذیت نشوند یک اتاقک کوچک شبیه امامزاده بنا کردیم و چند بازیگر نقش‌های خود را در آن قسمت ایفا کردند. بعد از پایان فیلمبرداری چون یک بنای معمولی بود آن را جهت لانه‌گزینی پرندگان سالم رها کردیم و رفتیم. 

حدود دو سال بعد خبردار شدم امامزاده ساختگی‌مان تبدیل به زیارتگاه مهمی شده است. اول باور نکردم اما جهت حصول اطمینان به آن روستا سفر کردم، دیدم واقعیت دارد. برای روشنگری با اهالی صحبت کردم و گفتم این اتاقک را ما بخاطر تهیه فیلم شبیه امامزاده درست کرده‌ایم، اما دیدم مردم خصوصا پیران و بزرگان محل به شدت ناراحت شدند و حرف مرا توهین تلقی کردند و به گونه‌ای افراطی و احساساتی آن اتاقک را یک امامزاده شفا دهنده می‌دانند دیدم اگر بیشتر پافشاری کنم احتمال دارد صدمه ببینم. مصلحت دیدم که با اداره اوقاف آن منطقه صحبت کنم تا از آن طریق مردم را از این جهل برهانم...»

وقتی صحت و سقم این داستان را از مجید مجیدی (کارگردان فیلم آن سوی ابرها) پرسیدیم، آن را کاملا تکذیب کرد و با بیان این مطلب که "هرگز در هیچ فیلمی امامزاده‌ای را نساخته است" گفت: ما فقط در فیلم "رنگ خدا" نیاز به یک سقاخانه داشتیم و آن را ساختیم و اینکه گفته می‌شود من برای یکی از فیلم‌هایم امامزاده‌ای ساخته‌ام و بعد می‌خواستم آ‌ن را تخریب کنم اما اجازه ندادند، درست نیست.

وی ادامه داد: متاسفانه گروهی اعتقادات مردم را هدف گرفته‌اند. اینگونه اخبار دروغ محض است. برخی فقط می‌خواهند در راستای تضعیف اعتقادات و باورهای مردمی حرکت کنند. مجیدی در پایان تاکید کرد: امامزاده‌ها و بقاع متبرکه ارزش و جایگاه مهمی برای مردم مسلمان ما دارند، اما گروهی هستند که با خبرهای دروغ قصد دارند این باورها را خدشه‌دار کنند و به اعتقادات مردم ضربه بزنند.(ایلنا)
گفتنی است تیرماه سال گذشته هم این مطلب در فضای مجازی منتشر شده بود که همان زمان پاسخ این دروغ و شایعه به این شرح  منتشر شده بود : 

۱- این شایعه صحت ندارد و چنین خاطره ای از "مجید مجیدی" و هیچ کارگردان دیگری یافت نمی شود!

۲. نسخه های اولیه این متن از قول یک کارگردان تلویزیونی منتشر شد که عدم ذکر نام وی، نام منطقه، نام امامزاده جعلی و... همگی نشانه غیرواقعی بودن آن بود! بعدها از نام آقای مجیدی صرفا برای اعتبار بخشی به این متن جعلی استفاده شد!

۳. نویسنده در حالی ادعا کرده جهت اذیت نشدن بچه ها به امامزاده نرفتیم و یک امامزاده ساختیم، که اعتراف کرده به روستایی که امامزاده در آن بوده رفته است! آیا رفتن به یک مکان عمومی سخت تر بوده یا ساختن یک بنا!

۴. ادعای برخورد عجیب اداره اوقاف منطقه، جهت القای شبهه عدم اعتبار تمام امامزاده هاست! در حالیکه ثبت هر امامزاده روند خاص خود را دارد!

۵. برخلاف ادعای متن در مورد پذیرش و رسمیت دادن به امامزاده های جعلی، شاهد تخریب و امحای بقاع جعلی و موارد فاقد شناسنامه معتبر در سطح کشور بوده ایم!

/2759/