خدمات ۴۷ میلیاردی به مردم در نیمه نخست سال۹۷
حجت الاسلام محمدزاده در حاشیه این مراسم، برگزاری جشن های بزرگداشت امام زادگان در دهه کرامت را موجب معرفی اماکن متبرکه و توجه مردم به این امام زادگان دانست و گفت: «جشن های دهه کرامت باعث شد تا بخشی از خبرهای کشور متوجه امام زادگان شود و نگاه مردم به سوی اماکن متبرکه جلب شود. اداره اوقاف از شروع سال جدید تا کنون نزدیک به ۴۷ میلیارد تومان خدمات از سمت نیاتی که واقف شده به مردم ارائه داده است. علاوه بر این خدمات حدود ۲۰ میلیارد تومان هم در بخش ساخت و ساز بقعه های متبرکه مانند گنبد، ضریح و آیینه کاری انجام دادیم.»
مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه در ادامه اشاره ای هم به اجرای طرح استفاده از انرژی خورشیدی در برخی از امام زاده ها کرد و گفت: «بحث برق یکی از مباحث ضروری کشور است. در بخش انرژی خورشیدی برای اولین بار حدود ۴۵ بقعه با استفاده از پول امام زادگان به انرژی خورشیدی متصل شدند. با استفاده از نذورات، موقوفات و خیرات که به امام زاده ها اهداء می شود در بخش کمک به ایتام و نیازمندان خصوصا تهیه دارو و درمان بیماران نیازمند اقدامات بسیاری انجام شده است.»
حجت الاسلام محمدزاده وقف را مربوط به زمان خاصی ندانست و گفت: «وقف زمان خاصی ندارد. نیت واقف هر زمان باشد ما اجرا می کنیم. متاسفانه ۹۵ درصد از شایعاتی که در مورد وقف بخصوص در بخش آموزش و پرورش است غیر واقعی است.» محمدزاده در ادامه از عدم همکاری اداره آموزش و پرورش با اداره اوقاف گله کرد و گفت: «ما با بسیاری از ادارات مانند بهداشت، مسکن و راه سازی و منابع طبیعی تعامل داریم و تفاهم نامه هایی امضاء کردیم. در بخش اداره آموزش وپرورش مدارسی وجود دارد که توسط خیرین ساخته شده و وقف شده اند یا زمین شان وقفی است. در بحث زمین های وقفی که در آنها مدرسه ساخته شده است، اداره اوقاف حق و حقوق هایی دارد که متاسفانه عدم تعامل اداره آموزش و پرورش با اداره اوقاف باعث شده است تا نتوانیم مشکل را حل کنیم.»بیش از ۸ هزار امام زاده در کشور و ۳۳۰ بقعه در شهر تهران وجود دارد. دهه کرامت فرصتی برای تکریم از این امام زادگان بود.
مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه استان تهران خدمت به بقاع متبرکه را عامل کسب خیر انسان دانست و گفت: «مدیران و خدامی که در بقاع متبرکه خدمت می کنند تکلیف شان سنگین است چرا که این اماکن متبرکه محل رفت و آمد و رجوع مردم از هر قشر و مذهبی است. ما به عنوان مسئولان بقاع متبرکه باید در اطراف امام زاد گان امکاناتی فراهم آوریم تا موجب علاقه مردم به خصوص جوانان برای حضور در این اماکن شود. وظیفه ما یقینا سخت است چرا که هزاران سلیقه و خواسته را باید تامین کنیم. با این همه برنامه ها به خوبی پیش می رود، چرا که توسعه بقاع متبرکه با حضور مردم به خوبی صورت می گیرد و برنامه های فرهنگی در این اماکن مقدس بیشتر شده است.»
حجت الاسلام محمدزاده در ادامه به مهم ترین ویژگی امام رضا(ع) و اجرای آن در جامعه اشاره کرد و گفت: «با توجه به نیاز جامعه کنونی معتقدم اگر همه مردم در هر صنف و منصبی عطوفت و مهربانی امام رضا(ع) را سرلوحه خود قرار دهند این آشفتگی ها و بداخلاقی در جامعه به وجود نمی آید.» در پایان مراسم حجت الاسلام شهاب مرادی کارشناس دینی هم با سخنرانی درباره مسائل مذهبی گفت: «خداوند سه چیز را دوست ندارد: اول بگو و مگو و دعوا را که امروزه در زندگی باید به این نکته توجه کنیم و مراقب زبان خود باشیم. مورد دوم اینکه مالتان را هدر ندهید و ولخرجی و اسراف نکنید بلکه سعی کنید اموال خود را وقف کنید که وقف اثرات بسیار و طولانی برای شما به دنبال دارد. با وقف دارایی تان، فرزندانتان هم از ثواب آن بهره می برند. مورد سوم درخواست های متنوع است. اگر کسی چیزی می خواهد از خدا بخواهد و از دیگران نخواهید در همه حال از خدا مدد جویید، همانا که خدا بهترین یاری رسان است.»
انتهای پیام/
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}