به گزارش راسخون به نقل از ایکنا، «یکی از مقدمات لازم برای تحقق آرزوها، حضور جوانان پرشور و با انگیزه در صحنه و فکر و تلاش آن‌ها برای برطرف کردن مشکلات است؛ راه حل اساسی برای برطرف کردن عیوب و مشکلات در برخی دستگاه‌ها تزریق عناصر جوان، فعال، مؤمن و پرانگیزه به این دستگاه‌ها است و من به آنها در این خصوص تأکید کرده‌ام.»این بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با تشکلهای مختلف دانشجویی در تاریخ هفتم خرداد ماه سال جاری بود که نمومه‌ای از تاکیدات ایشان در خصوص میدان دادن به جوانان است.
اکنون پس از دو ماه از تأکیدات رهبر انقلاب مبنی بر میدان دادن به جوانان، سازمان اوقاف و امور خیریه براساس همین منویات، شاهد تغییرات گسترده‌ای در سطح مدیران ستادی و استانی خود است. تغییر بیش از ۲۰ مدیر در یک ماه؛ تغییراتی که اوج آن در ۱۲ تیرماه و تودیع و معارفه پنج نفر از معاونان و مدیران سازمان اوقاف بود.
حجت‌الاسلام محمدی، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف در همان اوج تغییرات گفته بود که یکی از اهداف تغییر و تحولات در اوقاف، ایجاد زمینه حرکت برای تعالی و پیشرفت بیشتر و تحقق برنامه‌ها بوده و این تغییرات تشریفاتی و تزئینی نیست و در راستای ارتقای سطح کیفی فعالیت‌ها، گردش مدیران، استفاده از تجارب مدیریتی و ایجاد تحولات جدید در بخش‌های مختلف است و ادامه‌دار هم خواهد بود.
وی تأکید کرده بود که برای عملی شدن این هدف باید به جوانان مومن، انقلابی و با سواد میدان داد و از دادن مسئولیت به جوانان نهراسید، چراکه ما هرجا به جوانان مومن و انقلابی کار سپرده‌ایم، به نتیجه دلخواه رسیده‌ایم.
نکته جالب این تغییرات، حضور بسیاری از معاونان و مدیران دهه شصتی است که با انگیزه‌ای جهادی و اعتماد ویژه رئیس سازمان اوقاف پا به این عرصه حساس گذاشته‌اند تا با تزریق طرحهایی جدید در راستای اهداف کلی و ویژه سازمانی، مقدمات لازم برای تحقق آرزوهای نظام را فراهم کنند.
نکته‌ حائز اهمیت این است که تغییرات در ستاد سازمان اوقاف یعنی معاونتهای فرهنگی و اجتماعی، اوقافی و حقوقی و امور مجلس، بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه و مدیران کل تحقیق و فناوری اطلاعات و ارتباطات و ادارات کل استان‌های این سازمان همگی بر مبنای تزریق عناصر جوان‌ و متخصص اتفاق افتاده است.
نه تنها در این برهه زمانی بلکه در ماه‌های قبل هم پروژه جوان‌گرایی در سطح مدیران سازمان اوقاف کلید خورده بود و شاید این سازمان تنها مجموعه‌ای باشد که در شورای معاونین خود پنج نفر از متولیدن دهه ۶۰ دارد؛ نمونه‌ بارز آن حضور مدیری متولد سال ۶۱ یعنی حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی در مرکز امور قرآنی، حجت‌الاسلام سیدحسین میرخلیلی، متولد سال ۶۰ در معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی، محمد روح‌الامینی، متولد سال ۶۱ در سِمت مشاور علم و فناوری و رئیس کمسیون وقف و علم و فن‌آوری، مسعود رحمتی، متولد سال ۶۶ در سِمت مشاور بین‌الملل و رسانه ریاست سازمان و حجت‌الاسلام حسین سلیمانی، متولد سال ۶۷ در سمت مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان اوقاف.
حجت‌الاسلام عادل، معاون اجتماعی و فرهنگی متولد سال ۵۷، حجت‌الاسلام حاتمی، معاون بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه متولد سال ۵۹، علیرضا ترکی، مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات، متولد سال ۵۷، حجت‌الاسلام مجیدی، مدیرکل قزوین، متولد سال ۶۰، حجت‌الاسلام آسوده، مدیرکل خراسان شمالی، متولد سال ۵۸، حجت‌الاسلام امیری، مدیرکل چهارمحال و بختیاری، متولد سال ۵۷، حجت‌الاسالم مومنی مقدم، مدیرکل سیستان و بلوچستان، متولد سال ۵۸ و حجت‌الاسلام سلیمانی‌فر، مدیرکل گلستان متولد سال ۵۹ نیز نمونه‌هایی از جوان‌گرایی توام با تخصص در سازمان اوقاف و امور خیریه است.
شنیده‌ها حکایت از آن دارد که این سازمان مجموعه‌ای بازنشسته نیز دارد که ۱۰ نفر از آن‌ها از مجموعه رفته و هنوز ۲۰ بازنشسته که برخی نیز مدیر هستند در این سازمان حضور دارند؛ اکنون نیز باید شاهد آن باشیم تا براساس صحبت‌های حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی در تودیع و معارفه دوازدهم تیرماه، این تغییرات مدیریتی در سطح باقیمانده مدیران بازنشسته نیز ادامه پیدا کرده و مقدمه‌ای برای تحول بیشتر شود