وزارت امور خارجه آمریکا برای مقابله با جنگ تبلیغاتی 3 کشور ایران،روسیه و چین علیه آمریکا یک بودجه 40 میلیون دلاری اختصاص داده است.

به گزارش راسخون به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا دیروز – سه شنبه- در جمع خبرنگاران در واشنگتن اعلام کرد این بودجه برای مقابله با جنگ تبلیغاتی این 3 کشور و اخبار ساختگی آنها صرف و هزینه خواهد شد.

به گفته "رابرت پالادینو" معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا این بودجه 40 میلیون دلاری از طرف "مرکز تعاملات جهانی" وابسته به این وزارتخانه آمریکا اختصاص داده شده است. این مرکز از آوریل 2016 زیر نظر وزارت خارجه آمریکا آغاز به کار کرده است و هدف آن  مقابله با جنگ تبلیغاتی و انتشار اطلاعات نادرست از سوی گروه‌های تروریستی و کشورهای خارجی است.

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا دیروز اعلام کرد: "این بودجه صرف حمایت از مجموعه‌ای از اقدامات جهت مقابله با هجمه‌های تبلیغاتی و اطلاعات ساختگی منتشر شده از سوی ایران، روسیه و چین خواهد شد."

دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا ایران ، چین و روسیه را متهم کرده‌اند که قصد دارند در روند انتخابات میاندوره‌ای کنگره آمریکا با جنگ تبلیغاتی تاثیر گذار باشند. اخیرا شرکت‌های فیسبوک و توییتر نیز صدها اکانت حساب‌های کاربران ایرانی را در این راستا بسته‌اند.

ادعای قصد دخالت و جنگ تبلیغاتی ایران علیه آمریکا در حالی از سوی مقامات واشنگتن مطرح می‌شود که در نقطه مقابل، جمهوری اسلامی ایران نیز دهه‌هاست ایالات متحده آمریکا را به اعمال جنگ تبلیغاتی و راه‌اندازی شبکه‌ها و کانال‌های فارسی زبان برای جنگ روانی علیه ایران متهم می‌کند.

دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا همچنین دولت روسیه را متهم به نفوذ در روند انتخابات ریاست جمهوری 2016  کرده‌اند و مدعی‌اند هکرهای روسی با هک سیستم رایانه‌ای حزب دموکرات و نیز ای میل هیلاری کلینتون – نامزد رقیب ترامپ – و نیز انتشار اخبار جعلی از طریق صفحات ساختگی و غیرواقعی در فیسبوک در روند انتخابات 2016 آمریکا تاثیرگذار بوده‌اند. روسیه بارها این اتهامات را رد کرده است.
دولت چین نیز یکی از متهمان از نظر آمریکاست و ایالات متحده آمریکا چینی‌ها را بزرگ‌ترین سارقان سایبری اطلاعات حساس از آمریکا می‌دانند.


منبع: عصر ایران



 

مطالب مرتبط
تخلف ۱۵۱ میلیون دلاری متهمان اخلال در نظام ارزی
عرضه موفق نفت در بورس، صدای رسانه‌های معاند را درآورد

دلیل اینکه اشتغال‌زایی در اقتصاد ایران احساس نمی‌شود چیست؟