ویرایش عکس آبان ماه 98

دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه تعداد قابل‌توجهی از جامعه مذهبی کشور درباره اینستاگرام انتقاداتی دارند، از جایگزین مشابه داخلی این شبکه اجتماعی سخن گفته است.

 به گزارش راسخون؛ ابوالحسن فیروزآبادی معتقد است: «باید پلتفرم بهتر و کامل‌تری بدهیم، چون پلتفرمی مثل اینستاگرام متعلق به ۱۰سال قبل است که تازه به نتیجه رسیده است. در عین حال، چیزی که ما الان ارائه کنیم سه سال دیگر به نتیجه می‌رسد و بالغ می‌شود. لاجرم تا آن زمان، چیزی که ما ارائه کنیم نسبت به اینستاگرام خیلی بهتر خواهد بود!» اپلیکیشن‌های «لنزور» و «جیک و پیک» از سال‌ها قبل به عنوان یک سرویس اشتراک عکس راه‌اندازی شدند. طراحی استاندارد قالب گرافیکی و تناسب آن با موضوع برنامه، بزرگ‌ترین نکته مثبت این اپلیکیشن‌هاست. اگر بخواهیم نقاط قوت این برنامه‌ها را نام ببریم باید به استفاده از رنگ‌های متنوع و هماهنگ، بخش‌بندی اصولی عناصر صفحه، آیکن‌های گویا، فونت‌خوانا و چیدمان مرتب فهرست‌ها اشاره کنیم. برنامه‌های فوق ظاهر کاربرپسندی دارد و باید آن را به عنوان یک نمونه حرفه‌ای در نوع خود به شمار آورد. به غیر از موارد ظاهری، از لحاظ دسترسی سریع به همه قسمت‌ها و استفاده راحت از سایر امکانات نیز، نکات فنی لازم از سوی تولیدکنندگان رعایت شده و یک رابط کاربری روان ایجاد شده است که نسخه‌های اپل و اندرویدی هم دارند. 

در واقع فضا به شکلی نیست که هر چه مسئولان بگویند مردم هم گوش کنند، مردم کار خودشان را می‌کنند. ماجرای فیلتر تلگرام این قضیه را ثابت کرد. مدیر اپلیکیشن لنزور جمله جالبی دارد که باید به گوش مسئولان برسد: «ما نیازی به حمایت هیچ بخشی نداریم و فقط خواهش ما این است که خللی در کار ما ایجاد نکنند و با تنگ‌نظری‌ها و تصمیمات سلیقه‌ای نظام کار ما را بر هم نزنند.» این بخشی از استراتژی این شرکت است که تجربه و منطق هم به آن مهر تأیید می‌زنند.


 

مطالب مرتبط
کدام شایعه‌ها این هفته بیشتر در فضای مجازی منتشر شد؟
آیا اتوبوس حادثه‌دیده، همان اتوبوس ترمزبریده است؟
تحریم کالاهای سعودی در کشورهای عربی / فیلم