به گزارش راسخون به نقل از خبرگزاری فارس، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان دقایقی پیش در مصاحبه‌ای تلویزیونی، اظهار کرد: وزیر کشور با اعلام وضعیت فوق‌العاده در استان خوزستان موافقت کرد و از سوی ستاد مدیریت بحران کشور ابلاغ شد که تمام دستگاه‌های درگیر در مدیریت بحران موظف هستند تمام‌وقت حضور داشته باشند.

وی افزود: تمامی دستگاه‌ها همراه با کارکنان و مسؤولین واحدهایی که نیاز است باید در صحنه حضور داشته باشند و آماده خدمت‌رسانی و مدیریت در شرایط فعلی استان خوزستان باشند.

استاندار خوزستان با اشاره به مخالفت برخی روستاها برای تخلیه، عنوان کرد: تاکنون ۱۴ روستا در خوزستان تخلیه شده است که با توجه به آورد آب و خروجی سدها نیاز است بیش از ۳۶ روستا در حوزه دز و ۲۰ روستا در حوضه کرخه تخلیه شوند.

وی گفت: اقدامات لازم برای تقویت سیل‌بندهای روستاهای مختلف در استان خوزستان در حال انجام است.

شریعتی با بیان اینکه در صورت نیاز، طبق دستورالعمل‌ها به اجبار عمل می‌کنیم، عنوان کرد: برخی از اهالی به دلیل اینکه احشام و دام‌هایشان در منطقه است و اینکه سال‌های گذشته نیز چنین شرایطی را تجربه کرده‌اند، از تخلیه منطقه خودداری می‌کنند.

 

اردوگاه دوکوهه در اختیار سیل‌زدگان احتمالی خوزستان قرار می‌گیرد

فرمانده سپاه محمّد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ گفت: بعد از هشدار هواشناسی و احتمال بارندگی‌های زیاد در استان خوزستان، سپاه این استان تصمیم گرفته با کاهش دادن سفرهای راهیان نور، اردوگاه دوکوهه را در اختیار سیل‌زدگان احتمالی قرار دهد.

سردار محمّدرضا یزدی، فرمانده سپاه محمّد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار امنیتی خبرگزاری فارس گفت: بعد از هشدار هواشناسی و احتمال بارندگی‌های زیاد در استان خوزستان و به‌خصوص در منطقه کرخه، دزفول، اندیمشک و اطراف آن، سپاه خوزستان تصمیم گرفته با کاهش دادن سفرهای راهیان نور، اردوگاه دوکوهه را در اختیار سیل‌زدگان احتمالی قرار دهد.

وی ادامه داد: این اردوگاه از فردا(یکشنبه ۱۱ فروردین) به شیوه جدید تجهیز می‌شود به‌نحوی که بتواند در صورت بروز حادثه، در وهله اول پذیرای ۵ هزار نفر از اهالی اندیمشک و روستاهای اطراف آن باشد. همچنین اگر شرایط بحرانی شود و نیاز به افزایش ظرفیت پذیرش احساس شود، با معرفی فرمانداری و همکاری دستگاه‌های امدادی حاضر در منطقه این ظرفیت به ده هزار نفر افزایش پیدا می‌کند که خدمات ارائه شده هم عبارت است از اسکان، تغذیه و امکانات امدادی مثل پزشک، درمان و مواردی از این قبیل.

سردار یزدی با بیان اینکه سایر اردوگاه‌ها ممکن است دچار آب‌گرفتگی بشوند و فعلاً نمی‌توان برای اسکان از آن‌ها استفاده کرد، اظهار داشت: اردوگاه شهید باکری هم در حال آماده‌سازی است تا در صورت امکان از این اردوگاه برای اسکان مردم در خرمشهر یا جاهای دیگر استفاده شود.

فرمانده سپاه محمّدرسول‌الله(ص) تهران گفت: سپاه تهران بزرگ از تمام ظرفیت و توان خود برای امدادرسانی به سیل‌زدگان گلستان و به‌خصوص آق‌قلا که حدود شصت درصد بازسازی و رسیدگی به امور مردم این منطقه به سپاه تهران سپرده شده، استفاده می‌کند و آمادگی کامل دارد تا از ظرفیت و توان نیروهای متخصص خود و امکانات فنی که دارد در خوزستان هم استفاده کند تا چنانچه خدای ناکرده مردم دچار مشکل شدند در حد توان، مردم را سامان دهد.

سردار یزدی افزود: البته امیدواریم بحران خاصی به‌وجود نیاید تا مردم بتوانند به سلامتی و بدون حادثه این احتمالات را پشت سر بگذارند.