به گزارش راسخون به نقل از شفقنا، امام جمعه کازرون که از مراسم احیاء شب بیست سوم ماه رمضان باز می گشت حدود ساعت ۳:۳۰ بامداد – پیش از اذان صبح در مقابل منزل خود هدف حمله و ضربات چاقو قرار گرفت و از ناحیه شکم به شدت مضروب شد.

بر اساس این گزارش حجت الاسلام خرسند که به بیمارستان منتقل شده بود، ساعتی بعد در اثر شدت و عمق جراحات درگذشت.

در شبکه های مجازی عنوان شده که قاتل حجت الاسلام خرسند مردی حدودا جهل ساله  و با پوشش لباس تعزیه خود را به او رسانده و پس از اصرار به گرفتن عکس سلفی با مرحوم خرسند با چاقو به او حمله ور شده است.
مرحوم خرسند متولد کازرون بود و از سال ۸۶ عهده دار سمت امام جمعه در این شهر شده بود. او در  زمان درگذشت، ۵۲ سال داشت.

تاکنون از انگیزه قتل اطلاعاتی منتشر نشده است.

در همین ارتباط در وب سایت امام جمعه کازرون  آمده است «حجت الاسلام محمد خرسند امام جمعه کازرون ساعتی پیش از اذان صبح امروز ۲۳ رمضان (۸ خرداد ۹۸) پس از مراسم احیای شب قدر در مقابل منزل خود مورد سوءقصد قرار گرفت و با ضربات چاقو به شهادت رسید.»

اما رسانه ها از معاون اجتماعی ناجا، نقل کرده است که مهاجم شناسایی شده و نیروی انتظامی در تلاش برای دستگیری اوست.

یادآور می شود حجت الاسلام خرسند دارای سوابق جبهه و جنگ بود و در همین ارتباط در گفت و گویی با یک وب سایت محلی در سال ۸۶ می گوید:

بنده از سال ۱۳۶۲ در حالی که در کلاس اول دبیرستان مشغول به تحصیل بودم به جبهه اعزام شدم، یعنی در ۱۶ سالگی و تا پایان جنگ به صورت متناوب در جبهه حضور داشتم، ۳ مرتبه مجروح شدم و دارای۲۰% جانبازی می‌باشم، با بسیاری از شهدای عزیز هم‌سنگر و هم‌رزم بوده‌ام. در عملیات‌های والفجر ۸ ، بدر، کربلای ۴ و ۵ در گردان‌های فجر و یگان دریایی لشکر المهدی حضور داشته‌ام که جمع مدت حضور بنده در جبهه نزدیک به دو سال می‌باشد.

مرحوم خرسند درباره نماز حمعه به همین وب سایت نیز گفته: تلاش اصلی بنده تقویت و ارتقاء سطح فرهنگ دینی و باورهای اعتقادی مردم به ویژه جوانان عزیز می‌باشد که بالطبع یکی از ثمرات و میوه‌های این‌کار تقویت نماز جمعه و مساجد است و این احتیاج به کار فکری و مجاهدت خالصانه دارد. نماز جمعه از دستاوردهای انقلاب اسلامی و پایگاه تقویت نظام و بلندگوی نظام می‌باشد باید موانع و مشکلات را شناسایی و در رفع آنها اقدام عاجل بشود، نماز جمعه و مساجد باید پایگاه بسیاری از فعالیتهای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و مردمی باشد باید احساس نیاز به این پایگاه را به وجود آورد و تقویت نمود.