به گزارش راسخون؛ هفته گذشته اخبار و شایعات منتشر شده در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی با حواشی و جنجال های زیادی همراه شد .در صدر این اخبار خبر خودسوزی دردناک «سحر خدایاری» که به نام «دخترآبی» مشهور شده بود، بیشترین حواشی و بازخوردها را به خود اختصاص داد و بار دیگر رسانه‌های معاند، سلبریتی‌ها و چهره‌های اپوزوسیون و ضدانقلاب را بر سر یک سفره نشاند تا با روایت دروغین خود از ماجرا اهداف سیاسی موردنظرشان را دنبال کنند.
 

ماجرا از چه قرار بود؟!

یازدهم شهریور ماه سال ۹۸ دختری ۲۹ ساله‌ای بنام «سحر خدایاری» که، به گفته پدرش از مدت‌ها قبل دچار مشکلات روحی و روانی شده بود و دارو مصرف می‌کرد، در مقابل یکی از واحد‌های قضایی اقدام به خودسوزی می‌کند و پس از گذشت  یک هفته از این حادثه تلخ جان خود را از دست می‌دهد.

ماجرا از این قرار بود که این دختر اسفندماه سال قبل در هنگام تلاش برای ورود به استادیوم آزادی با لباس مردانه و تماشای مسابقه فوتبال  با ماموران نیروی انتظامی درگیر می‌شود و به آن‌ها توهین می‌کند و به اتهام جریحه‌دارکردن عفت عمومی و توهین به مأموران برای او پرونده قضایی تشکیل و مستندات لازم در این خصوص توسط  ماموران تهیه و به دادسرای تهران تحویل داده می‌شود.


این دختر در روز حادثه به دادگاه مراجعه می‌کند؛ از آنجا که هنگام مراجعه او، رئیس دادگاه به دلیل فوت یکی از بستگانش در مرخصی بوده، هیچ اقدام قضائی به عمل نمی‌آید و برای او وقت دیگری تعیین می‌شود. این فرد هم پس از خروج از واحد قضائی با بنزینی که از قبل تهیه کرده بود، اقدام به خودسوزی می‌کند و بلافاصله به بیمارستان منتقل می‌شود. این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که تا آن زمان هیچ دادگاهی در این خصوص برگزار نشده و او هیچ حکم محکومیتی نداشته است.

پدر سحر نیز در این خصوص به رسانه‌ها گفته است: «ظهر بود که از بیمارستان به دخترم زنگ زده بودند. دخترم هم موضوع را به من اطلاع داد و با هم به تهران رفتیم. دخترم قبلا سابقه خودکشی داشت. یک بار در دانشگاه اقدام به خودکشی کرده بود. او بیماری اعصاب و روان داشت، حالش اصلا خوب نبود، چند سالی قرص و دارو می‌خورد، البته مادرش یواشکی به او دارو می‌داد، چون خودش معتقد بود که بیماری ندارد. مرتب دارو را در چایی و نوشیدنی به دخترم می‌داد، ولی از یک‌سال پیش دارو را قطع کرد. دکتر گفته بود وقتی دارو را قطع می‌کنید، باید مواظبش باشید، چون ممکن است کار‌های خطرناک کند. دکتر می‌گفت این دارو‌ها ضرر دارد، حتی ممکن است نابینا شود. مادرش هم می‌ترسید برای همین دارو‌ها را قطع کرد.»
 

خبرآنلاین یا شعبه داخلی بی‌بی‌سی در تهران ؟!

پس از جان باختن تلخ و دردناک سحرخدایاری،  جریان سازمان یافته و مشکوکی که در بین آنها رسانه‌ها، برخی نمایندگان مجلس، چهره‌های ورزشی و هنری یا اصطلاحاً سلبریتی‌ها بیشتر به چشم می‌خوردند در اقدامی حساب شده  سعی کردند تا با ضریب دادن به روایت دروغین خود از ماجرا در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی علت خودسوزی سحر را به مسائل سیاسی موردنظر خود گره بزنند.

یکی از شبه رسانه‌های داخلی که با انتشار اخبار دروغین درباره ماجرای دختر آبی  به آتش سوء استفاده‌گران هیزم ریخت سایت «خبرآنلاین» بود که برای اولین بار ادعای کذب محکومیت ۶ ماهه سحرخدایاری را مطرح کرد و پس از اینکه این خبر دروغ مورد استناد فرصت‌طلبان و رسانه‌های معاند قرار گرفت و بسیاری از مردم را نیز به اشتباه ‌انداخت و  بهره برداری مورد نظر خود را از انتشار گسترده این خبر دروغ در دیگر رسانه‌ها  کرد بدون عذرخواهی و روشنگری در این خصوص، خبر قبلی را اصلاح و بخش محکومیت به ۶ ماه حبس را از آن حذف کرد.در ادامه تصویری از پست خبرآنلاین را قبل و بعد از اصلاح  مشاهده می کنید.


خبرآنلاین که بارها با انتشار این دست اخبار دروغ و غیرواقعی حواشی و جنجال های زیادی را به وجود آورده؛ درحالی دروغ محکومیت ۶ ماهه سحرخدایاری برای ورود به استادیوم را مطرح کرد که هم در توضیحات قوه قضائیه و هم در صحبت‌ها و مصاحبه های پدر سحر با رسانه‌ها به کذب بودن این ادعا اشاره شده بود. همچنین مرکز رسانه قوه قضائیه نیز پس از خودسوزی این دختر تاکیید کرده بود : «تاکنون برای این فرد دادگاهی برگزار نشده و فرد مورد اشاره حکم محکومیت ندارد.»

پس از روشن شدن ابعاد دقیق تر ماجرا و رو شدن دست خبرآنلاین ازانتشار مغرضانه و هدفمند این خبر دروغ؛ کاربران فضای مجازی با داغ کردن هشتگ #محاکه_خبرآنلاین خواستار برخورد قانونی و قضایی با لجن پراکنی‌های این شبه رسانه شدند رسانه‌ای به ظاهر داخلی که بارها جا پای رسانه‌های ضدانقلاب و معاند گذاشته اما تاکنون هیچ برخوردی با آن ها صورت نگرفته است.
 

اشک تمساح بی‌بی‌سی فارسی برای زنان

پس ازخودکشی تاثربرانگیز این دختر جوان رسانه‌های معاند از جمله بی‌بی‌سی فارسی که دشمنی و خباثت آن ها علیه ملت ایران بارها اثبات شده است، فرصت را غنیمت شمردند و با اختصاص دادن حجم بالایی از اخبار روزانه خود به این موضوع تلاش کردند از آب گل آلود ماهی بگیرند و بدون اشاره به اختلالات روحی و روانی سحر و سابقه او در خودکشی، به صورت پرحجم  سعی کرد علت خودکشی  سحر را ممانعت از حضور او در استادیوم جا بزنند و آن  را به  دستاویزی برای تاختن به سیاست‌های جمهوری اسلامی تبدیل کنند. 


این روزها رسانه سلطنتی ملکه انگلیس با سیاه نمایی درباره حقوق زنان در ایران و جریحه دار کردن عواطف مردم از طریق مهم جلوه دادن مسائل بی‌اهمتی  چون ورود بانوان به ورزشگاه ها سعی دارد در ماه‌های آینده و روزهای منتهی به انتخابات تنش و نا امنی در کشور ایجاد کند. آنها تلاش می‌کنند با جنجال‌های رسانه‌ای و ارائه چهره ای منفی از ورزش کشور، توجه سازمان‌های ورزشی جهانی را به ایران جلب کنند و از ورزش به عنوان یک اهرم برای فشار سیاسی بر ایران و جبران شکست‌های امنیتی خود استفاده کنند.  پروژه‌ای خائنانه و کثیف که مرداد ماه ۹۸ مسیح علینژاد در مصاحبه با بی‌بی‌سی از آن پرده برداشت.

او در بخشی از این مصاحبه گفت: «برنامه من، تحریم فوتبال ایران توسط فیفا و مجاب کردن مجامع بین‌المللی به قطع هرگونه همکاری با جمهوری اسلامی ایران است. گام بعدی این است که اتحادیه اروپا را همراه کنیم، فیفا را همراه کنیم تا فوتبال ایران را تحریم کند و به رسمیت نشناسد.»
 

رسوایی بزرگ مسیح علینژاد در ماجرای دخترآبی

از ساعات ابتدایی انتشار خبر خودسوزی سحر خدایاری مسیح علینژاد بار دیگر ژستی دلسوزانه برای حقوق زنان ایرانی به خود گرفت و  با انتشار پست‌های زیادی در صفحات مجازی‌اش اهداف خیانتکارانه و کثیف خود را دنبال کرد و با انتشار تصاویری از آیسان احتشامی عکس‌های را به جای سحر خدایاری جا زد. پس از این دروغ پراکنی های علینژاد رسانه‌های اصلاح‌طلب و اپوزوسیون نیز به انتشار گسترده این تصاویر در شبکه های اجتماعی پرداختند.

اما آیسان احتشامی دختر ترنسی که چندی قبل تصاویری از حضورش در استادیوم را منتشر کرده بود با انتشار پست‌ها و استوری‌های متعددی در صفحه اینستاگرامش از زنده بودن خود خبر می‌ داد. پست‌هایی که مسیح و دیگر پیج های شایعه پراکن  آن‌ها را می‌دیدند و‌لی بازهم به دروغ خود اصرار می‌کردند و عکس‌های آیسان را به عنوان سحر منتشر می‌کردند. آیسان در یکی از استوری‌های خود اعلام کرد مسیح علینژاد و سالومه استوری‌های او را می‌بینند و کامنت های او را پاک می‌کنند تا دستشان برای مردم رو نشود. در ادامه تعدادی از استوری های او را مشاهده می‌کنید.






نمایندگان مردم ؟!

بخشی از جریان سازمان یافته‌ای که سعی داشتند از خودسوزی یک دخترجوان بهره برداری سیاسی کنند و آن را به غائله‌ای بزرگ تبدیل کنند توسط نمایندگان پرحاشیه و معلوم الحال مجلس شورای اسلامی که بارها  با اظهار نظر‌های جنجالی و گاها خائنانه خود حاشیه ساز شده بودند هدایت شد.  نمایندگانی که بدون کوچکترین تحقیق و بررسی، با شایعه سازان و رسانه‌های ضدانقلاب هم‌صدا شده و به این دروغ دامن زده‌اند.

علی مطهری نماینده عضو لیست امید با انتشار پستی در صحه توییترش دروغ خودسوزی سحر به علت محکومیت به ۶ ماه حبس را تکرار کرد و پس از آنکه متوجه گاف خود شد بدون اشاره به بهره‌برداری‌های مسمومی که از خبر کذب روایت شده توسط وی در داخل و خارج از کشور شد، روایت نادرست دیگری بدون هیچ سند و مدرکی  را بیان کرد و ادعا کرد که در مراجعه این دختر به دادگاه شخصی به او گفته است که پرونده می‌تواند ۶ ماه حبس داشته باشد! در ادامه تصویری از این دو پست را مشاهده می کنید.




پروانه سلحشوری، نماینده  اصلاح‌طلب تهران از فراکسیون امید و چهره‌ای  که جنجال‌سازی و اظهارات تند و چالش‌برانگیز در بیش از سه سالی که از عمر مجلس می گذرد، به مشخصه اصلی عملکرد او تبدیل شده در مصاحبه با سایت «آزادی»، به بهانه خودسوزی سحرخدایاری، سخنانی  را مطرح کرد که بوی دعوت به شورش و فراخوان آشکار فتنه‌انگیزی می‌داد. او در بخشی از این گفت‌و‌گو  از اینکه مردم در ایران پس از خودسوزی سحر همچون خودسوزی سبزی‌فروش تونسی در بهار عربی قیام نمی‌کنند ابراز تعجب و تاسف کرد!


اما سوالی مهمی که اینجا مطرح می شود این است که آیا اظهارات دروغ و فتنه انگیزانه این نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس که  به نوعی فراخوان یک قیام عمومی محسوب می‌شد امنیت ملی را تهدید نمی‌کند و نباید در صلاحیت نمایندگانی که در خوشبینانه ترین حالت به علت نا آگاهی چنین موضع گیری‌ها را می‌کنند شک کرد؟!
 

موج سواری سلبریتی ها

در ماجرای خودسوزی دخترآبی اما چهره‌های به اصطلاح هنری و ورزشی  از قافله دروغ‌پراکنی ها و شانتاژهای  رسانه‌ای جا نماندند و مانند دیگر مسائل اجتماعی و سیاسی کشور همسو با رسانه‌های معاند و ضد انقلاب  و برخی از چهره های اصلاح‌طلب عجولانه و کورکورانه به تحلیل‌های آبکی و دروغ های این ماجرا دامن زدند و با ژستی دلسوزانه  سعی کردند ماجرای دردناک خودکشی دختری را که از بیماری اعصاب و روان رنج می‌برد به مسائل سیاسی و حقوق زنان گره بزنند. در ادامه نمونه هایی از این پست ها را مشاهده می کنید.
















اما سوال مهمی که اینجا مطرح می شود این است که چه چیزی باعث شد سلبریتی‌هایی که در اکثر مواقع در برابر شهادت نیروهای خدوم کشورشان و یا رنج ها و دردهای هموطنانشان صدایی از آن‌ها در نیامده، به یک باره  برای خودسوزی سحر خدایاری اشک تمساح می‌ریزند و چرا به یک باره  تعداد زیادی از آن‌ها تلاش می‌کنند  با وارونه نشان دادن ماجرا علت خودکشی سحر را محکومیت دروغین ۶ ماهه به علت ورود به استادیوم معرفی کنند.

پاسخ این سوال را می‌توان در سخنان سعید حجاریان تئورسین جریان اصلاحات و فتنه‌گران یافت که گفته بود: «ممکن است، مردم جملگی اصلاح‌طلبان را پس بزنند و میان هسته سخت پالایش شده و دیگر اصلاح‌طلبان تمایزی نگذارند. اصلاح‌طلبان در صورت قرار گرفتن در چنین وضعیتی باید سیاست‌های خود را به‌ تعبیر مولانا از دهان غیر مطرح کنند. به این معنا که سیاست‌هایشان را نخست با گروه‌های مرجع جدید شامل هنرمندان، مشاهیر و غیره در میان بگذارند و پس از دریافت بازخوردها و اعمال تغییرات احتمالی، سیاست‌ها توسط همان گروه‌های مرجع جدید در جامعه منعکس شود. یعنی عملاً اصلاح‌طلبان در این فاز در پشت صحنه قرار بگیرند.»
 

 دستانی که به خون سحر آغشته است

چندین سال است که برخی از مسئولین دولتی و چهره های شاخصی سیاسی به وسیله ابزارهای مختلف  سعی دارند با صحبت‌ها و عملکرد خائنانه خود مسائل پیش افتاده‌ای چون ورود زنان به ورزشگاه‌ها را برای  جوانان معصومی چون سحر  مهم جلوه دهند و  پس از دست یافتن به نتیجه مورد نظر خود بیرون از گود بنشینند و با ژستی عدالتخواهانه و دلسوزانه برای اولویت‌های دست چندم جوانانی که خودشان آن‌ها را تحریک کرده‌اند گریبان چاک دهند و تنش و ناامنی در جامعه به وجود آورند.

هر چند کارنامه نظام جمهوری اسلامی در توجه به زنان طی ۴۰ سال اخیر درخشان و قابل دفاع است اما نگاهی به کارنامه برخی نمایندگان مجلس و مسئولان دولتی در سال‌های اخیر و توجه به دغدغه‌های عجیب آنها در حوزه زنان و دختران گویای روشن آن است که متاسفانه طرح هر از چندگاه موضوعات حاشیه‌ای و غیراولویت‌دار و پرهیز از پرداختن به نیازهای واقعی زنان و دختران به یک رویه تکراری تبدیل شده است.

جریان به ظاهر دلسوزی که با پرداختن به مباحثی همچون ورود زنان به ورزشگاه، موتورسواری یا دوچرخه‌سواری، طرح به اصطلاح کودک همسری به جای توجه به نیازهای اصلی قشر بانوان کشورمان از جمله بیمه زنان سرپرست خانوار، مرخصی زایمان زنان شاغل، تسهیل شرایط ازدواج، تسهیل امکان فرزندآوری و فرزند پروری زنان شاغل، ایجاد زیرساخت‌های بهتر برای ورود اجتماعی زنان با الگوی بومی ایرانی اسلامی نه دیکته‌های غربی کار را به جایی می‌رساند که اولویت‌های برخی زنان جامعه نیز دچار تغییر می‌شود تا در نهایت جوانان ایرانی قربانی این صحنه ساختگی آن‌ها شوند.
 

کلام آخر

به نظر می‌رسد، هر چه به انتخابات مجلس در اسفندماه امسال نزدیک‌تر می‌شویم، باید منتظر موج‌سازی‌های بیشتری از قبیل «دختر آبی»  باشیم، چرا که نان برخی جریان‌های سیاسی در همین موج‌سازی‌ها و التهابات اجتماعی است و متاسفانه نشان داده‌اند که علی‌رغم همه شعارهای  که سر می‌دهند، برای بقاء در قدرت از هیچ اقدامی رویگردان نخواهند بود.

اکنون وظیفه مهم قوه قضائیه و مطالبه مردم و دلسوزان نظام از این دستگاه این است که در این ماجرا ورود قاطعی داشته باشد چرا که راه پیشگیری از تکرار رخدادهای مشابه، برخورد قاطع با افراد دروغگو و هزینه‌آفرین و جریان‌ساز است.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان