رئیس سازمان تبلیغات اسلامی: به خاطر آرمان ها از خط خوردن نام شهید نمی گذریم
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در دیدار با جمعی از خانواده شهدا و فرزندانشان تاکید کرد: به خاطر حفظ آرمانها از خط خوردن نام شهید نمی گذریم چرا که حفظ نامشان باعث حفظ آرمانهاست.
فرزند شهید قلیچ خانی موسس هیئت رزمندگان فرزندان شهدا در این دیدار با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر جوانگرایی و انتخاب قمی به ریاست تبلیغات اسلامی گفت: تشکلی را در قالب یک هیئت تاسیس کردیم وعلت آن این بود که می دانستیم خانواده شهدا گرایش مذهبی دارند و بسیاری از شهیدان در لحظات آخر عمر ذکر یا حسین و یا اباالفضل بر لب داشتند.
اعضای این هیئت، اولین پنجشنبه هر ماه قمری در امامزاده صالح دور یکدیگر جمع می شوند و همزمان با سالگرد شهادت عزیزانشان یادواره ای را برای آنها برگزار می کنند که تاکنون ۲ هزار و ۲۲۵ یادواره با هزینه شخصی این افراد برگزار شده است.
وی ادامه داد: افرادی که عضو این هیئت هستند از تمکن مالی برخوردارند و تقاضای مالی از این سازمان ندارند. ما افتخار می کنیم که با پویایی و فعالی و با پشتوانه امام حسین(ع) کار هیئتی انجام می دهیم.
مهری، رئیس مرکز تشکل های شاهد و ایثارگر در این دیدار گفت: خدمت به ایثارگران کمتر از عبادت نیست و افتخار می کنم در بنیاد شهید خدمتگزارم.
وی افزود: این تشکل همسوی با نظام جمهوری اسلامی ایران است و از نظر رسانه ای موضع گیری های منطقی ای دارد.
در ادامه هم وی تاکید کرد: در کشور ۱۱۰ تشکل ایثارگری داریم اما هیئت رزمندگان فرزندان شهدا فعالیت هایش را منظم تر پیگیری می کند. هر چند همه این تشکل ها دغدغه رسیدگی به امور ایثارگران را دارند.
مهری سپس گفت: برایمان اهمیت دارد که بدانیم فعالیتمان مورد توجه رهبری قرار می گیرد یا خیر. برای همین از ریاست این سازمان تقاضا داریم مرحومه ای را از رهبر معظم انقلاب در تایید فعالیت هایمان بگیرند.
بهروز یاسینی فرزند شهید هم در این مراسم گفت: زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست. ما هم در این تشکل هدفمان این است که به این سخن جامه عمل بپوشانیم.
وی گفت: برایمان آزار دهنده است که وقتی در خیابان تردد می کنیم می بینیم کلمه شهید را از تابلو خیابان برداشته اند. لازم است جامعه ایثارگران بیدارتر باشند و با کارهای فرهنگی ضربه دشمن را خنثی کنند.
وهب همدانی فرزند سردار شهید همدانی در این مراسم هم گفت: دغدغه ای را دارم مبنی بر اینکه می خواستم بدانم از منظر رهبر معظم انقلاب امروز وظیفه فرزند شهدا چیست؟ چند بارتصمیم گرفتم این موضوع را مطرح کنم و از طریق یک واسط متوجه شدم این سئوال از طریق ایشان پاسخ داده شده است. از نگاه رهبری، ما وظیفه داریم مطالبه گر باشیم و در فضای مجازی حضور موثری داشته باشیم.
همدانی افزود: نگاه مقام معظم رهبری به خانواده شهیدان یک نگاه خاص و توأم با رابطه ای عاطفی است. خانواده شهدا فرصتی برای سازمان تبلیغات اسلامی هستند. هر شهید خودش بهترین مبلغ است و باید از ظرفیت شهدا و خانواده آنها استفاده شود. وقتی پدرم شهید شد حتی فرماندهان سپاه پاسداران گفتند ما بعضی ارزش ها را فراموش کرده بودیم اما خون این شهدا باعث میشود باز هم خاطرات دوران دفاع مقدس زنده شود.
وی در ادامه از رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خواست در این مجموعه گروهی خاص و یا دپارتمانی ویژه تشکیل شود تا از ظرفیت خانواده های شهدا و ایثارگر بهره گرفته شود و همچنین اتاق فکری بوجود بیاید و ظرفیت های این افراد استفاده شود. به طور حتم این یک ظرفیت برای نظام است هر چند ممکن است آسیب های احتمالی هم داشته باشد.
حمید بهمنی از جانبازان سالهای اخیر که سابقه حضور در دفاع مقدس هم دارد در این مراسم یادی از شهدای عرصه رسانه همچون شهید خزاعی، شهید حسینی، شهید رهبر، شهید آوینی، شهید جوانمرد و شهید صارمی کرد.
در ادامه همه سلما بابایی فرزند شهید با اشاره به اینکه فعالیت فیلمسازی را شش سال است که دنبال می کند، گفت: اغلب مسئولین در مورد ساخت فیلم درباره شهدا سختگیری هایی را دارند در حالی که لازم است داستان زندگی شهدا بویژه شهدایی که کمتر نامی از آنها شنیده میشود ساخته شود. البته نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران کمک هایی انجام داده است و به همین دلیل تاکنون چند فیلم درباره زندگی جانبازان و شهیدان ساخته ایم. ساخت بعضی از این فیلم ها باعث شده است خانواده آن شهید بسیار راضی و خوشحال باشند.
وی تاکید کرد: درخواست ما این است که مسئولان و خانواده شهدا مقابل هم قرار نگیرند بلکه کنار هم باشند. لازم است مناسبت هفته دفاع مقدس بازنگری شود. اینکه یک مناسبتی برای گرامیداشت راه شهدا برگزار شود کفایت نمی کند بلکه مسئولان می بایست خود را ملزم بدانند که پای درد و دل خانواده شهدا بنشینند.
در ادامه حجت صارمی برادر شهید صارمی خبرنگاردر این مراسم با واکنش نشان دادن نسبت به حذف نام شهدا از تابلوهای خیابان گفت: جریانی اپوزیسیونی در کشور وجود دارد که حتی در پست های مختلف مدیریت شهری حضور دارند. بنده در جریان هستم که در شورایاری محله اکباتان تهران فردی که عضو آنجا بوده گفته تا مادامی که قاتلان (منظور شهدای جنگ تحمیلی) نامشان بر خیابانها گذاشته شود شاعرین جایی در اسم گذاری خیابانها ندارند.
وی ادامه داد: شهدا خط قرمز هستند و مدیریت شهری باید بداند که این کشور پادگان اشرف نیست.
صارمی گفت: خانواده شهدا زیاده خواه نیستند اما باید توجه داشت که ما نباید ژست صاحب شهید بودن بگیریم در حالی که کسی از این شهیدان دفاع نکند.
در بخشی بعدی امین صارمی فرزند شهید با اشاره به اینکه سازمان تبلیغات اسلامی در دوران جنگ تحمیلی وظیفه رسانه ای خود را به درستی انجام داد و باعث جهت دهی به رفتار رزمندگان بود، گفت: انتظار داریم کماکان این رسانه انقلابی با قدرت بیشتری حرکت کند و البته در موضوع شناسایی سرمایه های انقلاب و نظام موثر باشد.
وی ادامه داد: خواسته دیگر ما این است که موضوع حذف نام شهدا از خیابانها برای این سازمان به یک دغدغه تبدیل شود و آن را پیگیری کند.
صارمی افزود: بررسی کارنامه این سازمان در موضوع خانواده اهمیت دارد و انتظار داریم این مجموعه سرمایه های نظام را بیشتر مورد توجه قرار داده و آنها را شناسایی کند.
فرزند شهید مهدیان با ارائه گزارشی درباره فعالیت های هیئت رزمندگان فرزندان شهدا گفت: فعالیت این مجموعه ماهیتی فرهنگ ساز دارد. هم اکنون ما اجتماع بزرگی را از خانواده شهدا و فرزندانشان دور یکدیگر جمع می کنیم که البته این کار سختی است. فعالیت دیگرمان در موضوع مستندسازی است و البته سریال سازی است که تاکنون به چند پروژه هم مشاوره داستانی داریم. به زودی هم قصد داریم در حوزه رسانه پایگاه خبریمان را راه اندازی کنیم.
وی گفت: در حوزه دفاع مقدس یکی از اتفاقات خوب این بود که کل جامعه و مردم دغدغه های خانواده شهدا را احساس می کردند و یک همدلی در جامعه وجود داشت اما برای خانواده شهدا مدافع حرم این اتفاق نمی افتد و حتی در فضای مجازی شاهد توهین به این افراد هستیم.
فرزند شهید مهدیان ادامه گفت: در زمینه مسائل مشاور خانواده و روانشناسی هم فعالیت داریم و اعضای خانواده شهدا دغدغه هایشان را در فضای مناسب مطرح می کنند.
خواهر شهید کاوه هم در صحبت های خود بااشاره به اهمیت نقش فضای مجازی در جامعه امروز گفت: لازم است در این هیئت به این موضوع توجه بیشتری شود و خودمان را به روز کنیم.
وی ادامه داد: اگر خانواده شهدا برای گرامیداشت عزیزانشان اقدامی نکنند حتی مسئولان هم در این موضوع ورود نمی کنند. همین امر این ضرورت را ایجاد کرده که بعد از درگذشت پدران و مادران شهدا و جمعی از اعضای خانواده همچون برادران و خواهرانشان این وظیفه پاسداشت یاد و نام شهیدان بر عهده فرزندانشان باشد. البته این موضوع نیازمند حمایت های فرهنگی است که سازمان تبلیغات اسلامی می تواند در این خصوص کمک کند.
خواهر شهید کاوه افزود: هیچ قدرتی نمی تواند اسم شهدا را از خیابان ها حذف کند.
حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بعد از اجتماع نظرات فرزندان و خانواده شهدا و رزمندگان جانباز حاضر در جمع با اشاره به اینکه شهدا سرسلسله مبلغان عالم هستند، گفت: سازمان تبلیغات اسلامی اگر بخواهد به راه حق حرکت کند باید دنباله رو راه شهدا باشد. چرا که شهیدان نظر به وجه الله داشته اند و حقایق را با وجودشان برایمان روشن کرده اند.
وی تاکید کرد: برخی منتقدان می گویند چرا سی و یکم شهریور را که رژیم بعث به ایران حمله کرد به عنوان سالروز هفته دفاع مقدس گرامی داشته میشود و در کشور جشن هایی برپا میشود در حالی که ما معتقدیم این دفاع مقدس نمونه ای از باز شدن درهای رحمت الهی بود که به برکت خون شهیدان رقم خورد. به طور حتم شهیدان با چنین جایگاهی در هر خانه ای که ساکن بودند اعضای آن هم افراد ارزشمند هستند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: همانطور که قیام امام حسین(ع) در کربلا بدون ادامه دادنش توسط اعضای خانواده و حضرت زینب (س) امکانپذیر نبود راهی که شهدا در ۸ سال جنگ تحمیلی رفتند هم بدون نقش آفرینی خانواده شهدا ادامه پیدا نمی کند. مصداق آن را می توانیم در همین برپایی مراسم اربعین ببینیم که خانواده شهدا آن را دنبال می کنند و باعث شدند حماسه اربعین زمینه ساز شکل گیری یک تمدن بزرگ اسلامی شود.
حجت الاسلام قمی ادامه داد: ما هم در این سازمان خادم شهدا هستیم و به خاطر آرمانهای شهیدان از خط خوردن نام شهید نمی گذریم چرا که برای حفظ این آرمانها لازم است اول اسم شهید حفظ شود. باور داریم که تلاش برای حذف نام شهید اقدامی است که توسط ابلیس دنبال میشود و افرادی که در این زمینه قصدی دارند یا غفلتی مرتکب شده اند کارشان نابخشودنی است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه حضرت فاطمه زهرا(س) با وجود مریض احوال بودن به مزار شهدای احد می رفت و مرثیه می خواند. فعالیت فرزندان شهید در قالب این هیئت را یک مصداق مشابه با کارهای حضرت فاطمه(س) دانست و گفت: باور داریم هیئت رزمندگان فرزندان شهدا از زمان امام سجاد(ع) شروع شده است. همان زمانی که ایشان بعد از واقعه کربلا اسیر شدند و با بدرفتاری سپاه قدس، راه شهدا را ادامه دادند.
اخبار مرتبط
تازه های اخبار
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}