به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از الجزیره، تعداد قربانیان ویروس مرگبار کرونا در چین باز هم افزایش پیدا کرده است.
تلویزیون دولتی چین بامداد سه شنبه اعلام کرد که این تعداد اکنون به 425 نفر رسیده است و 2345 چینی نیز به تازگی به این ویروس مبتلا شده اند.
بر اساس این گزارش، تاکنون 20438 نفر از شهروندان چینی به کروناویروس مبتلا شده اند.
گفته می‌شود منشأ این ویروس در فروشگاه غذای دریایی شهر ووهان چین در اواخر سال گذشته میلادی شناسایی شد و به شهرهای بزرگ چین مانند پکن و شانگهای گسترش یافته است. آمریکا، تایلند، کره جنوبی، ژاپن، استرالیا، پاکستان، فرانسه و کانادا کشورهایی هستند که موارد ابتلا در آنها گزارش شده‌ است.
به‌جز چین، حدود صد نفر نیز در بیست کشور جهان از جمله مناطقی در اروپا و آمریکای شمالی به این ویروس متبلا شده‌اند.
دولت آمریکا در حالی مدعی ارائه پیشنهاد کمک به چین برای مقابله با ویروس کرونا است که در یک هفته گذشته شمار مبتلایان این ویروس کشنده در آمریکا در حال افزایش است و تا کنون هیچ واکسنی برای مقابله با این ویروس در آمریکا تهیه نشده است. 


مرگ یک نفر در هنگ کنگ

هنگ‌کنگ که از دولت‌شهرهای تحت کنترل دولت مرکزی چین است؛ نخستین مورد فوت در اثر آلودگی به ویروس کشنده کرونا را ثبت کرد.

متوفی مردی ۳۹ ساله است که ماه میلادی گذشته (ژانویه) سفری به شهر «ووهان» چین به عنوان کانون انتشار این ویروس داشته است.

با توجه به اینکه روز یکشنبه نیز مردی ۴۴ ساله به دلیل آلودگی به این ویروس در کشور فیلیپین جان باخت، این دومین مورد منجر به فوت در خارج از قلمرو چین مرکزی است.

در مجموع ۴۲۰ نفر در اثر ذات‌الریه ناشی از آلودگی به کرونا فوت کرده‌اند حال آنکه شمار افراد آلوده که اغلب چینی هستند به ۲۰ هزار و ۴۳۸ نفر می‌رسد که از این تعداد، ۱۵۱ مورد ساکن ۲۳ کشور دیگر جهان هستند.

گفتنی است برخی کشورها سفر و مراوده با چین مرکزی را محدود کرده‌اند حال آنکه مناطق تابع مانند هنگ‌کنگ، ماکائو و تایوان از این ملاحظات مستثنی هستند.

اما با توجه به اینکه هنگ کنگ از هاب‌های مهم اقتصادی شرق آسیا است، احتمالاً تحت شرایط به وجود آمده با محدودیت‌هایی مواجه خواهد شد.

در حال حاضر، ژاپن یک کشتی هنگ‌کنگی حامل ۳ هزار و ۷۰۰ مسافر را به دلیل تشخیص یک مورد آلوده به ویروس کرونا، قرنطینه کرده است.
 

ویروس کرونا بیشتر چه کسانی را مبتلا می‌کند؟

با گسترش کروناویروس در چین، مشاهده آن در برخی کشورهای دیگر و همچنین اعلام وضعیت اضطرار بین‌المللی از سوی سازمان جهانی بهداشت درباره آن، یکی از سوال‌ها آن است که این ویروس جدید چه کسانی را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد، بیشتر سالمندان را گرفتار می‌کند یا افراد جوان‌تر نیز مستعد ابتلا به آن هستند؟

به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام متخصصان امر، امکان آلوده شدن به ویروس جدید کرونا برای تمام گروه‌های سنی وجود دارد.

البته سالمندان و افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند مانند آسم، دیابت و بیماری قلبی، بیش از سایرین مستعد ابتلا به نوع شدید این بیماری ویروسی هستند.

سازمان بهداشت جهانی به همه مردم در تمام گروه‌های سنی توصیه می‌کند که با رعایت بهداشت دست‌ها و بهداشت سیستم تنفسی، از خود در برابر این ویروس محافظت کنند.

همچنین تا به امروز داروی اختصاصی برای پیشگیری یا درمان ویروس جدید کرونا توصیه نشده است.

با این حال افرادی که با این ویروس آلوده شده‌اند، باید از مراقبت‌های مناسب در جهت بهبود علایم بیماری بهره‌مند شوند. علاوه بر این در مورد آنهایی که به نوع شدید بیماری مبتلا هستند، باید بالاترین سطح مراقبت‌های درمانی انجام شود.

در حال حاضر درمان اختصاصی این بیماری در دست تحقیق و بررسی است و باید در کارآزمایی‌های بالینی مورد آزمایش قرار گیرد.

سازمان بهداشت جهانی نیز به همراه گستره وسیعی از شرکای خود کمک می‌کند تا به پژوهش‌ها در این زمینه سرعت بخشیده شود.


منبع:
1. خبرگزاری تسنیم
2. خبرگزاری مهر
3. ایسنا