به گزارش راسخون، کمیته اطلاع‌رسانی ستاد ملی مقابله با کرونا در اطلاعیه شماره 2 طرح فاصله‌گذاری هوشمند، به تشریح جزئیات جدیدی از فعالیت‌های صنفی پرداخت.

در این اطلاعیه آمده است: ضمن تشکر ازهمکاری و مشارکت مردم عزیزایران در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی برای مقابله با ویروس کووید 19  و با توجه به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا جزییات فعالیت اصناف در  طرح فاصله¬گذاری هوشمند، موارد زیر را به اطلاع عموم می رساند :
 
1- مجددا تاکید می‌گردد با توجه به ماهیت گسترش و قابلیت بیماری کووید 19(کرونا ) فاصله گذاری اجتماعی مهم ترین راهکار کنترل همه گیری این بیماری است و رعایت این فاصله تاز مانی که که بیماری در جامعه درچرخش باشد ضروری وباعنایت به اینکه می تواند تا 95درصد مانع ازشیوع گردد  باید ادامه یابد   .

2.    طرح فاصله‌گذاری هوشمند   ادامه طرح فاصله‌گذاری اجتماعی است که از اسفند ماه همزمان با شیوع بیماری کرونا در ایران اجرا شده و در این مرحله، صرفا مشاغل «غیر پر ریسک» همراه با التزام به  رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مصوب وزارت بهداشت درمان واموزش پزشکی از تاریخ 23 فرودین در استان‌های کشور و از 30 فروردین در تهران مجوز فعالیت پیدا می‌کنند.

3.کلیه واحدهای تولید در بخش های مختلف صنف و صنعت در راستای تحقق شعار جهش تولید در سال 1399 با رعایت دقیق و کامل پروتکل های (دستورالعمل های ) بهداشتی کمافی السابق به فعالیت خود ادامه می دهند.

آن دسته از واحدهای صنفی توزیعی و خدمات فنی که حسب ضرورت و با توجه به نیاز از بدو شروع بحران بیماری کرونا به منظور تامین مایحتاج عمومی مردم نظیر گروه فعالیت های صنفی مرتبط به مواد غذایی و گروه فعالیت های مربوط به خدمات فنی و تعمیر لوازم خانگی و منزل در حال خدمات رسانی به مردم بوده اند کماکان در چارچوب پروتکل بهداشتی مجاز به فعالیت دراین حوزه ها می باشند.

4. فعالیت های صنفی که از بدو شروع بحران بیماری کرونا بدلیل شرایط محیطی حاکم بر این‌گونه فعالیت ها و تجمع جمعیت در آن واحدها به عنوان فعالیت های پرخطر (پرریسک) تعطیل اعلام شده اند  تا اعلام عادی شدن شرایط شیوع بیماری کرونا از طرف وزارت بهداشت کماکان تعطیل اعلام می گردد.  

این فعالیت  در حوزه اصناف شامل آرایشگاه های مردانه و زنانه ، رستوران ها ، تالار پذیرایی و سالن مراسم ، مراکز بازی ، تفریحی ، گیم نت ، قهوه خانه ها ،چایخانه ها  و تریا ، اماکن  اقامتی ، هتل ها ، استخر، سونا و ماساژ و باشگاه های بدنسازی و ورزشی می باشند.

5.غیر از فعالیت های موضوع بند3 (فعالیت های پر خطر)،باقی فعالیت های واحدهای صنفی کم خطر یا کم ریسک  در صورت تمایل می توانند با رعایت مقررات و ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی با شرایط ذیربط به فعالیت  خود ادامه دهند.

6. ثبت نام و اخذ مجوز فعالیت در ایام پیش رو شیوع بیماری کرونا در سامانه وزارت بهداشت درمان واموزش پزشکی که متعاقبا اعلام می گردد، خواهد بود.

7. تایید تعهدنامه به‌ صورت الکترونیکی مبنی بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در سامانه خواهد شد و  اخذ کد بهداشتی از طریق سامانه  مزبور و نصب آن در واحد صنفی الزامی است
 
سایر جزییات از  جمله ادرس سایت وزارت بهداشت درمان اموزشی پزشکی ویژه ثبت نام و اخذ مجوز فعالیت صنفی متعاقبا در اطلاعیه بعدی کمیته اطلاع رسانی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام خواهد شد.


منبع: تسنیم