۴۰۰ میلیارد تومان از پول مردم در حسابهای شرکتهای هواپیمایی داخلی و خارجی
رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران گفت: ۴۰۰ میلیارد تومان از پول مردم در حسابهای شرکتهای هواپیمایی داخلی و خارجی است؛ مردم سرگردان ماندهاند و نمیتوانند پولشان را پس بگیرند.
بسیاری از مسافران که با شیوع ویروس کرونا و بسته شدن مرزها و لغو پروازها ناچار به کنسلی سفر شدند همچنان بین آژانسهای مسافرتی، ایرلاینها و هتلها سرگردان و بلاتکلیف ماندهاند؛ آژانسهایی که میگویند هنوز ایرلاین و یا هتلی پولی را برنگردانده که با مشتری تسویه کنند و ایرلاینها و هتلهایی که خود را در آستانه ورشکستگی میبینند و به این بهانه، استرداد پول مردم را به تعویق میاندازند.
حرمتالله رفیعی ـ رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران ـ که تا یک هفته پیش رقم بدهی شرکتهای هواپیمایی به آژانسهای مسافرتی و مردم را بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرده بود، اینک در مصاحبهای تلویزیونی گفت: بررسیهای میدانی و گزارشهای تازه نشان میدهد رقم بدهی ایرلاینها (داخلی و خارجی) به ۴۰۰ میلیارد تومان رسیده است و مبلغی هم در اختیار هتلهای داخلی و خارجی قرار دارد.
رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی با بیان اینکه پول مردم چند ماه است در حسابهای ایرلاینها مانده؛ رقمهای سنگینی که با آن کاسبی میکنند، افزود: چه کسی باید به این ماجرا وارد شود؟ مردم به امیدی منتظر سفر بودند، حالا به دلیل اینکه بیماری آمده و جبر بوده نتوانستند سفر بروند و باید پولشان مسترد شود.
او تاخیر ایرلاینها و هتلها در استرداد وجوه مردم را عامل تشدید بیاعتمادی به آژانسهای مسافرتی دانست و یادآور شد: مردم پولشان را به آژانسهای هواپیمایی و مسافرتی پرداخت کردهاند و آنها را میشناسند ولی واقعیت این است که آژانسها فروشنده محصولات دیگران هستند و پول مردم را مستقیم در اختیار ایرلاینها و هتلها قرار میدهند.
وی افزود: مردم نمیتوانند پولشان را مسترد کنند، دفاتر خدمات مسافرتی هم اینقدر توان ندارند که ایرلاینها و هتلها را مجاب به این کار کنند.
رفیعی گفت: به کرات از مسؤولان به ویژه دستگاههای نظارتی درخواست کردم و مکاتباتی را با دوائر قضایی انجام دادم و به رییس قوه قضاییه و معاونت پیشگیری این قوه نامه نوشتم که باید وارد شوند، چون ظاهرا پیگیری این موضوع از حوزه اختیارات وزارتخانههای مربوطه (راه و گردشگری) خارج است و بخشنامههایی که صادر میکنند بدون اثر است و خاصیتی ندارد.
او در پاسخ به این سوال که به لحاظ حقوقی آژانس مسافرتی مسؤولیتی در بازگرداندن این پولها و پیگیری موضوع ندارد، گفت: این موضوع از توان آژانسها خارج است. به ایرلاینها نامه فرستادم و حتی تهدید به شکایت کردم، به وزارتخانههای مربوطه (راه و گردشگری) نامه نوشتم و مکتوب از قوه قضاییه استدعا کردم وارد موضوع شوند.
منبع: ایسنا
اخبار مرتبط
تازه های اخبار
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}