به گزارش راسخون، تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید، عامل بیماری کووید-۱۹ تاکنون به ۳۸۲ هزار و ۴۸۱ نفر رسیده و ابتلای شش میلیون و ۴۵۲ هزار و ۴۲۲ نفر نیز به این بیماری تأیید شده است.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون سه میلیون و ۶۷ هزار و ۶۸۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

از میان سه میلیون و ۳۲۱۴ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان دو میلیون و ۹۴۸ هزار و ۶۸۶ مورد معادل ۹۸ درصد از کل موارد وضعیت خفیف داشته و تنها ۵۴ هزار و ۵۲۸ مورد معادل دو درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از سه میلیون و ۴۴۹ هزار و ۱۷۷ پرنده مختومه بیماران مبتلا به کرونا سه میلیون و ۶۶ هزار و ۶۹۸ نفر معادل ۸۹ درصد از موارد بهبود یافته و فقط ۳۸۲ هزار و ۴۸۱ نفر معادل ۱۱ درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

تاکنون در بسیاری از کشورهای درگیر کروناویروس جدید محدودیت‌های اعمال شده برای کنترل شیوع این عفونت برداشته شده و علاوه بر بازگشایی کسب و کارها، امکان سفر و تردد برای افراد فراهم شده است.

آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است. طبق آخرین آمار شمار قربانیان این کشور از ۱۰۸ هزار نفر عبور کرده است.

از سوی دیگر برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده است.

بنابرگزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنابر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. ایالات متحده یک میلیون و ۸۸۱ هزار و ۲۰۵ مبتلا، ۱۰۸ هزار و ۵۹ قربانی

۲.  برزیل ۵۵۸ هزار و ۲۳۷ مبتلا، ۳۱ هزار و ۳۰۹ قربانی

۳.  روسیه ۴۲۳ هزار و ۷۴۱ مبتلا، ۵۰۳۷ قربانی

۴. اسپانیا ۲۸۷ هزار و ۱۲ مبتلا، ۲۷ هزار و ۱۲۷ قربانی

۵. انگلیس ۲۲۷ هزار و ۹۸۵ مبتلا، ۳۹ هزار و ۳۶۹ قربانی

۶. ایتالیا ۲۳۳ هزار و ۵۱۵ مبتلا، ۳۳ هزار و ۵۳۰ قربانی

٧. هند ۲۰۷ هزار و ۶۱۵ مبتلا، ۵۸۲۹ قربانی

۸. آلمان ۱۸۴ هزار و ۹۱ مبتلا، ۸۶۷۴ قربانی

۹. پرو ۱۷۴ هزار و ۸۸۴ مبتلا، ۴۷۶۷ قربانی

۱۰. ترکیه ۱۶۵ هزار و ۵۵۵ مبتلا، ۴۵۸۵ قربانی

ایران نیز با ۱۵۷ هزار و ۵۶۲ مبتلا و ۷۹۴۲ قربانی در رتبه یازدهم فهرست جهانی کشورهای درگیر کووید-۱۹ قرار گرفته است.

پس از آن کشورهای فرانسه با ۱۵۱ هزار و ۳۲۵ مبتلا، شیلی با ۱۰۸ هزار و ۶۸۶ مبتلا، مکزیک با ۹۷ هزار و ۳۲۶ مبتلا، کانادا با ۹۲ هزار و ۴۱۰ مبتلا، عربستان سعودی با ۸۹ هزار و ۱۱، چین با ۸۳ هزار و ۲۱ مبتلا، پاکستان با ۸۰ هزار و ۴۶۳ مبتلا، قطر با ۶۰ هزار و ۲۵۹ مبتلا، بلژیک با ۵۸ هزار و ۶۱۵ مبتلا و بنگلادش با ۵۲ هزار و ۴۴۵ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

وزارت بهداشت فرانسه هم‌چنین اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۷ فوتی گزارش شده است که نرخ مرگ و میر کرونا در کشور را به میزان ۰/۴ درصد افزایش داد.
طبق اعلام رسمی وزارت بهداشت فرانسه تعداد کل موارد قطعی ابتلا به کرونا در این کشور به بیش از ۱۵۱ هزار نفر رسیده و شمار جان‌باختگان نیز به ۲۸ هزار و ۹۴۰ تن افزایش یافته است.
این آمار درست پس از کاهش محدودیت‌ها و بازگشایی رستوران‌ها و مشاغل دیگر در پاریس بعد از ۱۱ هفته قرنطینه اعلام شد.
آمار کرونا در فرانسه از اواسط ماه آوریل روندی نسبتاً نزولی به خود گرفت اما با کاهش محدودیت‌ها به نظر می‌رسد که دوباره با روندی صعودی روبرو خواهد بود.


همچنین کشورهای هلند، بلاروس، اکوادور، سوئد، سنگاپور، آفریقای جنوبی، امارات متحده عربی، پرتغال، کلمبیا، سوئیس، کویت، اندونزی، مصر، ایرلند، لهستان و اوکراین بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.


منبع:
1.ایسنا / تازه‌ترین آمار جهانی شیوع کووید ۱۹
2..ایسنا / آمار روزانه‌ قربانیان کرونا در فرانسه مجددا سه‌رقمی شد