آیا مشکلات تنفسی در بهبود یافتگان ماندگار است؟
یک متخصص داخلی و فوقتخصص ریه گفت: بسیاری نگرانند که بعد از بهبودی از بیماری کووید- ۱۹، ریه آنها کوچک و یا حجم آن کم شود این در حالیست که در بسیاری از موارد بهبود یافتگان مشکلی از نظر تنفسی به صورت ماندگار پیدا نمیکنند.
وی با بیان اینکه کرونا ویروسی است که ما شناخت زیادی نسبت به آن نداریم، اظهارکرد: هنوز بسیاری از قسمتهای بیماریزایی این ویروس را نمیشناسیم و به همین دلیل نمیتوان به صورت ۱۰۰ درصدی به مردم اطمینان داد که نگرانی در خصوص آن نداشته باشند اما میتوان گفت کسانی که به کووید- ۱۹ مبتلا شدند و بعد بهبود پیدا کردند، نباید از اینکه بیماری بعد از بهبود هم روی ریه آنها تاثیر دارد، نگرانی داشته باشند.
شعبانی با تاکید بر این موضوع که عملکرد ریه در سیتی اسکن قابل مشاهده است، گفت: بهصورت حاد، زمانی که فردی درگیری ریوی پیدا میکند، در سی تی اسکن به خوبی عملکرد ریه وی و میزان درگیری ریه در خصوص ابتلا به کووید- ۱۹ مشخص میشود.
بنابر اعلام روابط عمومی سامانه ۴۰۳۰ وزارت بهداشت، این متخصص داخلی و فوقتخصص ریه درباره نحوه حمله کرونا ویروس به سلولهای ریه، اظهار کرد: میزان بیماریزایی این ویروس در همه جهات مشخص نشده است اما به طور کلی روی سلولهای ریه نوعی گیرنده داریم که این ویروس به این گیرندهها (ACE۲) متصل میشود و روی سلولهایی که به آنها لنفوسیت متصل و وارد سلول شده، ایجاد التهاب و بیماری میکند.
منبع: ایسنا
اخبار مرتبط
تازه های اخبار
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}