آمار جهانی کرونا / شمار مبتلایان به ۱۶.۵ میلیون نفر نزدیک می شود / شیوع کرونا در چند استان چین
آمار کل مبتلایان به کرونا در سراسر جهان از مرز ۱۶ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر فراتر رفته است.همزمان با به صدا درآمدن زنگ هشدار شیوع موج دوم کرونا در اروپا، مقامات بر ضرورت استفاده بیش از پیش از ماسک بویژه در اماکن عمومی اعم از مراکز خرید، بانکها، اغذیهفروشیها و سوپرمارکتها تاکید دارند.
روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی میگیرد.
همچنین بنابر تازهترین آمارها ۱۰ میلیون و ۵۱ هزار و ۶۴۴ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافتهاند.
از میان پنج میلیون و ۷۱۷ هزار و ۵۴۵ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی پنج میلیون و ۶۵۱ هزار و ۳۰۷ نفر وضعیت خفیف داشتهاند و تنها ۶۶ هزار و ۲۳۸ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.
همچنین از ۱۰ میلیون و ۷۰۳ هزار و ۹۲۰ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۰ میلیون و ۵۱ هزار و ۶۴۴ نفر معادل ۹۴ درصد از موارد بهبود یافته و ۶۵۲ هزار و ۲۷۶ نفر معادل شش درصد از موارد جان خود را از دست دادهاند.
آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
شمار موارد کرونا در آمریکای لاتین برای نخستین بار از مجموعه عفونت در آمریکا و کانادا بیشتر شده است که ناشی از اوجگیری شیوع بیماری در برزیل، مکزیک، پرو، کلمبیا و آرژانتین است.
مکزیک، پرو و شیلی اکنون در میان ۱۰ کشور با بیشتر موارد کووید-۱۹ قرار دارند.
آمار مبتلایان ۱۰ کشور اصلی درگیر شیوع کرونا به علاوه ایران به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد مبتلایان جدید هر کشور است.
۱. آمریکا: چهار میلیون و ۳۷۱ هزار و ۸۳۹ نفر (۵۶ هزار و ۱۳۰ نفر)
۲. برزیل دو میلیون و ۴۱۹ هزار و ۹۰۱ نفر (۲۳ هزار و ۴۶۷ نفر)
۳. هند یک میلیون و ۴۳۶ هزار و ۱۹ نفر (۵۰ هزار و ۵۲۵ نفر)
۴. روسیه ۸۱۲ هزار و ۴۸۵ نفر (پنج هزار و ۷۶۵ نفر)
۵. آفریقای جنوبی ۴۴۵ هزار و ۴۳۳ نفر (۱۱ هزار و ۲۳۳ نفر)
۶. مکزیک ۳۹۰ هزار و ۵۱۶ نفر (پنج هزار و ۴۸۰ نفر)
۷. پرو ۳۸۴ هزار و ۷۹۷ نفر (چهار هزار و ۹۱۳ نفر)
۸. شیلی ۳۴۵ هزار و ۷۹۰ نفر (دو هزار و ۱۹۸ نفر)
۹. اسپانیا ۳۱۹ هزار و ۵۰۱ نفر (فاقد آمار اعلامی جدید)
۱۰. بریتانیا ۲۹۹ هزار و ۴۲۶ نفر (۷۴۵ نفر )
۱۱. ایران ۲۹۱ هزار و ۱۷۲ نفر (دو هزار و ۳۳۳ نفر)
آمار ۱۰ کشور اول فوتیهای ناشی از کرونا به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد فوتیهای جدید هر کشور است.
۱. آمریکا ۱۴۹ هزار و ۸۴۹ نفر (۴۵۱ نفر)
۲. برزیل ۸۷ هزار و ۵۲ نفر (۵۵۶ نفر)
۳. بریتانیا ۴۵ هزار و ۷۵۲ نفر (۱۴ نفر)
۴. مکزیک ۴۳ هزار و ۶۸۰ نفر (۳۰۶ نفر)
۵. ایتالیا ۳۵ هزار و ۱۰۷ نفر (پنج نفر)
۶. هند ۳۲ هزار و ۸۱۲ نفر (۷۱۶ نفر)
۷. فرانسه ۳۰ هزار و ۱۹۲ نفر (فاقد آمار اعلامی جدید)
۸. اسپانیا ۲۸ هزار و ۴۲۹ نفر (فاقد آمار اعلامی جدید)
۹. پرو ۱۸ هزار و ۲۲۹ نفر (۱۹۹ نفر)
۱۰. ایران ۱۵ هزار و ۷۰۰ نفر (۲۱۶ نفر
موارد ابتلا به کرونا در آمریکای لاتین از آمریکا و کانادا فراتر رفت
بر این اساس، مجموع موارد ابتلا به ویروس کرونا در آمریکای لاتین به ۴ میلیون و ۳۲۷ هزار و ۱۶۰ نفر رسید که از تعداد کل مبتلایان به این ویروس در دو کشور آمریکا و کانادا (۴ میلیون و ۳۰۸ هزار و ۴۹۵) فراتر رفت.
با این حال آمریکا با ثبت بیش از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار مورد ابتلا به کرونا و مرگ حدود ۱۴۶ هزار نفر همچنان بیشترین تعداد مبتلایان و قربانیان کرونا را در میان کشورها دارد.
ثبت ۱۲۱۱ فوتی کرونایی در برزیل طی یک روز
با آمار روز یکشنبه شمار قربانیان ویروس کرونا در برزیل به 86449 نفر افزایش یافت.
وزارت بهداشت برزیل همچنین از ثبت 51147 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا خبر داد. این ویروس تاکنون بیش از 2.39 میلیون نفر را در برزیل بیمار کرده است.
ویروس کرونا سرتاسر برزیل را فراگرفته و این کشور پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی بیشترین مبتلا و قربانی کرونا قرار دارد.
ژائیر بولسونارو رئیس جمهور برزیل شدیدا مورد انتقاد قرار دارد که بحران کرونا را جدی نگرفته است. او با تدابیر اجتماعی از جمله قرنطینه و تعطیلی مراکز اقتصادی مخالفت کرده و بدون اینکه ماسک بزند در میان مردم حضور پیدا می کند و با آنها دست می دهد.
کارشناسان می گویند مخالفت بولسونارو با توصیههای بهداشتی برای مقابله با کرونا و ترویج داروهای تأیید نشده همانند کلروکین و هیدروکلروکین نقش مهمی در شیوع این بیماری مسری در برزیل داشته است.
خیز دوباره کرونا در اروپا
همزمان با به صدا درآمدن زنگ هشدار شیوع موج دوم کرونا در اروپا، مقامات بر ضرورت استفاده بیش از پیش از ماسک بویژه در اماکن عمومی اعم از مراکز خرید، بانکها، اغذیهفروشیها و سوپرمارکتها تاکید دارند. یک مقام اروپایی میگوید حتی در خانه ماسک استفاده کنید.
اروپا تاکنون بیشترین فوتیهای ناشی از ابتلا به کرونا را داشته است. بیش از سه میلیون نفر در اروپا تاکنون به ویروس کرونا مبتلا شدهاند که افزون بر نیمی از آنها مربوط به روسیه، انگلیس، اسپانیا و ایتالیا است.
سخنگوی بخش اروپای سازمان جهانی بهداشت روز شنبه با اشاره به افزایش مبتلایان به کرونا در این قاره در دو هفته گذشته به خبرگزاری فرانسه گفت: خیز دوباره موارد مبتلا به کووید -۱۹ در برخی از کشورها به دنبال تسهیل مقررات فاصله اجتماعی بروز کرده که دلیل اصلی نگرانیها در این زمینه را تشکیل می دهد. اگر شرایط ایجاب کند که مقررات سختگیرانهتری اعمال شود شاید لازم باشد اقدامات سختگیرانه تر و هدفمندتری با مشارکت کامل مردم اجرا شود.
روزنامه «لو موند» فرانسه می نویسد: با پوشیدن ماسک اجباری، قرنطینه مجدد محلی، لغو برنامهها، محدودیتهای جدید در بسیاری از کشورها به دلیل بیماری همه گیر اعمال می شود.
این روزنامه فرانسوی افزود: سازمان جهانی بهداشت از کشورهای اروپایی خواسته که پاسخگو باشند و محدودیتها را با دقت بیشتری بردارند و در صورت لزوم آنها را دوباره اعمال کنند.
لو موند افزود: چندین کشور در اروپا کنترل مسافران را سختتر کرده اند. آلمان آزمایشهای رایگان را به مسافرانی که به این کشور بازمیگردند ارائه میکند. نروژ دوباره محدودیتهایی را در ارتباط با سفر به اسپانیا اعمال کرده است.
به نوشته این روزنامه، فرانسه هم انجام آزمایش کرونا بر روی مسافرانی که از ۱۶ کشور از جمله آمریکا و الجزایر به آن کشور باز میگردند اجباری کرده است.
نخست وزیر فرانسه به فرانسویها توصیه کرده از سفر به کاتالونیا در شمال شرقی اسپانیا که در آنجا دولت به دلیل افزایش بیماری دستور تعطیلی کلوپهای شبانه و کافهها را داده است خودداری کنند. انگلیس هم به نوبه خود اعلام کرد مسافرانی که وارد این کشور میشوند باید دو هفته در قرنطینه بمانند.
همچنین به نوشته «لا تریبون» فرانسه، ماسک و معاینه مسافران برای مقابله با کووید -۱۹ در اروپا گسترش یافته است. سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که از احیای مجدد این بیماری همه گیر در اروپا نگران است.
بریتانیا از روز جمعه استفاده از پوشش صورت در مراحل خرید، بانکها، اغذیه فروشیها و سوپرمارکت ها را به پیروی از اسکاتلند اجباری کرد. به استثناء کودکان زیر ۱۱ سال دارای مشکلات تنفسی افرادی که از پوشاندن بینی و دهان خود خودداری کنند ۱۱ پوند جریمه میشوند.
بر اساس برنامه دولت استفاده از ماسک صورت اجباری شد تا افرادی که این مقررات را نادیده میگیرند صد پوند و در صورت تکرار و بی توجهی تا هزار پوند جریمه شوند. دانشمندان دانشکده علوم پزشکی انگلیس نسبت به بروز موج دوم شیوع کرونا در این کشور هشدار داده و تصریح کردهاند که این دور در بدترین سناریو میتواند مرگبارتر از قبل باشد.
در اتریش نیز بار دیگر استفاده از ماسک صورت در فروشگاه ها، سوپرمارکت ها، دفاتر پستی، بانک ها و مراکز بهداشتی و در حمل و نقل عمومی و داروخانه ها اجباری شده است.
استفاده از ماسک در فرانسه در حمل و نقل عمومی، فروشگاه ها و اماکن سرپوشیده اجباری است و نگرانیهایی درباره تعطیلات تابستان و افزایش مبتلایان با حضور مردم در سواحل و اماکن توریستی وجود دارد.
علاوه بر استفاده از ماسک، همچنین در آلمان آزمایش کرونا برای همه مسافرانی که به این کشور وارد می شوند ارائه می شود.
به نوشته «هافینگتون پست»، مقامات آلمانی قصد دارند ایستگاههای تشخیص ابتلا به ویروس کرونا در فرودگاههای این کشور ایجاد کنند تا افرادی که از کشورهای پرخطر وارد میشوند ابتدا مورد آزمایش قرار گیرند.
این آزمایش به صورت رایگان انجام میشود و همچنین به افراد اجازه داده میشود تا طی سه روز آتی به صورت رایگان در جای دیگری خارج از فرودگاه مورد آزمایش تشخیص کرونا قرار گیرند.
تصمیم وزیران بهداشت ۱۶ ایالت آلمان بعد از آن گرفته شد که نگرانیها در خصوص احتمال انتقال ویروس از سوی مسافرانی که به کشورهای پرخطر کرونایی سفر کردهاند افزایش یافته است. بسیاری از محققان اعلام کردهاند که بعد از پایان سفرهای تابستانی ممکن است موج تازهای از ابتلا به ویروس کرونا شکل گیرد.
آلمان از جمله کشورهایی به شمار میرود که توانست عملکردی نسبتا موفقیت آمیز در قبال موج نخست ابتلا به این بیماری داشته باشد. تمهدیدات جدید در آلمان با هدف جلوگیری از شیوع بیشتر و به راه افتادن موج دوم ابتلا به ویروس کرونا در دستورکار مقامهای دولتی آلمان قرار گرفته است.
در روزهای گذشته از برخی ایالتهای آلمان افزایش موارد ابتلا به کرونا از طریق مسافرانی که به کشور بازگشتهاند گزارش شده است. انستیتو «روبرت کخ» هم تائید کرده که موارد ابتلا به کرونا در میان مسافران افزایش یافته است.
روزنامه «لا لیبر» بلژیک به نقل از انیستیتو کوخ آلمان نوشت: اگر موارد جدید رو به افزایش باشد این امر تا حد زیادی به دلیل افزایش آلودگی ها در دو ایالت «نوردراین-وستفالن - Rhénanie du Nord-Westphalie » هم مرز با بلژیک و «بادن-وورتمبرگ - Bade-Wurtemberg» در مرز فرانسه و سوئیس است.
به نوشته «دویچه وله»، از تقریبا پنج ماه پیش، پس از شیوع ناگهانی ویروس کرونا در آلمان، زندگی روزمره مردم در این کشور مانند بسیاری دیگر از کشورهای جهان دچار تحولات و تغییرات زیادی شده است؛ از جمله اینکه مهمانیهای بزرگ برگزار نمیشوند، در فروشگاهها و مراکز عمومی زدن ماسک اجباری شده، فاصله اجتماعی باید رعایت شود و دفتر کار بسیاری به خانهها منتقل شده است و غیره. این نوع از الزامات محدودیتهای سادهتری هستند، اما نگرانیهای عمدهای نیز در باره احتمال از دست دادن شغل و منبع درآمد زندگی وجود دارد.
در بلژیک، یک دختر سه ساله، کم سن ترین قربانی کرونا است که زنگ هشدار را بیش از پیش برای اروپا که به تازگی قرنطینه را لغو کرده به صدا در آورده است.
در این ارتباط یک اپیدمیولوژیست فرانسوی به رادیو «اوروپ ۱» میگوید: متمرکز شدن بر روی شیوع بیماریهای شناسایی شده اشتباه بزرگی است. لازم است. «کاترین هیل - Catherine Hill» گفت: روزانه در فرانسه ۲۰ نفر به دلیل ابتلا به کرونا کشته میشوند و این رقم در اسپانیا دو نفر است. آنها چه کاری انجام میدهند که ما در اینجا انجام نمیدهیم؟ او تاکید کرد: باید روی اقدام هایی که آنها برای کنترل بیماری انجام میدهند تمرکز کرد. آنها مدیریت و بیشتر آزمایش میکنند.
اسپانیا در حال حاضر سختگیرانهترین قوانین را برای استفاده از ماسک در اروپا دارد. افراد در اغلب نقاط اسپانیا بدون توجه به فاصلهگذاری اجتماعی، در فضاهای عمومی بیرون از خانه باید از ماسک استفاده کنند اما هیچ قانونی درباره استفاده از ماسک در خانه وجود ندارد.
یک مقام اسپانیایی به مردم توصیه کرد: اگر حتی در خانه همراه با کسانی هستید که با آنها زندگی نمیکنید، به صورت خود ماسک بزنید. هیچ راهی برای اجرای چنین توصیهای وجود ندارد.
«انریکه روئیز اسکودرو» رئیس اداره بهداشت مادرید در یک نشست خبری گفت: ما بهعنوان احتیاط، استفاده از ماسک را در فضاهای خصوصی هنگام برگزاری جلسات یا دورهمیها در خانه بین افرادی که با هم زندگی نمیکنند توصیه میکنیم.
مادرید در موج نخست همهگیری ویروس کرونا در اسپانیا بیشترین آسیب را دید اما در هفتههای گذشته که کاتالونیا بار دیگر درگیر شیوع کرونا شده است، موارد ابتلا در این محدوده کاهش یافته است.
روئیز اسکودرو با تاکید به اهمیت این موضوع گفت: از آنجا که اکثرا شیوع بیماری در مهمانیهای خانوادگی یا دوستان یا برگزاری جشنها رخ میدهد باید از ماسک استفاده کرد. او مسئولیت اخلاقی زدن ماسک در فضاهای خصوصی را بر عهده هر یک از شهروندان توصیف کرد و گفت: اغلب شهروندان مادریدی زمانی که ماسک اجباری نبود، در بیرون از خانه ماسک میزدند
کرونا در جنوب شرق آسیا تهاجمی تر می شود
مقام های بهداشتی و درمانی هفت کشور از ۱۰ کشور جنوب شرق آسیا به ترتیب در چند روز اخیر افزایش ثبت موارد جدید ابتلا و تلفات را تائید کرده اند.
طبق گزارش رسانه های آسیایی تعداد کل موارد ثبت شده مبتلایان به ویروس کرونا در کشورهای عضو اتحادیه جنوب شرق آسیا (آسه آن) به رقم ۲۲۲ هزار و ۲۳۱ نفر رسیده که این رقم شامل ۶ هزار و ۳۷۴ مورد تلفات و ۱۲۸ هزار و ۷۲۰ مورد بهبود یافته است.
براین اساس، بیش از ۴ هزار نفر مبتلا و ۸۳ مورد تلفات جدید، این آمار را نسبت به هفته قبل افزایش داده که بیشترین موارد جدید ابتلا مربوط به اندونزی و فیلیپین بوده است.
براساس گزارش تارنمای آسه آن؛ اندونزی وخیم ترین وضعیت را درمیان کشورهای عضو آسه آن، با ثبت یک هزار و ۷۸۱ مورد جدید داشته که با این حساب تا ابتدای دیروز یکشنبه ۲۵ ژوئیه میزان ابتلا در این کشور به ۹۵ هزار و ۴۱۸ مورد و آمار تلفات به ۴ هزار و ۵۷۶ نفر افزایش یافته است. در این کشور بیش از ۵۳ هزار نفر از مبتلایان توانستند پس از طی دوران قرنطینه سلامت خود را بازیابند.
طبق این گزارش میزان ابتلا در سایر کشورهای دیگر این منطقه به ترتیب میزان شیوع به شرح ذیل بوده است:
مالزی
- مبتلایان: ۸ هزار و ۸۶۱ نفر
- تلفات: ۱۲۳ نفر
- بهبود یافتگان: ۸ هزار و ۵۷۷ نفر
فیلیپین
- مبتلایان : ۷۸ هزار و۴۱۲ نفر
- تلفات : یک هزار و ۸۹۷ نفر
- بهبود یافتگان: ۲۴ هزار و ۵۰۲ نفر
سنگاپور:
- مبتلایان: ۴۹ هزار و ۳۷۵ نفر
- تلفات: ۲۷ نفر
- بهبود یافتگان: ۴۵ هزار و ۱۵ نفر
تایلند
- مبتلایان : ۳ هزار و ۲۷۲ نفر
- تلفات: ۵۸
- بهبودیافتگان: ۳ هزار و ۱۰۷ نفر
میانمار
- مبتلایان: ۳۴۳ مورد
- تلفات : ۶ مورد
- بهبودیافتگاه : ۲۸۶ مورد
شیوع کرونا در چند استان چین و آزمایش ۶ میلیون نفر
به دنبال کشف مواردی از ابتلا به ویروس کرونا در شمال شرق چین، مسئولان شهر دالیان اعلام کرده اند که کل ۶ میلیون نفر جمعیت شهر مورد آزمایش کرونا قرار می گیرند.تمامی کسانی که در این شهر بندری در استان لیائونینگ واقع در شمال شرق چین زندگی می کنند باید آزمایش کرونا بدهند یک هفته قبل اعلام شد که شماری از شهروندان دالیان به ویروس کرونا مبتلا شده اند و حالا پس از تحقیقات گسترده اعلام شده که شیوع خوشه ای بیماری به یک مرکز فراوری مواد غذایی دریایی مربوط است.
پیشتر با اولین موارد سرایت کرونا در شهر ووهان واقع در مرکز چین در اوایل سال جاری میلادی، پزشکان اعلام کردند بیماری از یک بازار توزیع و خرید و فروش محصولات دریایی و حیوانات زنده سرایت کرده است.
در شهر پکن پایتخت چین هم یک ماه قبل ویروس از یک بازار محصولات دریایی و فروش گوشت و سبزیجات به بیرون سرایت کرد و مناطقی از پایتخت برای سه هفته تحت قرنطینه و محدودیت های سنگین قرار گرفت.
کمیسیون بهداشت ملی چین امروز دوشنبه اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته در منطقه خودمختار سین کیانگ در شمال غرب چین ۴۱ نفر، در شهر دالیان ۱۴ نفر و در استان جی لین واقع در شمال شرق ۲ نفر به کرونا مبتلا شده اند که با این حساب شمار کل مبتلایان دالیان اکنون به ۲۸ نفر رسیده است.
این کمیسیون یک تیم پزشکی به شهر دالیان اعزام کرده است و تحقیقات آنها نشان می دهد که ویروس کرونا احتمالا از این شهر به چندین شهر و استان دیگر سرایت کرده است پیش بینی شده است موارد ابتلا در چین در روزهای آینده افزایش یابد.
آزمایش نزدیک به ۶ میلیون نفر جمعیت شهر دالیان از امروز آغاز شد و برای مدت ۴ روز ادامه خواهد یافت. این در شرایطی است که تدابیر قرنطینه در سین کیانگ تشدید شده است و محدودیت های رفت و آمد برای مردم در نواحی مختلف در نظر گرفته شده است.
این کشور در ۱۰۰ روز گذشته ثبت جدیدی از این بیماری نداشته است اما همزمان با اعلام یافتن یک بیمار دیگر کرونایی، رقم مبتلایان به ۴۱۳ نفر رسید.
کرونا به کره شمالی رسید
به نقل از گاردین اگر عفونت کروناویروس در این فرد ثابت شد، نخستین مورد رسما تاییدشده این عفونت در کره شمالی است.
خبرگزاری دولتی کره شمالی گزارش داد کیم جونگ-اون جلسه اضطراری کمیته مرکزی حزب کمونیست را در پاسخ به آنچه وضعیت بحرانی احتمال ورود «ویروس منحوس» به کشور نامید، برگزار کرد.
به گزارش این خبرگزاری شخصی که سه سال پیش به کره جنوبی گریخته بود، از مرز مستحکم میان دو کره به شهر مرزی کاسونگ بازگشته و دارای علائم کووید-۱۹ بوده است.
این خبرگزاری نمیگوید آیا این شخص آزمایش شده است یا نه، اما گزارش کرده است: «نتیجهای غیرقطعی از چند بررسی پزشکی از ترشحات دستگاه تنفسی فوقانی و خون این شخص به دست آمده است» که مقامات را به قرنطینه این شخص و ردیابی افراد در تماس با او واداشته است.
تحلیلگران میگویند این اعلام نه تنها از این لحاظ اهمیت دارد که کره شمالی برای نخستین بار یک مورد مشکوک به کرونایروس را اعلام کرده است، بلکه تلویحا خواستار کمک شده است.
کره شمالی به علت تحریمهای بینالمللی به علت برنامههای هستهایاش به شدت زیر فشار اقتصادی است. کره شمالی حتی نتوانسته است ساختن بیمارستان عمومی پیونگیانگ را ب به موقع به انجام برساند. نسبت دادن شیوع کرونا به یک «مورد وارداتی» از کره جنوبی، میتواند راهی برای پذیرش آشکار کمک از همسایه جنوبی باشد.
منبع:
1.ایمنا /آخرین آمار مبتلایان کرونا در جهان در ۶ مرداد+ تفکیک کشورها
2.ایسنا /آمار جهانی همهگیری کرونا / شمار مبتلایان به ۱۶.۵ میلیون نفر نزدیک شد
3.ایرنا / خیز دوباره کرونا در اروپا؛ استفاده از ماسک حتی درخانه
4.ایرنا /کرونا در جنوب شرق آسیا تهاجمی تر می شود
5.همشهری آنلاین /کرونا به کره شمالی رسید | اعلام وضعیت اضطراری در شهر مرزی
6.ایرنا /شیوع کرونا در چند استان چین و آزمایش ۶ میلیون نفر
7.آخرین خبر /ثبت ۱۲۱۱ فوتی کرونایی در برزیل طی یک روز
اخبار مرتبط
تازه های اخبار
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}