به گزارش راسخون، اخیرا، علیرضا برادر مسیح علینژاد که با مشورت‌های خود، خواهرش را در پیشبرد اهداف مجرمانه شبکه اش هدایت فکری میکرده، در دادگاه بدوی محکوم شده است. 

این فرد از ابتدای خروج مسیح علینژاد از کشور تا زمان دستگیری، با وی در ارتباط بوده و نسبت به انتقال برخی اخبار داخل ایران و ایجاد شبکه ارتباطی داخلی ضد انقلاب مبادرت می ورزیده و از مهمترین عوامل پنهان شبکه ارتباطی اپوزوسیون خارج از کشور بوده است.
 

مبنای صدور حکم بدوی برادر مسیح علی نژاد

این فرد از ابتدای خروج مسیح علینژاد از کشور تا زمان دستگیری، با وی در ارتباط بوده و نسبت به انتقال برخی اخبار داخل ایران و ایجاد شبکه ارتباطی داخلی ضد انقلاب مبادرت می ورزیده و از مهمترین عوامل پنهان شبکه ارتباطی اپوزوسیون خارج از کشور بوده است.

از مهم ترین موضوعاتی که فرد مورد اشاره به  مسیح علینژاد مشورت داده است ، می‌توان به ایجاد و چگونگی اداره کمپین های مروج  مباحث ضد دینی  اشاره کرد که این همکاری و نقش محوری تا زمان دستگیری وی ادامه داشته است. 

نامبرده، ضمن تدوین مباحث تئوریک، برای شبکه مسیح علینژاد، شخصا اقدام به نگارش و ویرایش کتابی کرده که با حمایت موسسات  جاسوسی غربی به نام مسیح علینژاد چاپ و منتشر شده است.   

وی همچنین، کتابی ضد ایرانی را نگارش و ویراستاری کرده است که از مهم ترین ویژگی‌های محتوایی آن می‌توان به فعالیت علیه نظام، نشر اکاذیب و وارونه نمایی مسائل اشاره کرد. 

از دیگر موارد مطرح شده در پرونده این فرد ارتباط با عناصر محکوم، جواسیس و متهمین امنیتی متواری به خارج از کشور است که این موارد مستند در پرونده موجود است.
 

مسیح علینژاد کیست؟

 

نام اصلی او معصومه علی‌نژاد قمی میباشد در 20 شهریور ماه 1355 در شهرستان بابل به دنیا آمده است روزنامه نگار و خبرنگار ایرانی بوده که بعد از سال 88 به آمریکا رفت و بر علیه جمهوری اسلامی ایران به فعالیت پرداخت

خودش را فعال حقوق زنان می‌داند و بسیاری از دختران و زنان ایرانی را تحریک به کشف حجاب می کند

شروع فعالیت

در سال 1380 به عنوان خبرنگار در یکی از روزنامه‌های کشور به نام روزنامه همبستگی کار خود را شروع کردبعد از مدتی به خبرگزاری ایرنا پیوست خبرگزاری رسمی ایران که تحت حمایت خانه کارگران جمهوری اسلامی ایران می باشداو همچنین سابقه کار در روزنامه های هم میهن ، بهار ،شرق و اعتماد ملی را در کارنامه کاری خود دارد

این خانوم مدتی نیز به عنوان خبرنگار مجلس شورای اسلامی در دوره ششم و هفتم نیز بودزمانی به شهرت رسید و نامش بر سر زبان ها افتاد که در سال 1379 از ماجرای عیدی گرفتن نمایندگان مجلس به مبلغ 10 میلیون ریال پرده برداشت.

این خبر را در خبرگزاری ایلنا منتشر کرد که بازتاب گسترده‌ای را در رسانه های کشور به همراهداشت و همین امر باعث شد که او از مجلس اخراج شود.

سپس به روزنامه اعتماد ملی آمد و در آنجا هم یک مقاله بسیار جنجالی را درباره محمود احمدی نژادمنتشر کرد که این مقاله آواز دلفین ها نام داشت و کنایه ای به احمدی نژاد بود که توجه به مردم فقیر و مستضعف نمیکرد.

مدیر روزنامه اعتماد ملی که مهدی کروبی بود نسبت به این مقاله مسیح علی نژاد واکنش نشانداد با این مقاله را توهین به رئیس جمهور کشورمان دانستبرای همین منظور مهدی کروبی به صورت رسمی عذر خواهی کرد.

در سال 1388 از طرف یک روزنامه برای مصاحبه کردن با باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا راهی نیویورک شداما بعد از رفتن به آمریکا تصمیم به بازگشت نداشت و از آنجا راهی انگلستان شد.سپس به سان فرانسیسکو رفت و به صورت رسمی مخالفت خود را با جمهوری اسلامی ایران اعلام نمودبرای شبکه صدای آمریکا فعالیت‌های ضد انقلابی خود را انجام داد
 

مسیح علینژاد خبرنگار پارلمانی ایلنا



 
وی در نهایت مقاله ای با نام "آواز دلفین ها" در زمان ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد در روزنامه اعتماد ملی به ریاست مهدی کروبی منتشر کرد که در آن سفر های استانی ریاست جمهوری را به چالش کشیده و گفته بود در این سفرها مردم همچون دلفین هایی برای گرفتن یک لقمه نان میمانند که برای مربی خود آواز میخوانند و محمود احمدی نژاد مربی دلفین هایی است که برای یک لقمه نان جمع میشوند و نامه میدهند. مهدی کروبی مدیر مسئول روزنامه اعتماد ملی مجبور به عذرخواهی رسمی شد.
 

مهاجرت به خارج از کشور

او در ابتدا برای ادامه تحصیل راهی انگلستان شد و در آنجا با گروه های مختلفی آشنا شد. در تابستان ۱۳۸۸، علی‌نژاد مدتی را در ایالات متحده آمریکا به سر برد و تلاش کرد با باراک اوباما مصاحبه کند ولی با وجودی که ویزای آمریکا به منظور مصاحبه با اوباما به او داده شده بود، تا زمان پایان مهلت ویزایش، موافقت دولت آمریکا با درخواست مصاحبه نهایی نشد و علی‌نژاد به انگلستان برگشت.
 

صفحه آزادی های یواشکی 

مسیح علی‌نژاد در اردیبهشت ۱۳۹۳ شمسی صفحه ی آزادی یواشکی زنان در ایران را در فیس‌بوک راه‌اندازی کرد که در آن زنان ایرانی عکس‌هایی از خودشان را منتشر کرده و درباره ی تجربه‌هایشان از نبود آزادی پوشش برای زنان ایرانی و آرزوها و خواسته‌هایشان در این مورد حرف می‌زنند. این صفحه بیش از ۱ میلیون دنبال‌کننده دارد.

راه‌اندازی و فعالیت در این صفحه با واکنش بسیاری از مسئولان مواجه شد و کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران یکی از نخستین افرادی بود که به صورت رسمی نسبت به این صفحه واکنش نشان داده بود. او در بخشی از خطبه‌های نماز جمعه گفته بود: «گاهی در برخی از نقاط شهرها، روسری‌ها برداشته می‌شود و بی‌حجابی کامل دیده می‌شود. انواع بی‌حجابی از طریق ماهواره و اینترنت به خانه‌ها راه پیدا کرده‌ است».
 

کمپین چهارشنبه های سفید و دوربین ما اسلحه ما 



 
مسیح علینژاد در برنامه ای به اسم تبلت در شبکه ماهواره ای VOA یا صدای آمریکا همچنین کمپین های دیگری به راه انداخت که در آن از زنانی که در ایران زندگی میکنند میخواست که در روزهای چهارشنبه با شال یا روسری سفید بیرون بیان و یا در مواجهه با افرادی که نهی از منکر میکنند گوشی هاشون و دربیارن و ازشون فیلم بگیرند تا در دنیای مجازی و شبکه های ماهواره ای پخش شود. 
 

کاسبی مالی معصی علی‌نژاد برای فشار علیه مردم ایران

وی اخیرا در شبکه تلویزیونی سعودی ایران اینترنشنال پروژه پولساز جدید خود را مطرح می‌کند؛ تحریم ورزش حرفه‌ای ایران. موضوعی که توسط فرد دیگری که روی خط رسانه سعودی آمده است به شدت مورد اعتراض واقع میشود و وی بیان می‌کند که علی‌نژاد تازه به خارج از کشور فرار کرده است و پیشتر چهل سال است با همین روش‌ها ایران تحت فشار قرار می‌گیرد، اما این موارد به هیچ وجه جواب نمی‌دهد.

این عنصر ضدانقلاب با توسل به روش‌های ترامپی مثل هوچی‌گری، "شلوغ‌بازی" و حملات شخصی سعی می‌کند انتقاد دقیق طرف مقابل رو خفه و بی‌اثر کند. این نحوه برخورد را در اکثریت "اپوزیسیون" می‌توان دید، اما موضوع قابل توجه خط بطلان و شکست خورده دانستن چنین پروژه‌هایی است که حتی ضدانقلاب هم به آن معترف است.

این طرح که به طور کاملا مستقیم مانند تحریم‌های اقتصادی مردم و ورزشکاران حرفه‌ای را هدف قرار داده است ماهیت عناصر ضدانقلابی مانند مسیح علینژاد را به خوبی نشان می‌دهد.

جالب است که طراحی سازماندهی شده خاصی در این راستا صورت گرفته است و چندی پیش «شیرین عبادی» فردی که جایزه صلح نوبل را کسب کرده است به این کمپین پیوست. اظهارات وی در تحریم ورزش ایران به شدت مورد انتقاد قرار گرفت و منتقدان وی را در جایگاه کسانی، چون «آنگ سان سوچی» که مانند وی جایزه صلح نوبل گرفته، اما در جنایت علیه بشیریت (مسلمانان میانمار) دست داشتند نشاندند.
 

اعلام برائت خانواده از مسیح علینژاد



 
سال ها بود شنیده می شد که خانواده علی نژاد انقلابی هستند و از اقدامات ساختارشکن وی به شدت گله مندند. خانواده علینژاد اعلام کردند که ده سال در مقابل ایشان سکوت کردیم اما هنگامی که دیدیم در مقابل رهبری ایستاده اند دیگر تحملش را نداشتیم و از داشتن او اعلام برائت کردیم.

برای اولین بار خواهر وی در مراسم «دختران انقلاب» در سال 97 از «مسیح» اعلام برائت کرد. وی در این همایش خطاب به مقام معظم رهبری گفته بود:

نوه ارشد یک مرد انقلابی و غیرتمند از شمال کشور هستم؛ خانواده من محکم و استوار در امتداد راه شهیدان ایستاده اند. ما پیرو دین و مذهبی هستیم که امام حاضرمان(عج) الگوی خود را حضرت زهرا(س) می داند. چنانچه هرکسی حتی جگرگوشه یمان، حتی پاره تنمان، قدم و قلمی بر خط قرمزهای مردم مسلمان ایران بگذارد، ما هم همانند شما مردم در برابرش ایستاده ایم و تا آخر می ایستیم. عرض شرمندگی آقا، عرض خضوع آقا، ما آنچه باید انجام دهیم انجام می دهیم. ما هم جان ناقابلی داریم که در دست گرفته و در راه انقلاب فدا خواهیم کرد برای ما دعا کن. عرض شرمساری به زنان باحجاب و مردان غیور سرزمینم دارم.کسی چه می داند معنای این خواهرانه ها را؟ چگونه کسانی در کنار ما فریاد دلسوزی سر می دهند و می گویند برقص تا برقصیم! مردم ما سالهاست رقص چمران گونه میانه میدان دارند! پس بتاز تا بتازیم!
 

توییتر


 







منبع:
1.تسنیم / مبنای صدور حکم بدوی برادر مسیح علی نژاد؛ از ایجاد شبکه داخلی ضدانقلاب تا نگارش کتاب با حمایت سرویس های جاسوس
2.قطره / بیوگرافی و زندگینامه مسیح علی نژاد
3.باشگاه خبرنگاران جوان / کاسبی مالی معصی علی‌نژاد برای فشار علیه مردم ایران / نوکر کاخ سفید باز چه نقشه‌ای در سر دارد؟
4.سبزپندار / مسیح علی نژاد کیست؟ | بیوگرافی مسیح علی نژاد
توییتر 
** درج توییت های کاربران توییتر نشان از تایید یا رد آنها نیست و صرفا برای آگاهی مخاطبین درج می شود.