قدرت نظامی انگلیس در انتهای راه
انگلیسیهای دروغگو حالا چپ و راست از ناو دیاموند عکس منتشر میکنند که سالم است و هیچ مشکلی ندارد! انگلیسیها که به شدت تحت فشار بودند و از بابت هدف قرار گرفتن ناو جنگی پیشرفتهشان توسط یمنیها عصبانی، دست به تصاویر آرشیوی بردند و چند عکس منتشر کردند که بله، ناو دیاموند هیچ مشکلی ندارد و دارد به سلامت به انگلیس باز میگردد
انگلیسیها اگر راست میگویند و عرضه داشته و دارند در همان روزهایی که ما نوشتیم و گفتیم چند خبرنگار را روی ناو میبردند و پخش زنده میکردند، یا اینکه اگر همین الان هم راست میگویند (با وجود اصلاح ظاهری و رنگآمیزی) خبرنگارهای مستقل را ببرند تا از این ناو بازدید کنند! اینها آنقدر شیاد و دروغگو هستند که سر عدهای سادهلوح را شیره مالیده و آنها هم باور میکنند.
ناو انگلیسی دیاموند سه بار هدف قرار گرفت و بعدها صدایش درخواهد آمد. این ناو پس از آنکه هدف قرار گرفت حتی یک بار هم در ماموریت رزمی شرکت نکرد و وسط چند کشتی و در یک درگیری سنگین 18 ساعته که میان ارتش یمن و ائتلاف آنگلوساکسونها روی داد، توانست از تیررس ارتش یمن خارج شود. حالا انگلیسیهای دروغگو هر چه دوست دارند بگویند، کسی که این ناو را با موشک زد، سابقه زدن ناوهای سعودی و امارات را هم دارد و اصلا غریبه نیست!!
ناو هواپیمابر شازده ولزشون هم تکان نخورد!
در حالی که چند شیفته انگلیس در فضای مجازی ایران روزی نیست که به تعریف و تمجید از ناوهای جنگی و نیروی دریایی انگلیس نپردازند و به عنوان مثال ناوهای انگلیسی را که حتی قدرت شلیک یک موشک به سمت یمن نداشتند و بعد از هدف قرار گرفتن توسط ارتش این کشور ناچار به فرار از دریای سرخ شدند لحظه به لحظه دنبال کرده و میکنند حالا باید بابت خراب شدن دومین ناو هواپیمابر انگلیسیها عزادار شوند! چند روز پیش اعلام شد که ناو هواپیمابر الیزابت انگلیسیها به مشکل برخورده و نمیتواند در رزمایش ناتو در شمال اروپا مشارکت کند و ناو هواپیمابر شاهزاده ولز جایگزین آن خواهد شد!
اما حالا خبر رسیده که این یکی هم هم کم آورده و نمیتواند عازم این رزمایش شود! رسانههای انگلیسی میگویند ناو شاهزاده ولز قرار بود جایگرین «اچاماس ملکه الیزابت» ناو هواپیمابر دیگر این کشور شود که هفته گذشته و به دلیل «نقص فنی» نتوانست در این رزمایش شرکت کند. ناو هواپیمابر الیزابت قرار بود یکشنبه گذشته پایگاه نیروی دریایی در بندر پورتسموث را ترک کند و رهبری بیش از ۴۰ کشتی جنگی در بزرگترین رزمایش ناتو از زمان جنگ سرد را برعهده بگیرد. رزمایش «مدافع استوار» ناتو بزرگترین رزمایش برگزار شده از سوی این ائتلاف از زمان جنگ سرد تاکنون، ماه مارس در سواحل نروژ در منطقه قطب شمال برگزار خواهد شد. با این حال، اعزام این ناو سه میلیارد پوندی در دقیقه ۹۰ و به دلیل نقص فنی و بروز «مشکل در میل پروانه ناو در جریان آخرین بازرسیها» لغو شد.
نگونبختی نیروی دزدان دریایی انگلیس نیز همچنان ادامه دارد و ناو شاهزاده ولز هم ۱۸ ماه پس از اینکه در جزیره رایت دچار نقص فنی شد، به دلیل مشکل مشابه ناو ملکه الیزابت فعلا نمیتواند در رزمایش ناتو شرکت کند. رسانه انگلیسی «پرس آسوسیشن» خبر داده پس از اعلام خبر عدم اعزام ناو ملکه الیزابت به رزمایش ناتو، نیروی دریایی انگلیس سخت مشغول کار شد تا ناو شاهزاده ولز را برای رزمایش اعزام کند.
این رسانه نوشته روز یکشنبه و در حالی که مردم در بندر پورتسموث به تماشای شاهزاده ولز ایستاده بودند و قایقهای پلیس هم امنیت منطقه را تامین کرده بودند، این ناو ۶۵ هزار تنی بهرغم رعایت تمام پروتکلها نتوانست از اسلکه خارج شود. (فکر کنم لنگرش به پروانهاش گیر کرده بود یا اینکه روح سرگردان ملکه مقبور دو دستی پروانه کشتی را چسپیده بود تا تکان نخورد!!) اما پس از گذشت ۲۰ دقیقه، مردمی که در بندر تجمع کرده بودند، شروع به پراکندهشدن کردند چراکه زمزمههایی پیچید مبنی بر اینکه شاهزاده ولز حرکت نخواهد کرد. یکی از حاضران میگوید: «امیدوارم دوباره خراب نشده باشد».
یک سخنگوی وزارت جنگ انگلیس میگوید حرکت کشتی به تعویق افتاده است و درباره برنامه آینده اعزام شاهزاده ولز به رزمایش اطلاعرسانی خواهد شد. او به علت تعویق اعزام دقیقه نودی شاهزاده ولز اشاره نکرد اما گفت: «ناو هواپیمابر شاهزاده ولز با توجه به اوضاع جزرومد و همچنین شرایط آبوهوایی، بزودی از پورتسموث سفر خود را آغاز میکند».
میدانید نکته مهم و جالب ماجرا کجاست؟ اینجاست که انگلیسیهای پررو و پرمدعا میخواهند با همین نیروی دریایی فشل به جنگ روسیه و چین بروند! انگلیسیها که از ابتدای هزاره جدید و پس از اشغال افغانستان و عراق همراه با امریکاییها متوجه شدند که امریکا دیگر توان دریایی و نظامی چندانی ندارد، یک سیاست گسترده در حوزه دریایی را در پیش گرفتند که هدف نهاییاش احیای قدرت دریایی این کشور برای حضور در اقیانوسهای مختلف بود. به همین منظور علاوه بر دو ناو هواپیمابر، چندین طرح مختلف برای ساخت رزمناور و فریگیت و زیردریایی را در پیش گرفتند و با تخصیص بودجهای هنگفت در این سالها برای ساخت این ناوها تلاش مضاعف کردند.
اما از زمانی که این کشتیها ساخته شدهاند، روزی نیست که دچار مشکل نشوند یا حاشیهای برای آنها پیش نیاید. در واقع، انگلیسیها جنگندهای هم برای این ناوهای هواپیمابر نداشتند و به همین دلیل به سراغ اف-35 در نسخه بی رفتند و تقریباً 48 فروند برای استقرار در این دو ناو هواپیمابر سفارش دادند. همچنین آنها 80 فروند دیگر هم برای نیروی هوایی خود از نسخه A این جنگنده سفارش دادند که حدود 10 میلیارد پوند برایشان هزینه در بر داشت. ناو الیزابت در سال 2017 و شاهزاده ولز هم در سال 2019 وارد خدمت شدهاند. هر کدام هم باید 24 فروند اف-35 نسخه بی داشته باشند! اما این جنگندهها هیچ یک از استاندارهای مدنظر انگلیسیها را پاس نکرد و باعث شد تا با لغو مشارکت خود در ساخت این جنگنده به همان تعدادی که دریافت کرده بودند، بسنده کنند.
نکته مهمتر آنکه قرار بود ناو هواپیمابر الیزابت انگلیسیها در شمال دریای سرخ مستقر شده و جایگزین ناو آیزنهاور امریکا شود که با توجه به مشکلات زیاد و متعدد پیش آمده، چنین اتفاقی روی نخواهد داد. حالا یک عدهای روزانه در مورد نیروی دریایی انگلیس بنویسند و بگویند که فلان میکند و این توانایی را دارد. در مورد ناو دیاموند هم نکته قابل گفتن آنکه برخلاف ادعاهایی که در رسانههای انگلیسی در مورد تعداد پهپادها و موشکهایی که توسط این رزمناو پدافندی هدف قرار گرفته، کیل مارکهایی که روی بدنه آن نقش زدهاند یک چهارم این تعداد را نشان میدهد!
دوران حضور انگلیسیها در دریاها به سر آمده است. امریکاییها که فکر میکردند اگر با یمنیها در افتاده و برخی مواضع آنها را بمباران کنند یا با شلیک موشک دست به بزرگنمایی بزنند همه چیز تمام است و آنها ترسیده و دیگر به سمت کشتیهای صهیونیستها شلیک نمیکنند اما همه دنیا ملاحظه کرد (و خود آنگلوساکسونها بیش از همه) که دیگر کسی از آنها واهمهای ندارد و میتوانند بیشترین آسیب را به آنها برسانند. تنها گزینهای که پیش روی این قوم متجاوز و ویرانگر قرار دارد، دروغگویی و لاپوشانی در مورد حملاتی است که یمنیها به آنها کرده و آسیبهایی که دیدهاند، است.
اخبار مرتبط
تازه های اخبار
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}