اگر خداوند متعال به کسي مقام داد نبايد خود را گم کند
به گزارش ايسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، اين استاد حوزه در ديدار جمعي از پرسنل سپاه پاسداران شرکت کننده در دوره بصيرت به ويژگي بشر پرداخت و گفت: يکي از ويژگيهاي انسان اين است که اگر به مقام و پستي دست يافت، نبايد ارتباط خود را با ديگران قطع کند، مردانگي اين است که اگر مقام گرفت بايد فروتن باشد.
وي بيان داشت: نبايد نزاع در ميان مردم گسترش يابد و انسان در مقام انتقام از ديگران باشد و کسي به مقام ميرسد هيچگاه در صدد انتقام گرفتن نباشد.
علوي گرگاني به ويژگي ديگر بشر پرداخت و افزود: ويژگي ديگر انسان اين است که با وجود ضعف مالي انفاق ميکند و مال خود را در راه خدا انفاق کرده و خشنودي حضرت احديت را به دست ميآورد
تازه های اخبار
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}