معاون وزیر خارجه در دولت سابق ،اظهارات دنیس راس مشاور اوباما را تکذیب کرد.
دنیس راس اخیراً در مصاحبه با نیوزویک گفته بود معاون وزیر خارجه ایران در سال 2003 نامه ای به مقامات آمریکایی تسلیم کرد که در آن تعهد شده بود ایران از سیاست حمایت نسبت به حزب الله لبنان و مردم فلسطین دست بردارد.
صادق خرازی این سخنان را تکذیب کرد و گفت اصل قضیه این است که آمریکایی ها در سال 2003 به صورت غیررسمی از طریق سفارت سوئیس متن بدون امضایی را فرستادند و در آن چارچوبی برای گفت وگو مطرح کردند ولی در آن متن صحبتی از شناسایی اسرائیل یا عدم حمایت از حزب الله نبود. معذلک این فرایند با سیاست ایران سازگاری نداشت و آنها هم آمادگی نداشتند و موضوع منتفی گردید... من هم در آن زمان در سفارت ایران در فرانسه بودم. ایران در واکنش به چنین متن غیر قابل قبولی، دیدگاه مستدل خود را که مبتنی بر اصول حکمت، عزت و مصلحت بود همان موقع به صورت غیر رسمی به واسط اعلام داشت.
وی  از رسانه های خبری خواست به مصداق دستور دینی «اگر فاسقی خبری برای شما آورد، ابتدا آن را راستی آزمایی ]تحقیق و تبیین[ کنید» صحت و سقم ادعای بیگانگان را بررسی کنند و در دام آنها نیفتند.
صرف نظر از صحت و سقم توضیح آقای صادق خرازی (همکار این روزهای محافل مدعی اصلاح طلبی برای تخطئه دیپلماسی دولت اصولگرا) باید توجه داشت که وی می گوید «من آن زمان سفیر ایران در پاریس بودم» و دنیس راس مدعی است «معاون وزیر خارجه ایران» چنان نامه ای را ارسال کرده است. همچنین تلاش برخی مدعیان اصلاح طلبی برای ارتباط گیری پنهان با محافل آمریکایی از جمله تلاش برای گسیل کردن برخی نمایندگان مجلس (نظیر بای سلامی، با اعترافاتی که شخص وی کرده) غیر قابل انکار است و فقط موضوع اخیر را باید به اعتبار آنچه آقای خرازی اذعان می کند و شهادت می دهد شاهدی بر این واقعیت گرفت که آمریکایی ها قابل اعتماد نیستند و برخی دستپاچگی ها و ذوق زدگی های نسنجیده در سال های اخیر صرفاً خطایی استراتژیک و اعتماد به دولتی نیرنگ باز بوده است، اگرچه برخی محافل با تعمد و غرض ورزی کوشید کشور را وارد این تله کنند.