روغن ارزان شد
سازمان حمايت اعلام كرد: در راستاي روند كاهش قيمتهاي جهاني و تاثير آن بر توليدات داخلي و با پيگيري سازمان حمايت و همكاري توليد كنندگان روغن نباتي، قميتهاي روغن نباتي در بازار داخلي باز هم كاهش يافت.
روابط عمومي سازمان حمايت مصرفكنندگان و توليد كنندگان اعلام كرد: با توجه به روند كاهش قيمتهاي جهاني غلات و تاثير آن بر روي توليدات داخلي و با عنايت به برنامههاي سازمان حمايت مبني بر اعاده حقوق مصرف كنندگان و نظارت بر عرضه صحيح كالا و خدمات در بازار با اعمال قيمتهاي جديد كاهشي با پيگيري اين سازمان و همكاري صورت گرفته توسط توليد كنندگان صنايع روغن نباتي بهشهر، ماهيدشت كرمانشاه و كشت و صنعت شمال، قيمت روغن نباتي در بازار داخلي باز هم كاهش يافته و از دهم ديماه سال جاري اين محصولات با 20 درصد كاهش قيمت در بازار داخل عرضه ميشود.
سازمان حمايت با تاكيد بر ضرورت رعايت قيمتهاي اعلام شده از سوي واحدهاي عمده و خرده فروش تصريح كرده است كه با مشاهده هر گونه تخلف در اين زمينه با هماهنگيهاي انجام شده بازرسان ويژه اين سازمان و همچنين بازرسان سازمان بازرگاني در سراسر كشور با متخلفان برخورد قاطع خواهند داشت
تازه های اخبار
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}