در حالی که دفتر خاتمی اعترافات تاجبخش در دادگاه کودتای مخملی را تکذیب کرده بود و گفته بود خاتمی هیچ دیداری با جورج سوروس انجام نداده است، سوروس در سخنرانی چند شب قبل خود به چندین دیدار خود با خاتمی در آمریکا و ایران اشاره کرد.

چندی پیش که دفتر محمد خاتمی دیدارهای وی با "جورج سورس" را تکذیب کرد شاید تصور نمی‌کرد که روزی این دیدارها از سوی خود سوروس تائید شود.
 
دادگاه چهارم بود که یحیی کیان تاج بخش از متهمان کودتای مخملی در بخشی از اعترافات خود به دیدارهای خاتمی با رئیس بنیاد سوروس یعنی کسی که از او را به عنوان پدر انقلاب‌های مخملی نام برده می‌شود اشاره کرد.
 
وی که خود نماینده بنیاد سوروس بود، در اعترافاتش گفته بود: "اگر یکی از اولین نمونه‌های براندازی را ارتباط سفر عطریانفر به بنیاد سوروس قبل از 1376 بدانیم می‌توان نهایت آن را ملاقات مستقیم سید محمد خاتمی همراه ظریف با سورس در نیویورک در سال 1385 دانست که این یک ارتباط مستمر بوده و ادامه داشته است."
 
به دنبال انتشار این بخش از اعترافات تاجبخش، دفتر محمد خاتمی تکذیبیه‌ای منتشر کرد و هرگونه دیدار خاتمی و سوروس را تکذیب کرد.
 
در بخشی از این تکذیبیه آمده بود: "فارغ از اینکه این گفته‌ها در چه شرایطی بوده است و اصولاً فاقد هرگونه اعتباری می‌باشد؛ در عین حال اعلام می‌دارد این قبیل ادعاها اساساً کذب و عاری از حقیقت است و بجا است مسؤولان امر از گسترش این بداخلاقی‌ها و اعمال خلاف شرع و قانون که آثار سوء آن قبل از اینکه متوجه افراد باشد به نظام جمهوری اسلامی لطمه می‌زند جلوگیری به عمل آورند."
 
اما شامگاه 11 سپتامبر 2009 سوروس در سالن اجتماعات هتل بین المللی ترامپ نیویورک، سخنرانی کرد؛ جایی که خاتمی و یا دفتر او دیگر نمی‌تواند سخنان مطرح شده را با عبارات "تحت فشار بودن" یا "اعتراف گیری" برچسب بزند.
 
وی در میان سخنانش نه تنها از یک دیدار با خاتمی سخن نگفت، بلکه همانطور که تاجبخش اعتراف کرده بود به چندین دیدار میان رئیس دولت اصلاحات و پدر انقلاب مخملی اشاره کرد.
 
سوروس که در جمع مدیران و فعالان تعدادی از سازمان های غیردولتی امریکا سخن می‌گفت به تلاش موسسه "جامعه باز" برای ارتباط با جریان‌های فکری "سکولار" در جهان اسلام اشاره کرد و گفت: "یکی از بهترین جلساتی که من در ارتباط با پیشبرد دمکراسی در جهان اسلام و به ویژه ایران در آن حضور یافتم، ملاقاتی بود که در روز سه‌شنبه 14 سپتامبر 2006 با محمد خاتمی رییس جمهور سابق ایران برگزار کردم."
 
وی همچنین با "جذاب" خواندن این دیدار گفت که تاریخ آن به این جهت در حافظه‌اش ثبت شده که حدود 10 سال در انتظار دیدار خاتمی بوده است!
 
پدر انقلاب مخملی در بخشی دیگر از سخنانش فاش کرد: "به خاتمی گفتم با اینکه تعداد بسیاری از شهروندان سرخورده ایرانی از تغییرات اساسی در ساختار سیاسی ایران حمایت خواهند کرد اما آنان هنوز فاقد "گروه های سازماندهی شده" برای پشتیبانی از یک انقلاب (براندازی) هستند."
 
سوروس افزود: خاتمی انتخاب احمدی نژاد را حرکتی در جهت تثبیت بیشتر قدرت رهبر مذهبی ایران ارزیابی کرد و معتقد بود که در دوران احمدی نژاد جامعه مدنی تحت فشارهای بیشتری قرار گرفته است.
 
وی با بیان اینکه خاتمی در این دیدار به عنوان رهبر مخالفان ایران سخن می‌گفت ادامه داد: خاتمی در این جلسه به من گفت که کلید قفل بسته شده سیاست در ایران تنها و تنها فشارهای اجتماعی و کمپین‌های وابسته به جنبش‌های دانشجویی، کارگری و زنان است که باید خواسته‌های گروهی و شعار تغییر را از درون دفاتر دربسته خود به سطح معابر عمومی منتقل کنند.
 
سی و هشتمین اجلاس مجمع جهانی اقتصاد داووس در ژانویه 2007 زمانی بود که به گفته جورج سوروس ملاقات بعدی او با خاتمی انجام شد.
 
وی در خصوص این دیدار گفت که متوجه شده خاتمی رادیکال‌تر شده است تا آنجا که وی به دلیل برخی مشکلات سیاسی و حذف سیاسی گسترده همکارانش ناچار شد اجلاس داووس را نیمه کاره به مقصد تهران ترک کند.
 
سوروس در ادامه به ملاقات دیگری اشاره کرد که در تهران انجام گرفت.
 
وی درباره این دیدار که دو سال قبل از روی کار آمدن دولت نهم انجام شد گفت: این دیدار با دعوت رسمی دولت سابق ایران صورت گرفت که این فعالیت‌ها با آگاهی دولت امریکا و در تبعیت کامل از مجوزهای ویژه صادر شده از سوی دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وابسته به وزارت خزانه‌داری امریکا انجام شده است.
 
گفتنی است محمد خاتمی تا این لحظه واکنشی نسبت به اظهارات جورج سوروس انجام نداده و هیچ بیانیه و تکذیبیه‌ای نیز منتشر نکرده است!