به تازگی ماده مخدری به نام تجاری BT در فروشگاه‌های تهران و برخی شهرستان‌ها به فروش می‌رسد.
 
مدت‌هاست که خبر‌های مربوط به حوزه اعتیاد تکراری شده و دیگر احساس مسئولیت همانند سابق وجود ندارد نیرو‌های انتظامی هم از وضع موجود عاصی شده و دست به دامان خانواده‌ها شده‌اند. مواد مخدر در شکل‌ها و رنگ‌‌های گوناگون تنوعی را رقم زده که حتی کارشناسان نیز دیگر برخی از آنها را نمی‌شناسند. آنها چند وقتی هست که زنگ خطر را نواخته‌اند و هشدار‌های جدی خود را هر چند از سر دلسوزی ولی با بی‌مهری جامعه نادیده انگاشته‌اند.
 
دیگر حوزه مصرف از تریاک و مشتقاتش خارج شده و خشخاش افغانستان نیز جایگاه سابق خود را ندارد چرا که مرز اعتیاد هم‌اکنون در همین نزدیکی‌هاست شاید در همسایگی‌تان.
 
پس از هجوم بی‌سابقه مخدرهای جدید و کنار گذاشته شدن مواد افیونی سنتی، به تازگی تمامی تلاش توزیع‌کنندگان مواد مخدر بر آلوده کردن جوانان به خصوص قشر دانش‌آموز متمرکز شده است.
 
به تازگی ماده مخدری به نام تجاری BT در فروشگاه‌های تهران و برخی شهرستان‌ها به فروش می‌رسد.
 
این ماده مخدر در بسته‌هایی سبز رنگ و با طعم انواع میوه‌ها به مردم خصوصاً جوانان عرضه می‌شود.
 
BT محصول کشور هندوستان است و نحوه استعمال و اثرات آن نیز همانند ماده مخدر "ناس " می‌باشد.
 
این ماده مخدر بیشتر در اطراف مدارس و دانشگاه‌ها به فروش می‌رسد.
 
اعتیاد، تحریک و سرخوشی، گیجی و احساس خارج شدن بخار سرد از مغز، از دست دادن تعادل روحی و رفتاری از عوارض روانی این ماده مخدر است.
 
دکتر بهرام یگانه نیز در گفتگو با ایسنا، با هشدار نسبت به روند پرسرعت شیوع مصرف اعتیاد آورهای صنعتی و روانگردان‌ها در کشور گفت: متاسفانه طبق ارزیابی‌ها، از دو هزار و 500 نوع اکستازی که در دنیا به اشکال مختلف وجود دارد، یک ‌هزار و 800 نوع آن معادل 72 درصد از مجموع انواع شناسایی شده از این روانگردان‌ها در ایران وجود دارد و مصرف می‌شود که این موضوع هم جای تعجب دارد و هم تاسف. وی افزود: داروی اعتیادآور محرک "شیشه" نیز دارای چهار نوع مختلف در دنیاست که با کمال تاسف هر چهار نوع آن نیز در ایرن وجود دارد.
 
رئیس انجمن مبارزه با آسیب‌های رفتاری اظهار کرد: از چهار گروه آمفتامین‌ها نیز اعم از "آمفتامین‌های اساسی"، "مت آمفتامین‌ها" و دو نوع "آمفتامین‌های توهم‌زا" هر چهار گروه کاملا در ایران موجود است و مصرف می‌شود.
 
وی یادآور شد: بخشی از آمفتامین‌ها در بازار ایران به صورت "شکلات رژیمی" (شکلات "یابا") و بخشی دیگر به صورت "آدامس" در ایران توزیع شده است که این موضوع شدت خطر موجود در مورد شیوع مصرف اعتیادآورهای صنعتی در ایران را می‌رساندیگانه تصریح کرد: متاسفانه هنوز بسیاری از خانواده‌ها از توزیع آمفتامین‌ها به صورت "شکلات" و "آدامس" آگاهی ندارند و این در حالیست که "شکلات‌های آمفتامین" با تبلیغات کاذبی چون "بدون قند" و غیره، در بازار مصرف ایران توزیع شده‌اند و عمدتا در مهمانی‌های شبانه جوانان همچون "تنقلات" عرضه و مصرف می‌شوند.
 
این کارشناس آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد همچنین خاطرنشان کرد: بر این اساس با کمال تاسف قاچاقچیان، سودجویان و گردانندگان شبکه‌های قاچاق اعتیادآورهای صنعتی و روانگردان‌ها بسیار پرسرعت‌تر و خلاقانه‌تر از ما در ایران در حال حرکت و باز کردن مسیر سودجویی خود در کشورمان هستند.
 
بر اساس همین تحقیقات، BT نام ماده مخدر دیگریست که در بسته‌هایی سبز رنگ و با طعم انواع میوه‌ها به مردم خصوصا جوانان عرضه می‌شود. این ماده محصول کشور هندوستان است و نحوه استعمال و اثرات آن نیز همانند ماده مخدر ناس می‌باشد. این ماده مخدر بیشتر در اطراف مدارس و دانشگاهها بفروش می رسد. اعتیاد، تحریک و سرخوشی، گیجی و احساس خارج شدن بخار سرد از مغز، از دست دادن تعادل روحی و رفتاری از عوارض روانی این ماده مخدر جدید است.