فاجعهای در راه غزه است
یک کارشناس مسائل خاورمیانه، احداث دیواری فولادی در مرز مصر و نوار غزه به همراه کانال مجاور آن را عاملی برای نابودی زمینهای کشاورزی غزه دانست و افزود: غرب، رژیم صهیونیستی و مصر، نابودی غزه و ساکنان آن را هدف قرار دادهاند.
سعدالله زارعی کارشناس مسائل خاورمیانه با ابراز تاسف از بیتوجهی کشورهای اسلامی نسبت به اقدامات جنایتکارانه دولت مصر و احداث دیوار فولادی در مرز با غزه گفت: مصر از سه الی چهار ماه پیش ساخت دیوار فولادی با غزه را با عنوان تلاشی برای تضمین امنیت ملی مصر آغاز کرد ولی در واقع ساخت این دیوار برای تضمین امنیت رژیم صهیونیستی و اعمال حداکثر فشار به مبارزان ساکن در غزه دنبال شده است.
اقدام دولت مصر باعث نابودی غزه و مهاجرت ساکنان آن میشود
وی افزود: این دیوار که به طول 11 کیلومتر در مرز رفح در جنوب نوار غزه و به عمق 30 متر در حال احداث است، از آلیاژهایی تشکیل شده که از نظر سازندگان آن "نفوذناپذیر" است و مصریها در بخش شمالی این دیوار فولادی یعنی حدفاصل دیوار تا جنوب غزه، در حال احداث کانال بزرگ آبی هستند و درصدد هستند تا آبهای دریای مدیترانه را به این منطقه متصل کنند یعنی ساخت دیوار فولادی جهت جلوگیری از استفاده از تونلها و یک کانال آبی از طریق لولههای فولادی با هدف جاری ساختن آب در تونلهای فلسطینیها و تخریب آنها.
این کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان اینکه مصریها گمان میکنند که با اتصال این آبها، امکان حفر کانال برای فلسطینیها را از بین میبرند، تاکید کرد: با حفر این کانالها، به زودی منابع آب شیرین در غزه شور میشود و منابع و امکانات کشاورزی اعم از باغات و مزارع به طور کلی از بین میرود و غزه عملاً تبدیل به منطقهای لمیزرع و غیرقابل سکونت میشود.
زارعی با بیان این که با این اقدامات دولت مصر و حفر این کانال مقدمات، مهاجرت گسترده فلسطینیها و خالی شدن غزه فراهم میشود، تصریح کرد: علیرغم ابعاد گسترده جنایات مصر، این اقدامات مورد توجه کشورها و دولتهای اسلامی قرار نگرفته است.
رسانهها باید ابعاد این فاجعه را بازگو کنند
این کارشناس مسائل خاورمیانه جنایات مصر علیه ساکنان غزه را قابل اثبات دانست و گفت: رسانهها وظیفه دارند این حقایق را بازگو کنند و ابعاد این فجایع را بیان کنند. از نظر حقوقی نیز اقدامات ضد بشری مصر علیه غزه قابل اثبات است. اگرچه مصر این کانال را در خاک خود و در صحرای سینا احداث میکند ولی مصریها در آنجا سکونت ندارند و حفر کانال به طور مستقیم زندگی ملت مجاور را به مخاطره میاندازد و از نظر حقوقی محکوم است.
وی مطرح کردن ابعاد این فجایع از طریق دیپلماتها را نیز ضروری دانست و افزود: سازمان کنفرانس اسلامی هم وظیفه دارد در خصوص این موضوع جلسه ویژه تشکیل دهد و کشورهای حوزه مقاومت که در طول جنگ غزه از فلسطین حمایت کردند، میتوانند با رایزنیهای متقابل و مشترک جبههای را علیه اقدامات دولت مصر تشکیل دهند.
راهاندازی فرودگاه بینالمللی غزه ضروری است
زارعی راهاندازی فرودگاه بینالمللی غزه را برای شکستن این حصار ضروری دانست و گفت: با راهاندازی فرودگاه بینالمللی غزه و رفتو آمدهای بینالمللی از سوی کشورهای حوزه مقاومت، این حصار شکسته میشود که البته هیچ تناقضی هم با موازین حقوقی و منطقی ندارد.
وی اعزام ناوگانها و کشتیهای کمکهای بشر دوستانه به غزه را نیز ضروری دانست و گفت: این کار همراه با مخاطرات فراوان همراه است اما پذیرش حدی از خطر برای دفاع از کشور مقدس فلسطین و اثبات جنایات دولت مصر که به پشتوانه آمریکا و رژیم صهیونیستی صورت میگیرد، لازم است.
/2759/
تازه های اخبار
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}