موسوی در مقام معارضه با نظام و امتیازگیری است
مرتضی نبوی با بیان اینکه موسوی هنوز بر ادعاهای بی معنا و واردآوردن اتهامات غیرمنصفانه به نظام اصرار دارد، اظهار داشت: ممکن است بیانیه اخیر موسوی نسبت به دیگر بیانیه هایش و پیشنهادهایش رقیقتر باشد ولی اتهاماتی که وی به نظام زده، ناجوانمردانه است.
مرتضی نبوی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مدیر مسئول روزنامه رسالت در گفتوگویی به تحلیل حوادث سیاسی روزهای اخیر پرداخت.
از جمله مسائلی که آقای نبوی به آن اشاره کرده مسایل پس از انتخابات ریاست جمهوری، بیانیه هفدهم میرحسین موسوی، نامه سرگشاده محسن رضایی به رهبر معظم انقلاب و چگونگی برخورد با سران فتنه توسط قوه قضاییه است.
وی در ابتدای این مصاحبه با بیان اینکه حوادث پس از انتخابات با یک سری اعتراضات شروع و تبدیل به فتنه شد، به مواضع سران قتنه اشاره کرد و گفت: این افراد مدیریت یک جریان ضد فرهنگی را بر عهده دارند که با فرهنگ بومی، انقلاب و ارزشهای جمهوری اسلامی ایران در تناقض است و این مسئله بارها در شعارهایشان مانند جمهوری ایرانی، نه غزه نه لبنان، مرگ بر اصل ولایت فقیه و همچنین اعمال ننگینشان مانند پاره کردن تصویر امام و اهانت به مهمترین مقدسات ما یعنی عاشورا متجلی شده است.
آقای نبوی سیاست به کار گرفته شده سران فتنه را ابهام سازی دانست و گفت: سران داخلی فتنه از طرفی تظاهر به پایبندی به اصول انقلاب و نظام میکنند و ازسوی دیگر تمامی هنجار شکنیها را مورد تایید قرار میدهند و با ابهامسازی باعث جلب معارضین زیادی به سوی خود میشوند.
وی ادامه داد: طبق این طراحی تمامی منافقین، سلطنتطلبان، بهاییها و مخالفین نظام مانند کمربندی به هم وصل می شوند تا تئوری کودتای مخملی را پیش ببرند ولی خوشبختانه صبر نظام ماهیت این جریان و حمایت بیگانگان از آنها را روشن کرد.
راهپیمایی 9 دی، جراحتهای جریان فتنه به نظام را ترمیم کرد
مدیر مسئول روزنامه رسالت در بخش دیگری از این مصاحبه به راهپیمایی روز 9 دی اشاره کرد و با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران تولد دوبارهای یافت اظهار داشت: این راهپیمایی عظیم مردمی جراحتهایی را که این جریان فتنه به نظام و انقلاب وارد کرده بود، ترمیم و نظام را برای جهشی بزرگتر برای پیشرفت آماده کرد.
نبوی در ادامه به بیانیه اخیر میرحسین موسوی و برخی اظهار نظرها مبنی بر تغییر مواضع وی اشاره کرد و گفت: خط فکری موسوی به هیچ عنوان تغییر نکرده ولی هنوز سعی می کند که از اسم و اصالت امام(ره) و ادعای پایبندی به اصول نظام استفاده کند و در سوی دیگر تمامی هنجارشکنیها و حرکات ضد فرهنگی را در بیانیههایش تایید میکند.
وی با تاکید بر این که موسوی هنوز بر ادعاهای بی معنا و واردآوردن اتهامات غیرمنصفانه به نظام اصراردارد در مورد بند اول بیانیه اخیر موسوی مبنی بر طرح آشتی ملی اظهار داشت: این بند بیانیه، پرده را از اغراض وی کنار میزند؛ زیرا معمولا در کشورهایی بحث آشتی ملی مطرح میشود که گروهی معارض نظام وجود دارند و برای خود جایگاهی پیدا میکنند تا بدین واسطه نظام مستقر را وادار به مذاکره یا امتیازدهی کنند.
موسوی در مقام معارضه با نظام و امتیازگیری است
عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین افزود: این بند از بیانیه ثابت میکند که موسوی در مقام معارضه با نظام و امتیازگیری است که بدین واسطه غرض فاسد وی مشخص میشود در حالی که موسوی چنین حقی ندارد و برای دستیابی به مطالباتش باید از راه قانونی استفاده میکرد.
وی با تاکید بر اینکه وی دوسوم بیانیه موسوی فراتر از اتهامات غیرمنصفانه به نظام است، تصریح کرد: ممکن است بیانیه اخیر موسوی نسبت به دیگر بیانیه هایش و پیشنهاداتش رقیقتر باشد ولی اتهاماتی که وی به نظام زده، ناجوانمردانه است.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با اشاره به استقبال ضد انقلاب در خارج از کشور از مواضع موسوی گفت: اگر موسوی توفیق توبه پیدا کند و از خطاهای 7 ماه گذشته خود نزد مردم طلب عفو کند، بیگانگان برای دستیابی به مقاصد خود سراغ فرد دیگری میروند. بنابراین تفاوتی میان اشخاص وجود ندارد بلکه مهم، هدف، تئوری و نقشه بیگانگان در ایران است.
رضایی در دام معارضه با نظام قرار گرفته است
نبوی در ادامه این مصاحبه به نام سرگشاده محسن رضایی به رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: افرادی مانند رضایی و موسوی که طرح آشتی ملی را عنوان میکنند، دانسته یا ندانسته در دام معارضه با نظام قرار گرفتهاند و این مساله شایسته یک نظام جمهوری اسلامی با شعار مردم سالاری دینی نیست.
مدیر مسئول روزنامه رسالت با بیان اینکه نامه رضایی عجولانه و شتاب زده بود گفت: به نظر من برداشتی که رضایی از بیانیه موسوی دارد، اشتباه است، برادر رضایی در مقام دفاع از وی برآمده و دفتر وی نیز در بیانیهای تاکید کرده که رضایی همچنان سرباز رهبری است و نمیخواسته برای رهبر معظم انقلاب تعیین تکلیف نماید، با تمام ارادتی که به رضایی دارم نظر بنده این است که دقت بیشتری در این نامه کند و اگر به این نتیجه رسید که برداشتشان از این بیانیه اشتباهی رخ داده، صریحا بگویند اگر گفته شود، بهتر از توجیه این عمل است.
آقای نبوی در بخش دیگری از سخنان خود نیز در مورد شباهت بیانیه موسوی و خطبه هاشمی رفسنجانی اظهار داشت: بندهایی از بیانیه اخیر موسوی نیز شبیه پیشنهادهای هاشمی در خطبههای نماز جمعهاش است که در این خصوص میتوان گفت آزادی زندانیان سیاسی که باید روال قانونی خود را طی کند و اجازه برپایی تظاهرات نیز باید در چارچوب قانون باشد؛ مطمئنا هیچ نظامی قبول نمیکند که گروهی قانون را مستمسک براندازی نظام قرار دهد.
وی همچنین در خصوص علت تعلل قوه قضائیه برای محاکمه اغتشاشگران و سران فتنه گفت: با توجه به این که دقت نباید فدای سرعت در امور شود، در این شرایط تسریع در کار تا حدی که دقت را از بین نبرد، ضرورت دارد زیرا تسریع باعث می شود تاثیرگذاری مجاری قانونی بیشتر باشد و تنبه موثر تر عمل کند و به مرور زمان سپردن امور، از آثار تنبه میکاهد.
عضو جامعه اسلامی مهندسین به انصراف محمد خاتمی از کاندیداتوری در انتخابات دهم اشاره کرد و گفت: خاتمی کار عاقلانهای کرد که از کاندیداتوری انصراف داد، زیرا تجربه نشان داده که برای بار سوم کاندیدای ریاست جمهوری شدن ریسکی است که ارزش ندارد و این تجربه تلخ را هاشمی رفسنجانی هم داشت.
آقای نبوی با بیان این که اگر موسوی باهوش و از عقل سیاسی برخوردار بود، نتیجه انتخابات را میپذیرفت گفت: موسوی میتوانست با این کار 13 میلیون رایش را به عنوان سرمایه حفظ کند و در انتخاباتهای بعدی از آن استفاده کند.
/2759/
تازه های اخبار
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}