نايب رئيس فدراسيون اسكيت که به عنوان نماینده فدراسیون بر این مسابقات نظارت می کرد، در گفتگویی اختصاصی با راسخون  گفت: با وجود اينكه تنها چهار سال از فعاليت اسكيت بانوان مي‌گذرد، اما به تدريج بايد به فكر كسب مدال از مسابقات مهم آسيايي و جهاني باشيم.
 
ژيلا سروش پيش از ظهر امروز در حاشيه سومين دوره المپياد ورزشي ايرانيان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با وجود اينكه تنها چهار سال از فعاليت اسكيت بانوان مي‌گذرد، اما در همين مدت كوتاه نيز اسكيت بانوان توانسته به سطح قابل قبولي برسد و كم‌كم بايد به فكر كسب مدال از مسابقات مهم آسيايي و جهاني باشيم.
 
وي افزود: در رقابت‌هاي امسال، شاهد رشد كيفي و تاكتيكي بازيكنان بوديم و با توجه به اينكه اين رقابت‌ها در رده سني جوانان برگزار مي‌شود، اين اميدواري وجود دارد كه تيم ملي اسكيت بانوان با استفاده از اين استعدادها در آينده حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشته باشد.
 
وي ادامه داد: اسكيت در بين بانوان استان‌هاي مختلف پيشرفت خوبي داشته و دليل آن را مي‌توان در دستورالعمل فدراسيون اسكيت در اجازه دادن به تيم‌ها براي استفاده از يك بازيكن غير بومي دانست.
 
وي با بيان اينكه اين دستورالعمل تاثير بسزايي در پيشرفت اسكيت داشته است، افزود: استقبال استان‌ها از شركت در مسابقات كشوري و المپياد و بالا رفتن سطح فني مسابقات از جمله فوايد اجراي اين دستورالعمل است.
 
سروش با اشاره به حضور 23 استان كشور و 80 ورزشكار كه در مرحله مقدماتي سهميه شركت در اين مسابقات را به دست آورده‌اند، بيان داشت: وجود تنها پيست سرپوشيده استاندارد كشور در اصفهان مزيت بزرگي براي اسكيت‌سواران اصفهاني است و اصفهان توانايي بر عهده گرفتن ميزباني رقابت‌هاي مختلفي را دارد.
 
نايب رئيس فدراسيون اسكيت در پايان گفت: با داشتن چنين امكاناتي در تمام طول سال امكان تمرين و برگزاري مسابقات در سطوح ملي و بين‌المللي وجود دارد.
1029/2759/

جذب خبرنگار افتخاري