به دنبال استقبال مردمی از مناظرات سیاسی در رسانه ملی، عزت‌الله ضرغامی از تداوم این مناظره ها در سال آینده خبر داد.
 
او روز چهارشنبه در پایان نشست هیات دولت، در گفت‌وگو با خبرنگاران با تاکید بر اینکه مناظره‌ها و برنامه‌های سیاسی در سال جدید پیگیری می‌شود، بیان کرد: در سال جدید مناظره‌ها و برنامه‌های گفت‌وگومحور به مسائل جدید و نویی می‌پردازد.
 
ضرغامی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه چرا مناظره‌ها از بُعد سیاسی به بُعد فرهنگی در برنامه "رو به فردا" تغییر یافته است، بیان کرد: همه موضوعات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بسیار مهم هستند و به تمام مسائل از جمله مسائل سیاسی در برنامه "رو به فردا" پرداخته می‌شود. 
 
او در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص اینکه آیا "90" سیاسی هم به مانند "90" ورزشی پخش می‌شود، گفت: "90" تنها مربوط به حوزه ورزش است و لازم نیست "90" سیاسی داشته باشیم. در خصوص مسائل سیاسی برنامه‌های خوبی تولید کرده‌ایم.
 
گفتنی است که رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه تاریخی 29 خردادماه امسال، ضمن مفید دانستن مناظرات انتخاباتی خواستار ادامه این مناظرات شدند.
 
رسانه ملی هم با تدارک برنامه "رو به فردا" به این خواسته جامه عمل پوشاند؛ برنامه ای که با استقبال گسترده مخاطبان رسانه ملی روبرو شده و توانسته است طیف های مختلف سیاسی را جذب کند.
 
با این حال اقدام رسانه ملی در تدارک برنامه سیاسی "روبه فردا"، اصلاح طلبان را دچار تردید برای ورود به مناظره کرد به طوری طیفی از این جریان که مدعی تقلب در انتخابات و زمینه ساز ایجاد اغتشاشات شده بود، به بهانه جهت دار بودن این مناظرات، از شرکت در آن ها خودداری کرد.
 
علی اصغر پورمحمدی، مدیر شبکه سه سیما در همین زمینه با اشاره به امتناع بخشی از اصلاح طلبان از حضور در برنامه "رو به فردا" گفت: که "برخی از چهره‌های سیاسی به ویژه از جناح اصلاح طلب دعوت ما را برای حضور در برنامه رد کرده‌اند."
 
به گفته فعالان سیاسی، ضعف اصلاح طلبان در دفاع از ادعاهایی چون تقلب، این جریان را به این نتیجه رسانده که ادامه این مناظرات می تواند منجر به شفاف سازی ماهیت آشوب های اخیر و ایجاد سوالات و تردیدهای مختلفی در میان هواداران آنان شود، بنابراین ممانعت از شرکت در برنامه رو به فردا مناسب ترین راهکار تشخیص داده شده است.
/2759/

جذب خبرنگار افتخاري