راسخون: پیش دانشگاهی هم طرحی بود که گذاشته شد و حالا هم روزهای آخر عمرش را پشت سر می گذارد، اینکه این طرح را از چه رو گذاشتند و حالا هم برای چه می خواهند بردارند شاید چندان مطلب مهمی نباشد اما خوب باید به نقل از وزیر آموزش و پرورش بگویم که از سال آینده مدرسه‌اي با عنوان پيش‌دانشگاهي نخواهيم داشت و دانش‌آموزان در دبيرستان براي سال اول تا سال چهارم ثبت‌نام خواهند کرد.
حمیدرضا حاجی بابایی در این مورد اشاره ای به پیش دانش گاهی های شبانه کرد و گفت: 60درصد دانش‌آموزان زماني كه سال سوم را به پايان مي‌رسانند موفق به ورود به مقطع پيش دانشگاهي روزانه مي‌شوند و 40 درصد آنها به پيش‌دانشگاهي شبانه مي‌روند؛ دانش‌آموزي كه 17 سال دارد مجبور است در كنار فردي كه 35 سال دارد بنشيند.
البته به نظر می رسد که این اختلاف سنی چندان اثرات نامطلوبی نگذارد اما همین که یک جوان 17 ساله از دوستان و هم کلاسی هایش به یک باره فاصله می گیرد آن هم به در برخی موارد به خاطر اختلاف چند صد می در معدل، این موضوع است که احتمالا آسیب رسان خواهد بود.
حاجی بابایی اینگونه به صحبت هایش خاتمه داد: اگر انجام كارها در آموزش و پرورش طولاني مي‌شود دليل بر كم‌كاري نيست و در حال حاضر در دوره پيش‌دانشگاهي به صورت آزمايشي آزمون برگزار مي‌شود.
جای امیدواری است که به زودی این آموزشی اجرا شدن طرح ها ریشه کن شود، چراکه آن دانش آموزانی که نقش موش آزمایشگاهی را ایفا می کنند با تصویب یا عدم تصویب طرحی حتما آسیب خواهند دید.
1006/2759

جذب خبرنگار افتخاري