راسخون: ساخت سلسه فيلم هايي درباره روحانيون ارادت محمدي را به جامعه روحانيت نشان داده و شاید او  از اين طريق سعي بر نشان دادن زواياي پنهان زندگي اين قشر از جامعه دارد.
البته محمدی دست روی نقطه حساس جامعه گذاشته است و مطمئنا در ساخت فیلم هایی با این مضامین و درباره این قشر از جامعه حواس خود را خیلی باید جمع کند چرا که با کوچک ترین اشتباهی حساسیت های فراوانی را برمی انگیزد.
محمود گبرلو منتقد سینمایی، معتقد است : محمدي به عنوان تهيه کننده اي مولف، قالب سينمايي خود را در حفظ شان روحانيت توليد کرده و خالصي و ناخالصي قشري به نام روحانيون و طلاب را به تصوير کشيده است.
گبرلو در ادامه صحبت هایش به ابتذال در سینمای ایران اشاره کرد و گفت: این فیلم می تواند نگاه برخی افراد که اعتقاد دارند سینمای ایران رو به ابتذال است را تغییر دهد.
هر چند به نظر برخي  ابتذال در سینما مثل روز روشن است و نیازی به انکار نیست ولی درجواب این منتقد سینما باید گفت ابتذال در سینمای ما به حدی رسیده است که بعید می دانیم با ساختن یک یا دو فیلم تغییر کرده و به سمت اصلاح برود.
این منتقد سینما بيان رابطه ميان اعضاي خانواده، زن و شوهر و اهميت کار را از جمله پیام هایی دانست که به وضوح در فيلم طلا و مس ديده مي شود .
وی در ادامه گفت: طلا و مس تلاش مي کند تا اخلاق را در قالب عمل به مخاطب نشان دهد و از شعاردادن دوري کند. در حقيقت پيام فيلم اين است که اخلاق در قالب تئوري وقتي ارزشمند است که به عمل برسد.
امیدواریم این فیلم در پایان اکران، کارنامه ی خوبی را برای خود به همراه داشته باشد.
/1005 1002

 


جذب خبرنگار افتخاري