تیم ملی دوگانه ایران برای کسب سهمیه حضور در مسابقات جهانی، فروردین سال آینده در رقابت‌های بین‌المللی اندونزی حضور پیدا خواهد کرد.

 

به گزارش راسخون به نقل از فارس، تیم ملی دوگانه زمینی ایران برای کسب امتیاز و سهمیه حضور در مسابقات جهانی، فروردین‌ماه سال آینده در رقابت‌هایی که زیرنظر اتحادیه بین‌المللی ورزش سه‌گانه در اندونزی برگزار می‌شود، شرکت خواهد کرد.

این تصمیم در نشست محمدعلی صبور، سرپرست فدراسیون، محمد سمیعی، نایب رییس و محمدرضا فضلی مدیر تیم‌های ملی ورزش سه‌گانه اتخاذ شد.

در این نشست برنامه‌ای نیز به منظور حضور موفق تیم ملی و چگونگی گزینش نفرات برتر برای اعزام به مسابقاتی که دارای امتیاز برای ارتقای رتبه ورزشکاران در ارزیابی اتحادیه جهانی سه‌گانه است، طرح و مقرر شد، تیم ملی دوگانه به منظور کسب امتیاز و سهمیه حضور در مسابقات جهانی دوگانه، در یکی از رقابت‌های اتحادیه جهانی سه‌گانه که در فروردین سال |آینده در اندونزی برگزار می‌شود، شرکت کند.

براین اساس، پس از گزینش ورزشکاران، از سوی مدیر تیم‌های ملی، برنامه تمرینات فردی و غذایی به آنان ارائه می‌شود و پس از شرکت در آزمون‌های دوره‌ای پیش بینی شده و رکوردگیری، نفرات برتر برای اعزام به مسابقات اندونزی مشخص خواهند شد. 

 

* انتصاب رئیس هیئت ورزش سه‌گانه خراسان جنوبی

محمدعلی صبور، سرپرست فدراسیون ورزش سه‌گانه با صدور حکمی، رضا آذریان را به عنوان رییس هیئت ورزش سه‌گانه استان خراسان جنوبی منصوب کرد.

/110/