تاثیر مواد غذایی در بروز التهاب مفاصل
یکی از دردناک ترین ناراحتیهای جسمی که اغلب افراد با آن روبرو هستند، التهاب مفاصل است و گاهی افراد را زمینگیر و از انجام فعالیتهای روزمره ناتوان میکند.
به گزارش راسخون به نقل از ایسنا، حقیقت این است که با افزایش سن و کاهش استحکام استخوانها، خطر ابتلا به بیماری التهاب مفاصل تشدید میشود اما باید توجه داشت همانطور که دیابت با رژیم غذایی کنترل می شود، بیماران مبتلا به التهاب مفاصل هم میتوانند با رژیم غذایی مناسب این مشکل را برطرف کنند.
التهاب مفاصل یک نوع اختلال مفصلی است و باعث ورم و درد در ناحیه مفاصل میشود. پزشکان معتقدند مصرف غذاهایی که خاصیت ضد تورم و ضد التهاب دارند، میتواند از ابتلا به این عارضه دردناک و ناتوان کننده جلوگیری کند.
پزشکان هندی معتقدند: مواد غذایی که حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند و همچنین گیاهان خوراکی مثل سیر، خاصیت ضد ورم دارند و در پیشگیری از التهاب مفاصل و کاهش شدت آن موثر هستند.
روزنامه ایندین تایمز نوشت، همچنین برخی از مبتلایان به آرتریت نیز از مواد غذایی ارگانیک برای کاهش علائم این بیماری استفاده میکنند چون گاهی اوقات تورم اعضا و بافتهای داخلی بدن میتواند ناشی از مصرف برخی مواد خوراکی التهابزا همچون نمک، الکل، لبنیات پرچرب، چربیهای ترانس، کافئین، شکر و گوشت قرمز است.
/111/
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}